Categorieën: Tv-series / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Recensie | The Flash – Pilot

The Flash Cast

The Flash is echt een superserie! Ja, je moet er van houden, maar als je houdt van een knappe man die de wereld redt dan is dit wel wat voor jou.

The Flash is een spin-off van de populaire serie Arrow – welke je mogelijk voorbij hebt zien komen op Veronica – en die ik al eerder noemde in mijn top 6 nieuwe herfstseries waar ik naar uitkeek. Inmiddels is van Arrow het derde seizoen begonnen in Amerika en is ook The Flash officieel van start gegaan.

The Flash draait om Barry Allen (uitmuntend gespeeld door Grant Gustin die je zou kunnen kennen van Glee), een briljante CSI onderzoeker die zijn moeder op elfjarige leeftijd verloor. Zijn vader werd beschuldigd van de moord op zijn moeder en ging de gevangenis in, onterecht. Sindsdien is Barry op zoek naar de echte dader. Wat zeker is, is dat de dader niet een normaal mens is. De vervolgens ouderloze Barry werd opgenomen in het gezin van detective Joe West (Jesse L. Martin, Law & Order) en werd al snel goede vrienden met zijn dochter Iris (Candice Patton, The Game).

The Flash
Bron: thetvdb.com

Tijdens deze eerste aflevering zien we hoe visionair natuurkundige Harrison Wells (Tom Cavanagh, Ed) zijn deeltjesversneller tijdens een openbare onthulling aanzet en er iets mis gaat. De explosie veroorzaakt een storm waarin velen het leven verliezen. Barry wordt geraakt door een bliksemschicht en raakt in een coma om voorgoed te zijn veranderd wanneer hij ontwaakt als The Flash: de snelste mens op aarde.

Bovenstaande 2 alinea’s komen rechtstreeks uit mijn recensie die gepubliceerd is op MijnSerie.nl. Daarin kun je in detail lezen dat ik razend enthousiast ben over de serie waar ik al tijden naar uitkeek. En juist wanneer je naar een serie uitkijkt en er veel van verwacht is de kans groter dat het tegenvalt, maar dat deed het gelukkig niet! Gisterenavond keek ik samen met mijn vriend de tweede aflevering en die vond ik nog weer beter dan de eerste aflevering. The Flash is een combinatie van drama, komedie, romantiek, vriendschap, superhelden en slechterikken. Als je Arrow al leuk vond vind je deze serie waarschijnlijk ook wel leuk. Vind je Arrow niet leuk? Dan vind je The Flash misschien juist beter.

Lees mijn volledige recensie op MijnSerie.nl.

Deze post is al 2187 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Recensie | The Flash – Pilot