Categorieën: Tv-series / Tags: , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Deze week op tv | Undateable

Undateable

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Deze week op tv plaatste, maar het heeft dan ook een tijdje geduurd voordat ik weer een tv-serie tegenkwam die ik al volg en nu naar Nederland komt. Ik zag toevallig voorbij komen dat ze een komedie serie naar Veronica brengen deze week, dus ik vertel je er vandaag alles over.

Undateable posterPremière: 29 mei 2014 (VS), 4 december 2015 (NL)
Zender: NBC (VS), Veronica (NL)
Genre: Komedie
Hoofdpersoon: Chris D’Elia
Bijpersonages: Brent Morin, Bianca Kajlich, Ron Funches, Briga Heelan, David Fynn, Rick Glassman, Bridget Mendler
Speelduur per aflevering: 22 minuten
Tagline: So single it hurts / Every underdog has his day

Waar gaat Undateable over?

Danny Burton (D’Elia) is een dertigjarig zorgeloze vrijgezelle man wiens vrienden allemaal verder zijn gegaan met serieuze relaties. Wanneer zijn laatst overgebleven vriend Shannon zijn kamer opzegt omdat hij gaat trouwen, gaat Danny op zoek naar een nieuwe kamergenoot.

Een veelbelovende kandidaat is Justin (Morin), de eigenaar van Black Eyes Bar in Detroit (vaak verkeerd uitgesproken als Black Guys Bar). Justen en zijn vrienden – de nerdy Burski, excentrieke Shelly en net-uit-de-kast Brett – hebben allemaal bepaalde kwaliteiten waardoor ze undateable lijken. Terwijl Danny zelf veel geluk heeft als het gaat om vrouwen in bed te krijgen, is hij niet in staat of bereid om een blijvende verbintenis met één van hen aan te gaan. Danny’s aantrekkelijke zus heeft soortgelijke angsten over undateable zijn, doordat ze een gescheiden vrouw is.

Mijn mening

Deze serie is soms zo fout dat het enorm grappig is. Hoewel ik het werkelijk vreselijk vind dat het personage Justin zichzelf zo goed vindt zingen waardoor hij dat weleens te vaak wil laten horen, heeft elk personage zo ook zijn leuke unieke eigenschappen. De acteurs vullen elkaar goed aan en hebben duidelijk chemie.

Alle mannen behalve Danny zijn behoorlijk awkward in het datingcircuit en rondom vrouwen en mannen, en dit levert heel vaak ontzettend hilarische situaties op. Danny daarentegen, weet niet hoe hij een gentleman moet zijn. Samen helpen ze elkaar en worden ze kameraden.

Het acteerwerk is niet fantastisch, maar de leuke grappen en hilarische situaties maken veel goed. Grappen volgen elkaar in een lekker tempo op en elke aflevering weet weer goede grappen neer te zetten.

Undateable kijkt lekker weg en is ideaal om even tussendoor te kijken. Dus mocht je op een vrijdagavond niks te doen hebben, check dan eens een aflevering van Undateable. Undateable heeft inmiddels al drie seizoenen in Amerika.

Undateable is vanaf 4 december elke week om 21.30 uur te zien op Veronica. Ga jij kijken?

Deze post is al 1631 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Deze week op tv | Undateable