Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – All the Feels

Celebrate Books All the Feels

Afgelopen vrijdag zat ik helemaal klaar, want het was de dag dat de Celebrate Books box binnen zou komen! Ik had hem gewonnen doordat ik de hashtag #CelebrateBooks gebruik bij mijn unboxings. Ik kon mijn geluk dus niet op, want het thema van de box is All the Feels. Een thema dat geweldig bij mij past. De postbode komt altijd tussen half tien en half twaalf, maar toen hij niet kwam baalde ik even. Hoe later op de dag het werd, hoe meer ik er van overtuigd raakte dat hij dan die dag ook niet meer zou komen. Totdat ik een telefoontje kreeg. Er was een foutje gemaakt waardoor mijn box nog niet verzonden was. Mijn box kwam daardoor afgelopen dinsdag pas.

Het is lastig om zolang niet gespoild te worden gezien één dag social media ontwijken prima lukt, maar vierenhalve dag is een stuk moeilijker. Zeker gezien iedereen social media direct bombardeert met wat in de box zit. Gelukkig zijn de items stuk voor stuk geweldig, en kreeg ik ook nog wat extra’s in verband met het foutje. Wat mij betreft is het allemaal supergoed opgelost en heb ik nog evenveel liefde voor Celebrate Books. Het maakte mijn hele dag goed toen de Celebrate Books box binnenkwam. Laten we kijken naar al het moois!

Sterrenstof – Krystal Sutherland

Celebrate Books All the Feels - Sterrenstof Krystal Sutherland

Celebrate Books – De herfst is begonnen! Een heerlijk seizoen om lekker op de bank te kruipen met een fijn boek en een grote kop thee. Bijvoorbeeld met Sterrenstof, het boek dat je deze maand in de Celebrate Books Box vindt. Sterrenstof is geschreven door Krystal Sutherland en wordt uitgegeven door Young & Awesome. Meer over deze nieuwe YA-uitgeverij vind je op www.youngandawesome.nl. Hier vind je een overzicht van alle boeken plus de toffe non-books die ze maken.

Mijn mening – Fantastisch! Dit boek stond nog op mijn wishlist, en had ik sowieso gekocht als hij niet in de box had gezeten, dus beter kan niet! Ik kijk er naar uit om in Sterrenstof te beginnen. Hij past denk ik perfect bij het thema All the Feels.

Sokken en Pen van Young & Awesome

Celebrate Books All the Feels - Young and Awesome sokken en penCelebrate Books All the Feels - Sokken

Celebrate Books – Twee van deze goodies vind je in deze box: de geweldige sokken en de pen.

Mijn mening – Aaaah! Ik ben zó zó zó blij! Ik ben echt verliefd op de non-books goodies van Young & Awesome. Dat ze in de box zitten is dan ook fantastisch. De sokken heb ik direct aangedaan en het liefst wil ik hier meerdere paren van. Ook de pen is leuk, maar de sokken zijn mijn favoriet. Let trouwens niet op de maat die erop staat (36-40), het is bijna een one size fits all. Normaal gesproken heb ik maat 39-41 qua sokken, maar deze van Young & Awesome zijn zelfs bijna te groot.

Notitieblokje + Dropvisjes

Celebrate Books All the Feels - NotitieblokCelebrate Books All the Feels - Vissnoepjes

Celebrate Books – Henry en Graces, de hoofdpersonages in Sterrenstof, houden allebei van schrijven. Daarom hebben we ook een exclusief notitieblokje aan de box toegevoegd. Dit notitieblokje hebben we speciaal voor deze box laten ontwerpen. Henry Knöpf the Second speelt een belangrijke rol in het verhaal. Vandaar de dropvisjes.

Mijn mening – Dit notitieblokje is ontzettend leuk. Sowieso vind ik het leuk wanneer er exclusieve items in de box zitten, want die maken een box specialer. En als ze er dan ook nog zo leuk uitzien als dit notitieblokje dan is dat helemaal een pluspunt. De quote is ook superleuk en ontzettend passend voor menig lezer. De visjes heb ik weggegeven aan mijn vriend. Snoepjes in een box vind ik altijd wel gevaarlijk in boxen, negen van de tien keer lust ik ze niet. Een veiligere keus is eventueel chocola, denk ik. Maar mijn vriend heeft er van genoten en was er heel blij mee.

Harry Potter boekenlegger

Celebrate Books All the Feels - Boekenlegger

Celebrate Books – Bij het thema ‘All the Feels’, mag Harry Potter natuurlijk niet ontbreken! Samen met Caithlin van Booklove Specialty Shop ontwierpen we een te gekke boekenleggeer.

Mijn mening – Het ontwerp van deze boekenlegger is ontzettend mooi. Ik denk dat zelfs niet-fans van Harry Potter deze boekenlegger mooi vinden. Daarnaast zijn boekenleggers altijd goed.

Kaart met handtekening

Celebrate Books All the Feels - Kaart met quote en handtekening

Mijn mening – Niet genoemd op het kaartje waarop alle items van de box staan, maar wel een vast item: de kaart met quote en handtekening. Ik vind de ontwerpen altijd erg leuk, de quotes mooi en bonus is dat er altijd een handtekening opstaat van de auteur van het boek in de box. Love it!

Extra

Celebrate Books All the Feels

Mijn mening – Om goed te maken dat er iets mis was gegaan met de verzending kreeg ik wat extra in mijn box. Ontzettend netjes opgelost, en superlief (toen ze zei dat ik iets extra zou krijgen verwachte ik één item, niet drie fantastische items!), dankjewel! Ook deze items zijn superleuk en ik ben er ontzettend blij mee. De magnetische boekenlegger is van Blossom Books en probeer ik allemaal te verzamelen, dus superleuk dat ik er weer één heb. De washitape is supercute, en ik wilde altijd al een letter banner. Deze van A Little Lovely Company is zó mooi! Ik heb inmiddels een banner gemaakt met mijn blognaam. Thanks Sandra!

Conclusie

Celebrate Books All the Feels

Deze box is ge-wel-dig! Ik vind elk item helemaal het einde en er zitten items in die al op mijn wishlist stonden. De sokken zijn geweldig en de pen is ook leuk. Het exclusieve notitieblok is supermooi en ook de exclusieve boekenlegger is fantastisch. De snoepjes heb ik weggegeven want die vind ik niet lekker, maar dat is het enige item dat minder was deze box. Het boek stond daarnaast al op mijn wishlist en had ik sowieso gekocht, dus een goede keuze voor deze box. Daarnaast hebben tien gelukkigen ook een uitnodiging voor twee personen ontvangen om Krystal Sutherland te ontmoeten op 3 november. Dit soort dingen vind ik ook echt een pluspunt, hierdoor wil je de box alleen maar meer. Ik heb de twee(!) november boxen alvast besteld Glitter & Glamour en Read Like a Royal.

Welk item uit de box vind jij het leukst?

Deze post is al 2418 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | Celebrate Books – All the Feels

  1. OMG, ik baal enorm dat ik deze box niet besteld heb. Deze is echt vele malen leuker dan die van September. Die vond ik zelf een beetje tegenvallen, dus vandaar dat ik geen box meer besteld heb. Maar het is natuurlijk altijd een gokje! Je kunt niet iedereen blij maken. Grappig dat er in november twee boxen zijn.