Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Girl Power

Celebrate Books - Girl Power

Woehoe! Gisteren viel de nieuwe Engelse Celebrate Books box alweer op de mat. Oké, dat lieg ik. De bezorger overhandigde hem mij netjes, maar dat is niet het punt. Ik had een vermoeden over welk boek erin zou zitten. Als het namelijk het boek zou zijn dat ik dacht, dan zou ik balen gezien ik dat boek eeuwen geleden al besteld heb als pre-order bij The Book Depository. Verder keek ik enorm uit naar deze box omdat was gezegd dat er twee vrouwelijke personages zouden worden afgebeeld op onderzetters zoals die in de Secret Heroes box. Laten we snel naar de inhoud kijken.

Wonder Woman: Warbringer door Leigh Bardugo

Wonder Woman Warbringer Leigh Bardugo

Celebrate Books – Voor je ligt de Girl Power box. In deze Engelse box kun je veel power vrouwen verwachten! Onze grootste heldinnen zijn aanwezig en het boek past helemaal bij het thema. Leigh Bardugo schreef Wonder Woman: Warbringer als eerste in de serie DC Icons. Vier geweldige auteurs gaan vier superheldenverhalen opnieuw uitbrengen in een Young Adult-jasje. Warbringer gaat over de stoere Wonder Woman! Bij het boek hebben we een bijpassende quotecard laten maken. Helaas niet gesigneerd vanwege Leigh Bardugo’s fysieke toestand.

Mijn mening – Haha, hier was ik dus al bang voor! Ik heb dit boek al maanden voordat deze box bekend werd gemaakt besteld als pre-order bij The Book Depository. Dus die komt nu sowieso nog mijn kant op, maar ik denk dat ik die dan maar ga verkopen. Deze hardcover is namelijk duizend keer mooier. Wauw! O, en de quotecard is ook weer supermooi.

Tas van Blossom Books

Totebag Blossom Books

Celebrate Books – De tas van Blossom Books is het grootste item uit deze box! wij vinden de quote erg grappig en zijn inderdaad blij dat boeken ons een heel scala aan bookish boyfriends oplevert!

Mijn mening – Wat een heerlijke tas dit. Veel steviger dan de andere tassen die ze (Blossom Books) hebben uitgegeven, dus ook items met scherpe punten of iets dergelijks durf ik hier sneller in te stoppen.

Pin

Pin Fable and Black

Celebrate Books – Fable & Black maakte voor ons de pin. Deze goodie komt uit Engeland. Stacey is heel lang met deze order bezig geweest. Het duurde 9 weken!

Mijn mening – Ik doe eerlijk gezegd niet zoveel met pins. Degene uit de Literatour envelop van vorig jaar ligt ook nog steeds ergens stof te vangen. Sorry. Maar ik vind hem er wel leuk uitzien, dus punten daarvoor, haha.

Onderzetters

Onderzetters Daenerys Targaryen Helene Aquila

Celebrate Books – Anouk van Anotherview maakte weer twee te gekke afbeeldingen voor de onderzetters! Dit keer echte power vrouwen, namelijk Daenerys Targaryen van Game of Thrones en Helena van Vuur en As. Welke is jouw favoriet?

Mijn mening – Yay! Ik zat hier echt naar uit te kijken. Het zijn niet de personages die ik uit zou hebben gekozen, maar ik vind ze wel leuk. Ik ben héél blij dat Simon en Peeta nu vriendinnetjes hebben op ons tafelblad. 🙂 Dit is een item waarvan ik stiekem hoop dat daarin uitgebreid wordt zodat we straks een mooie stapel onderzetters met diverse personages hebben.

Fan art

fan art van Catharine en Chesire uit Harteloos

Celebrate Books – TJ Lubrano tekende de fan art van Catharine en Chesire uit Harteloos! Wij zijn dol op haar illustraties. Catharine is een echte vrouw die goed weet wat ze wil: ‘Off with his head!’

Mijn mening – Hmm… ik ben niet helemaal fan van de stijl van deze illustrator denk ik. Het past denk ik wel bij het verhaal, maar ik ben geen fan van deze stijl.

Stickers

Stickers Wonder Woman Certified Bookstagrammer

Celebrate Books – Appydrawzz tekende voor ons de illustraties op de stickers. Eén van de illustraties moet Wonder Woman voorstellen.

Mijn mening – Oh wat leuk! Vooral die van certified bookstagrammer vind ik zo toepasselijk na een maand lang meegedaan te hebben met de #BBBookstagram. De stijl van de illustratie van Wonder Woman herken ik ook van iets anders, maar ik weet zo niet meer waarvan.

Illustratie Celaena Sardothien

illustratie van Celaena Sardothien

Celebrate Books – We hebben nogmaals Nederlands talent in deze box: Joany van Craving Pages maakte exclusief voor ons de illustratie van Celaena Sardothien uit Throne of Glass! Celaena is natuurlijk een echt kick-ass personage!

Mijn mening – Ik wist helemaal niet dat Joany ook dit soort illustraties maakt. Ik wist wel dat ze zelf een strip maakt, maar dat ziet er toch iets anders uit dan dit. Maar ik vind het zeker leuk. Ik wil deze boekenserie nog steeds erg graag lezen – de boeken staan al klaar in de kast.

Extra

Extra

Mijn mening – Boekenleggers zijn altijd goed.

Conclusie

Celebrate Books - Girl Power

Wat een leuke box weer! Aan de ene kant jammer dat het boek erin zit dat ik al lang geleden besteld heb, maar aan de andere kant is dit wel echt een prachtige hardcover editie. De paperback versie ga ik denk ik dan proberen te verkopen. Mega blij ben ik met de twee nieuwste toevoegingen aan mijn set onderzetters. Ik wil hier nog graag véél meer van! Ook de totebag van Blossom Books is een topper, lekker stevig. Ik ben zeker weer benieuwd naar de volgende boxen!

Wat vind jij van deze box?

Deze post is al 3175 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Girl Power

  1. Astrid

    Heb deze box zelf ook binnen gehad en ben er superblij mee! Wel denk ik dat ik even geen box meer bestel want ik wordt gek van alle tasjes haha. Ik twijfel nog of ik de pin op mijn spijkerjack doe of aan op mijn rugzak maar misschien dan ook gelijk een tip voor jou. Vond het ook heel tof dat er minder gratis promo in zit. Zo lijkt de box naar mijn idee toch wat meer waarde te hebben.

  2. Do

    Ik vind deze blogposts altijd erg leuk om te lezen! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, hij lijkt me echt heel tof, ik heb hem pasgeleden ook gekocht 🙂 Ik vind de book-pin echt superleuk <3 ook vind ik het artwork in deze box erg mooi. Mij doet de print van Wonder Woman een beetje denken aan de illustraties die Emmy van Zon&Maan maakt!