Unboxing | Fairyloot – Villainous

Geplaatst op 26 oktober 2017 door Jessica

Fairyloot - Villainous

Eigenlijk zou ik geen andere boxen meer kopen naast de Celebrate Books box. Maar toen kwam de aankondiging van Fairyloot voor de oktober box. Daarin stond onder andere dat er twee hardcover boeken in zouden zitten. En ik zwichtte. Vandaag kun je dus genieten van een Fairyloot unboxing!

Exclusive Maleficent Candle

Exclusive Maleficent Candle

Fairyloot – This month we partnered up with Meraki Candles, one of our favourite creators of soy candles! The Exclusive Maleficent Candle is the perfect candle to light whilst you enjoy our villainous book of the month. *Evil laughter*

Mijn mening – Meraki Candles is altijd goed. Ook deze ruikt weer heerlijk!

Exclusive Old-Fashioned Villain Coaster

Exclusive Old-Fashioned Villain Coaster

Fairyloot – Set your mug down on the Exclusive Old-Fashioned Villain Coaster inspired by Moriarty. It was designed for you by Evie Seo and we couldn’t agree more with this quote. It is definitively going to brighten up your coffee/dining table or desk.

Mijn mening – Oeh, dit is mooi! Ik heb het niet zo op doodskoppen, maar de rest van het ontwerp vind ik prachtig. De glanzende finish maakt het helemaal af.

Exclusive Death Eater Enamel Pin

Exclusive Death Eater Enamel Pin

Fairyloot – What’s more villainous than a Death Eater? Not too much, we’d say. This Exclusive Death Eater Enamel Pin was made for you by House of Wonderland, and is the perfect accessory for your jacket or bag.

Mijn mening – Ik heb niks met doodskoppen en ik hou niet van slangen. O, en ik gebruik pins nooit. Dus helaas is dit niks voor mij.

Exclusive Hidden Darkness Pocket Mirror

Exclusive Hidden Darkness Pocket Mirror

Fairyloot – Keep your villainous complexion immaculate with the handy Exclusive Hidden Darkness Pocket Mirror designed for you by Little Inkling Designs. It features a quote from The Young Elites by Marie Lu, which we thought was pretty fitting for a pocket mirror.

Mijn mening – Dit soort spiegeltjes zijn blijkbaar helemaal in, want dit is al de derde die ik in een subscription box vind. Ik vind het ontwerp hartstikke leuk. Maar ik blijf dit soort spiegeltjes onhandig vinden, want je kunt ze niet makkelijk in je tas stoppen. Te makkelijk pak je het dan beet en heb je een vingerafdruk op het spiegeldeel. Of het beschadigt. Gebruiken jullie dit wel? Of meer voor de sier?

Exclusive Raise Hell Print

Exclusive Raise Hell Print

Fairyloot – Make way for a stunning art print by Evie Seo. The Exclusive Raise Hell Print features a quote from The Aeneid by Virgil, a Roman poet. The original is of course written in Roman, but you might be familiar with this quote because of Sebastian Morgenstern from Cassandra Clare’s The Mortal Instruments.

Mijn mening – I like it! Ik hou van dit soort kleurtjes op zwart en de sierlijke letters. Het doet mij denken aan van de scratchkaarten waarmee je met zo’n stokje iets kunt tekenen en dan dit soort kleurtjes er onder vandaan komen.

The Language of Thorns by Leigh Bardugo

The Language of Thorns by Leigh Bardugo

Fairyloot – This month we’ve gone all out and we’ve included a second hardcover book! We’re so excited to include this EXCLUSIVE edition of The Language of Thorns by Leigh Bardugo. You won’t be able to find a cover with this red foiling anywhere else. This book is filled with dark and delicious tales that are perfect to read in the month of October.

Mijn mening – Ik moest even kijken wat deze editie van The Language of Thorns bijzonder maakt, maar het blijkt echt puur de rode folie te zijn. Officieel is dit een soort goudgelig opdruk, maar bij onze editie hebben we dus rood, en het glimt. Ik ga eerst nog even de andere boeken van Leigh Bardugo lezen en hopelijk daarna beginnen aan dit bijzondere boek.

Forest of a Thousand Lanterns by Julie Dao

Forest of a Thousand Lanterns by Julie Dao

Fairyloot – Our book of the month couldn’t be more perfect for you to enjoy and get your inner villain on. Forest of a Thousand Lanterns by Julie Dao is a beautiful Evil Queen (from Snow White) retelling set in Eastern Asia. It follows Xifeng, a fantastic anti-hero that is following her destiny, and you’ll be enamoured with her story from page one. We hope you enjoy the letter and signed bookplate from Julie!

Mijn mening – O no, een slang op de cover! Ik ben echt anti-slang, ik heb er zó niks mee. Ik ben wel benieuwd naar Forest of a Thousand Lanterns en de setting gezien het een hervertelling is. Het feit dat er een geschreven brief bij zit vind ik altijd erg leuk aan Fairyloot, en dat geldt ook voor de handtekening en de Fairyscoop.

Bonus items

Bonus items

Fairyloot – Night of Cake and Puppets Art Print and The Language of Thorns postcards.

Mijn mening – Eerlijk gezegd vind ik de Art Print helemaal niet mooi. Zeker niet als je het vergelijkt met de andere Art Print die in de box zit. Maar dat is puur smaak, denk ik. De stijl van de Raise Hell print is gewoon meer mijn ding. De postcards vind ik wel leuk. Maar het is jammer dat het dubbelzijdig is bedrukt, dus je kunt slechts wat met één kant, en je kunt ze dus ook niet beschrijven en versturen (als je dat zou willen).

Conclusie

Fairyloot - Villainous

Ik heb een gemengd gevoel over deze box. Ik ben wel nieuwsgierig naar Forest of a Thousand Lanterns, maar het is niet een boek dat ik zelf gekocht zou hebben. Wel vind ik de folie op The Language of Thorns heel mooi. De Raise Hell print vind ik erg mooi, en de onderzetter ook. Jammer is natuurlijk dat het er slechts één is haha, ik hou van sets. De quote op het spiegeltje vind ik ook erg leuk. Leuk vind ik altijd dat de boeken bij Fairyloot met een bookplate met handtekening en een persoonlijke brief van de auteur komen.

Wat vind jij van deze box?

Deze post is al 1895 keer gelezen

Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Fairyloot – Villainous

  1. Kim van Dijk

    eerlijk gezegd vind ik fairyloot zoooooooo veel beter dan celebrate books. de kwaliteit is veel beter en bij celebrate books zijn de goodies karig of exclusief voor hun box maar dan zijn ze vaak erg goedkoop. het enige probleem met fairyloot is dat het veel duurder is en het supersnel uitverkocht is. maar ik geniet echt van je fairyloot unboxings !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Het is denk ik maar net ook welke box beter bij je past. Zo vind ik bijvoorbeeld de Owlcrate helemaal niks, maar die box past gewoon niet bij mij. Ikzelf ben wel groot fan van de Celebrate Books box, en zou ook de Fairyloot wel vaker willen bestellen als deze niet zo duur was geweest.

      Fijn om te horen dat je van mijn unboxings geniet. 😀

  2. Ik ben ook niet helemaal tevreden.. Ik had te hoge verwachtingen door eerdere boxen.. Hij is leuk hoor, daar niet van.. maar ik had op meer gehoopt?