Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Sparks Fly

Illumicrate

De box was ietwat verlaat door het Coronavirus, maar inmiddels is de februari box van Illumicrate aangekomen. Voor iedereen die goed heeft opgelet: nee ik heb niet opnieuw een abonnement genomen. De februari box heb ik mijzelf cadeau gedaan voor mijn verjaardag begin februari. Het thema is Sparks Fly, en ik ben heel benieuwd wat we ervan kunnen verwachten.

Stalking Jack the Ripper book-shaped tin

Designed by: Chatty Nora (@chattynora)

Stalking Jack the Ripper book-shaped tin

Illumicrate | Featuring some of our favourite quotes from the series, this tin is perfect for storing your scalpels (or other things if your aren’t Audrey Rose Wadsworth).

Mijn mening | Aaaah, deze is zo leuk! Ze hebben al eens eerder zo’n tin in de box gedaan, en deze gaan zo leuk bij elkaar staan! Ik vind ze iets te klein om echt nuttig te vinden, maar ik vind ze zo ontzettend leuk. Stalking Jack the Ripper staat bovenaan mijn lijst om te kopen, dus wie weet dat ik er deze zomer eindelijk eens aan begin. De quotes zorgen er in elk geval voor dat ik er nog meer zin in heb. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

Royal Embrace coaster duo

Artwork by: Lilith (@lilith_sauri)

Royal Embrace coaster duo

Illumicrate | These gorgeous feature two of our very favourite couples: Kell and Lila, and Rhy and Alucard from A Darker Shade of Magic.

Mijn mening | Deze personages hebben zo’n uitgesproken uiterlijk dat ik ze direct herkende. En hoewel ik onderzetters altijd enorm leuk vind, moet ik zeggen dat ik inmiddels wel een héél gevarieerde stapel onderzetters heb. Voor een perfectionist als ik, met, zoals velen altijd zeggen, autistische trekjes, werkt dat niet goed, haha. Alle boxen moeten gewoon dezelfde coastersoort laten bedrukken zodat ze bij elkaar passen, haha.

God of Lies rollerball perfume

Created by: Madame Alchemie (@madamealchemie)

God of Lies rollerball perfume

Illumicrate | This dreamy scent totally transports us to Valoria, the setting of The Winner’s Curse.

Mijn mening | Weet je, op de één of andere manier heb ik het gevoel dat elke keer dat er een parfum in een boekenbox zit, dat deze hetzelfde ruiken. Het is altijd eenzelfde soort geur. Het is geen vieze geur, maar ook niet heel geweldig. Mocht je deze geur wel erg fijn vinden, dan kan ik je melden dat hij best wel lang sterk blijft ruiken. Dus je hebt er wel plezier van. Maar zelf vind ik dat ze parfums en lippenbalsems wel mogen skippen in dit soort boxen.

Our Hearts Reflect bookmark clip

Artwork by: Chloe Lee Hughes (@thisgirlhasnoname)

Our Hearts Reflect bookmark clip

Illumicrate | Featuring symbols from the book, and a quote perfect for this box, this bookmark clip is inspired by Serpent & Dove.

Mijn mening | Tijdens de bijeenkomst van The ABC afgelopen maart bespraken we toevallig Heks & Jager. Nu valt het mij ineens op dat er heel veel producten in boxen zitten met dit boek als onderwerp. Deze boekenlegger zal ik niet gebruiken, maar ik vind hem wel leuk doordat ik het boek heb gelezen. En ja, Sparks Fly, in dat boek.

Back to Back popsocket

Artwork: Angela De Vito (@angelaanimates)

Back to Back popsocket

Illumicrate | This popsocket is perfect for showing off your allegiance to your OTP from Sorcery of Thorns!

Mijn mening | Ik heb voor deze box nog nooit een popsocket gebruikt, maar ze leken mij wel handig. Nu vind ik het ontwerp niet geweldig (beter gezegd, gewoon niet mooi, veel te hoekig), maar ik was nieuwsgierig, dus heb ik de popsocket op een hoesje voor mijn telefoon geplakt. Hoewel ik het onhandig vind als ik mijn telefoon gewoon neerleg (want: er zit een bobbel onder), blijk ik het wel erg handig in gebruik te vinden. Ik krijg veel minder snel kramp in mijn vingers en heb een beter houvast.

The Midnight Lie by Marie Rutkoski

The Midnight Lie by Marie Rutkoski The Midnight Lie by Marie Rutkoski

Illumicrate | Where Nirrim, crime abounds, a harsh tribunal rules, and society’s pleasures are reserved for the High Kith. Life in the Ward is grim and punishing. Nirrim keeps her head down and a dangerous secret close to her chest. 
But then she encounters Sid, a rakish traveler from far away who whispers rumors that the High Caste possesses magic. Sid tempts Nirrim to seek that magic for herself. But to do that, Nirrim must surrender her old life. She must place her trust in this sly stranger who asks, above all, not to be trusted.

Enjoy your Illumicrate edition with an exclusive cover, exclusive sprayed edges and signed by the author!

Mijn mening | Ooooh wat ontzettend jammer! Hier heb ik in januari een speciale editie van gekocht bij Fairyloot. Nou ben ik er op zich ook wel weer blij mee, want ik vind de editie van Fairyloot echt duizend keer mooier. Dat is gewoon echt een uitmuntend prachtige editie. Dus… ik denk dat ik deze ga verkopen. Maar ik ben dus wel enorm benieuwd naar dit boek, haha.

Conclusie

Illumicrate Sparks Fly

Qua aantal producten lijken het niet zoveel voor te stellen. Het zijn vooral hele kleine items, en ook wat simpelere items die in de box zitten. Daardoor lijkt het al snel wat minder. Maar ik ben op zich wel tevreden. De tin vind ik namelijk geweldig, en als ik het boek niet al had gehad, was ik daar ook erg blij mee geweest. Parfum hoeven ze wat mij betreft echter niet meer in boxen te stoppen.

Wat vind jij van de Sparks Fly box?

Deze post is al 1238 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Illumicrate – Sparks Fly

  1. Do

    Leuke unboxing. Ik vind het qua producten ook erg matig eerlijk gezegd. Ik ben wel benieuwd naar het boek, de cover ziet er Mooi uit!