Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Your Majesty

Illumicrate

Whoop whoop, de nieuwe Illumicrate box is hier! Illumicrate bestond al langer, maar is sinds maart 2019 een maandelijkse box geworden. Illumicrate is gebaseerd in Engeland en was tot op heden mijn favoriete boekenbox. De eerste maandelijkse box was helaas niet helemaal mijn ding. Komen ze deze maand weer sterk terug? Of zijn ze hun touch verloren?

Moth & Mirth Mug

Moth and Mirth Mug

Illumicrate | Designed by Rosiethorns88. Fit for even the most powerful ruler to drink from. This officially licenced Holly Black mug is the first in a series of collaborations with Rosie.

Mijn mening | Ik heb nog nooit iets gelezen van Holly Black, dus helaas doet dit item niet zoveel met mij. Daarnaast heb ik ook belachelijk veel mokken in de kast staan. Zoveel zelfs, dat zelfs ík denk: moet ik er maar een paar weg doen? Deze Moth & Mirth mok ga ik denk ik sowieso verkopen.

Once Upon a Time Book Tin

Sarah J. Maas - box

Illumicrate | Designed by Moledro Craft Co. To store all your royal treasures. Featuring quotes and imagery from one of our favourite YA series, Throne of Glass.

Mijn mening | Holy guacamoly! Wauw, wat is deze box mooi! De reden dat ik meteen fan ben van dit mooie doosje is omdat er twee quotes op het deksel staan van Sarah J. Maas. Namelijk: Once upon a time, in a land long since burned to ash, there lived a young princess who loved her kingdom. En: Libraries were full of ideas. Perhaps the most dangerous and powerful of all weapons. Van mij had hij nog wel iets groter mogen zijn zodat ik er bijvoorbeeld boekenleggers in zou kunnen stoppen. Hoe dan ook: ik ben blij, hij is prachtig!

Crown of Power Candle

Crown of Power Candle

Illumicrate | Created by Flickerink. Keep your throne room smelling sweet with this gorgeous raspberry-scented candle.

Mijn mening | Oeh, ondanks dat de kaars mij qua “aankleding” niet zo trok – er is niks speciaals of bijzonder moois aan de kaars – ruikt hij wel echt ontzettend lekker. Maar ik ben dan ook fan van zoete geuren zoals van frambozen. Heerlijk.

Iron Throne Phone Ring

Game of Thrones Phone ring

Illumicrate | Designed by Fable & Black. When you play the game of phobes, it wins or dies.

Mijn mening | Kijk, ik kijk Game of Thrones wel. Maar dat is puur omdat ik eraan ben begonnen en er veel tijd in heb geïnvesteerd. Anders was ik allang gestopt met kijken. Ik had dus liever een ander plaatje gehad voor deze phone ring. Ik zal deze dan ook niet op mijn telefoon plakken. Ook vind ik hem van dichtbij er minder luxe uitzien, dan ik van zoiets had verwacht.

Three Dark Crowns Travel Posters

Wolf Spring - Rolanth - Ingrid Down

Illumicrate | Designed by Alicia Pinapali. Display these to make any room feel more regal. Inspired by the three main centres of power on Fennbirn Island.

Mijn mening | Nog voordat ik de box binnen kreeg, ontving ik al een mail van Illumicrate. De eerste unboxers hadden een spelfout opgemerkt op de rood/oranje kaart. Oei, ze gaan toch niet Fairyloot achterna? Verder vind ik het wel een leuk idee. Als ze zoiets hadden gemaakt van een fandom waar ik gek van ben, dan had ik ze misschien wel ingelijst en opgehangen. O ja, we krijgen uiteraard een vervanging voor degene met de spelfout.

Descendant of the Crane by Joan He

Descendant of the Crane - Joan He

Illumicrate | This Chinese-inspired epic fantasy debut follows Hesina, as she ascends to the throne of Yan after her father’s sudden death. Hesina’s sures he’s been murdered and is determined to prove it. This book is beautifully brutal and will keep you guessing till the very end. 

Enjoy the exclusive cover, sprayed edge Illumicrate edition which comes with a signed bookplate and the preorder incentive character cards.

Mijn mening |  Hoewel ik vroeger groot fan was van Mulan, heb ik verder niet zoveel met deze cultuur. Ik heb dan ook geen idee of ik dit boek wel of niet leuk ga vinden. Dat zal compleet aan het verhaal zelf gaan liggen. Wat ik wel leuk vind is dat je hetgeen dat je zou ontvangen bij een preorder ook krijgt. Veel mensen zullen het boek namelijk niet hebben besteld omdat ze het vermoeden al hadden dat het boek hierin zou zitten. Vaak loop je dan dit soort preorder cadeautjes mis. Maar bij Illumicrate niet. Good job!

Niet dat ik die kaartjes echt geweldig vind – immers, niet mijn stijl – maar velen zullen ze ongetwijfeld wel leuk vinden. De handtekening die erbij hoort, kregen we vorige maand trouwens per ongeluk in de box. Als ik die weer terug kan vinden, heb ik er dus twee. Dat was een foutje geweest van het verpakkingsbedrijf. Voor mij was het overigens geen spoiler, want uit de handtekening kon ik niet halen welke auteur het was, haha.

Collectible Magnetic Coin

Coin Necklace Rhysand

Illumicrate | The first in our new collectable series designed by the incredible Monolime featuring our favourite High Lord. For this first month, you also get the necklace and pendant back!

Each month you will receive a magnetic coin featuring art of one of our favourite characters. Switch them out of your necklace, decorate your TBR trolley, or stick them on your fridge. There are endless ways to use and display these gorgeous coins.

Mijn mening | Een leuk en origineel idee, maar van de uitwerking ben ik helaas wat minder fan. Zo vind ik het koord een beetje simpel en niet mooi, en vind ik de afbeelding echt foeilelijk haha. Rhysand is megaknap, maar dit plaatje van hem vind ik gewoon echt niet mooi. Of ik de ketting ooit echt zal gaan gebruiken? Ik denk het niet. Hooguit als ik er zelf een ander koord voor koop. Maar de coins zal ik zeker gaan sparen. Hopelijk zullen de afbeeldingen in de komende boxen wel wat dichter bij mijn smaak liggen.

Extra

Extra

Conclusie

Illumicrate Your Majesty

De Your Majesty box vind ik al stukken beter dan de Adventure Awaits box. Wederom ligt een groot deel van de fandoms in de box mij niet helemaal, maar enkele ook wel. Vooral de tinnen box vind ik prachtig! En uiteraard zal ik het boek ook een kans geven. Wat ik overigens wel nog steeds erg goed vind aan Illumicrate, is dat ze de box niet gewoonweg een thema geven, maar de inhoud er ook tot in de puntjes bij uitzoeken. Kijk maar eens goed naar alle items. Ze hebben allemaal te maken met royalty’s.

Welk item vind jij het leukst in de Your Majesty box?

Deze post is al 1762 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Illumicrate – Your Majesty

    • Alles op z’n tijd Nina. Ik heb helaas meer boeken die ik wil lezen, dan tijd om ze ook te kunnen lezen. En er zijn zooooooveeeeel mooie boeken.

  1. Do

    Leuke unboxing, mooie foto’s! Ik vind de mok juist echt heel mooi en de cover van het boek is prachtig, ik ben er erg benieuwd naar, mulan is een van mijn favorieten en sowieso ben ik fan van boeken die zich afspelen in een Aziatische setting <3