Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #9 | Win Imagine. Shoot. Create. {Afgelopen}

Win Imagine. Shoot. Create.

Wauw, is het alweer dag negen van de 13 Days of Celebration?! Al negen dagen lang komt er elke dag een winactie online ter ere van de derde verjaardag van Reviews & Roses. Aan hoeveel heb jij er al meegedaan? Ook vandaag heb ik weer een hele leuke winactie voor jullie. Zoals jullie weten ben ik gek op fotograferen, de winactie van vandaag is dit keer dan ook voor de (toekomstige) fotografen onder ons. Ik mag van Kosmos Uitgevers namelijk een exemplaar van Imagine. Shoot. Create. door Annegien Schilling weggeven!

Over Imagine. Shoot. Create.

Imagine. Shoot. Create. - Annegien SchillingImagine. Shoot. Create. door Annegien Schilling
Verschenen: 3 augustus 2017 bij Kosmos Uitgevers
Format: hardcover
Aantal pagina’s: 159
Genre: Non-fictie
Prijs: €20,-
Goodreads

In Imagine. Shoot. Create. laat creatief talent en Instagramfenomeen Annegien Schilling zien hoe je bijzondere foto’s maakt die de verbeelding triggeren. Ze gaat in op het hele traject, van het denkproces tot de technische fase. Dit boek inspireert je om zelf creatief aan de slag te gaan. Op haar dertiende opende Annegien het Instagramaccount fetching_tigerss, waarop ze surrealistische zelfportretten deelt. Vier jaar later heeft ze wereldwijd meer dan 1 miljoen volgers. In 2016 werd Annegien Schilling verkozen tot jongere van het jaar.

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier compleet in en je doet automatisch mee!

Winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 22 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gedeeld met Kosmos Uitgevers, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil Kosmos Uitgevers enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1601 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “13 Days of Celebration #9 | Win Imagine. Shoot. Create. {Afgelopen}