Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #2 | Win een letterbord! {Afgelopen}

Win een letterbord

Niet alleen lightboxen zijn superhip, ook letterborden zijn (weer) helemaal in. Zet hem op je dressoir of hang hem aan de muur, het kan allemaal. Op deze tweede dag van de 13 Days of Celebration kun je zo’n letterbord winnen!

Letterborden CoolgiftOver Coolgift

Coolgift is een webwinkel gespecialiseerd in alle mogelijke soorten leuke, en vooral handige gadgets. CoolGift.com is een jong en dynamisch bedrijf dat het leven leuker maakt door middel van hebbedingetjes. Waaronder dus letterborden!

Over het letterbord

Het letterbord bestaat uit zwart vilt met een eikenhoutenkader in het formaat 25×25. Hij wordt geleverd met 286 witte letters, cijfers en tekens in een zakje met trekkoord, en bevat ingebouwde haakjes voor muurbevestiging.

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier in en beantwoord hierbij de volgende vraag: “Welke tekst ga jij op het letterbord spellen als jij het letterbord wint?”

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt.

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is inmiddels gesloten. Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 15 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaars worden gedeeld met Coolgift.com, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil Coolgift enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1952 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “13 Days of Celebration #2 | Win een letterbord! {Afgelopen}

  1. Do

    Wat een ontzettend leuke winactie, ik zoek al tijden zo’n boek. Hij zal vast super leuk staan op Bookstagram foto’s en natuurlijk is het een pronkstuk in de kamer. Ik doe zeker mee 🙂