FEEST | Win €25,- shoptegoed voor Bedsupply {Afgelopen}

Geplaatst op 18 september 2018 door Jessica

Win 25 euro tegoed voor Bedsupply

Vanochtend kon je al lezen over mijn mooie nieuwe beddengoed van Bedsupply. Nu kan je ook zelf gaan shoppen! Van Bedsupply mag ik namelijk een cadeaubon van €25,- weggeven aan één van jullie.

Over Bedsupply

Bedsupply

Bedsupply biedt op hun website beddengoed aan van verschillende kwaliteitsmerken, en zegt het grootste assortiment beddengoed van Nederland voor ons te hebben samengesteld. Je vindt er onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens, lakens, spreien en klamboes. De prijzen varieren enorm waardoor je zowel kunt slagen met een klein budget als wanneer je wat meer wilt uitgeven.

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Wat is de naam van het dekbedovertrek waar ik vanochtend over schreef?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Sonja!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Bedsupply hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking.

Deze post is al 4551 keer gelezen

Categorieën: Winnen! / Tags: ,


Geef een reactie