Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Maak kans op Nocturna door Maya Montayne

Als er één titel is die momenteel hoog op ieders TBR-lijst staat dan is het wel Nocturna door Maya Montayne. Ik heb het boek al in het Engels ontvangen dankzij de Fairyloot box. Maar voor een ieder die op de Nederlandse vertaling zit te wachten is er ook goed nieuws: deze maand verschijnt Nocturna namelijk in het Nederlands bij Uitgeverij Moon. Eén gelukkige winnaar krijgt het boek sowieso binnenkort toegestuurd, want vandaag kun je hem hier winnen!

Over Nocturna

Nocturna - Maya MontayneNocturna door Maya Montayne
Serie: A Forgery of Magic #1
Verschijnt: 12 september 2019 bij Uitgeverij Moon
Format: Hardcover, Aantal pagina’s: 448
Genre: Young Adult, Fantasy

Goodreads - Add to button

Finn is een dief die haar gezicht met haar magie kan veranderen. Handig, maar daardoor kan ze zich bijna niet herinneren hoe ze er écht uitziet.
Alfie is een prins die nooit voorbestemd was om koning van San Cristobal te worden. Maar als zijn oudere broer wordt vermoord, verandert zijn lot voor altijd.
Finn en Alfie raken verwikkeld in een stormachtig avontuur wanneer ze samen per ongeluk een duister kwaad ontketenen. Een kwaad zo groots, dat het de wereld kan vernietigen. Finn en Alfie moeten alles op alles zetten om hun fout terug te draaien.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 12 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Uitgeverij Moon hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 853 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Maak kans op Nocturna door Maya Montayne

  1. Demi Schoonenberg

    Gefeliciteerd met je jubileum! 🎉 Ik ben heel benieuwd naar dit boek omdat er zoveel verschillende meningen bover zijn. Magie in een boek spreekt mij sowieso altijd aan, dus ik waag een poging! 😊