Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | 2x After-pakket

Sinds 18 april draait de film in de Nederlandse bioscopen: After, de verfilming van het gelijknamige boek van Anna Todd. Zoals jullie al konden lezen in Bioscoopfilms waar ik naar uitkijk, ben ikzelf ook enorm benieuwd naar deze film. Vandaag heb ik een hele mooie actie voor jullie, ik mag jullie van Independent Films namelijk blij maken met de filmeditie van het boek met 2 vrijkaartjes voor de film. En dit pakket mag ik niet één keer, maar zelfs twee keer weggeven, dus er zijn twee winnaars. Zo gaaf!

Over After de film

After PosterTitel: After
Releasedatum: 18 april 2019 (NL)
Regisseur: Jenny Gage
Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Inanna Sarkis, Pia Mia
Genre: Drama | Romantiek
Kijkwijzer: 12+ (Seks, Grof taalgebruik)

Tessa (Josephine Langford) is een leergierige studente, lieve dochter en een trouwe vriendin. Vol grote ambities voor haar toekomst begint ze aan haar eerste semester op de universiteit waar een hele nieuwe wereld voor haar open gaat. Wanneer haar moeder en haar middelbare schoolliefje Noah haar afzetten voor haar eerste schooljaar is Tessa dan ook vastbesloten om goede cijfers te halen en zich volledig op haar studie te focussen. Maar haar kamergenoot Steph heeft hele andere plannen. Zij wil Tessa ook de andere kant van de universiteit laten ontdekken en neemt haar mee naar wilde feesten. In de vriendengroep van Steph ontmoet Tessa de mysterieuze Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin). Ze weet niet goed wat ze met zijn flirterige houding aan moet en is vastbesloten zich niet door hem te laten verleiden. Maar wanneer hij ook zijn kwetsbare kant aan haar laat zien valt ze toch als een blok voor hem en beginnen ze aan een stormachtige relatie. Hardin laat haar twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en over het leven. Maar als blijkt dat hij een geheim met zich mee draagt dat hun liefde wel eens kapot zou kunnen maken groeit bij Tessa ook de twijfel over hun relatie.

After is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Anna Todd.

Vanaf 18 april in de bioscoop!

Hoe maak je kans?

Vul onderstaand formulier en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 30 april 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 3734 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Winactie | 2x After-pakket

  1. Anita te Gussinklo

    Leuke actie maar ik krijg het maar niet verstuurd; Er is een fout opgetreden bij het versturen van het bericht. Probeer later nog een keer.