Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | De kluts kwijt – Vannessa Thuyns {Afgelopen}

Winactie De kluts kwijt

Joehoe, ik mag zoiets leuks doen van Boekenwereld! Zij stellen namelijk een gesigneerd exemplaar van het nieuwste boek van Vannessa Thuyns beschikbaar, getiteld De kluts kwijt. En die is voor één van de bezoekers van Reviews & Roses. En als je dit leest, dan behoor jij, ja JIJ, tot één van die kanshebbers!

Over het boek

De kluts kwijt - Vannessa Thuyns

De kluts kwijt door Vannessa Thuyns
Verschijnt: 28 september 2022
Uitgeverij: VBK Lab
Aantal pagina’s: 304
Genre: Feelgood, Roman

Wanneer haar wanhopige ouders hulp nodig hebben, besluit Naomi in te gaan op het onmogelijke voorstel van haar ex en restauranteigenaar Terence. Als zij zich voordoet als culinair journalist en een diepgaand artikel weet te schrijven over zijn mediaschuwe chef-kok zal Terence haar ouders helpen. Piece of cake toch?

Alleen moet de stugge chef-kok Jonas van Deurzen niets hebben van journalisten en heeft Naomi allesbehalve verstand van koken. Toch zet ze alles op alles om Jonas’ vertrouwen te winnen en meer over hem te weten te komen. Ondertussen belandt haar vader in de laatste fase van Alzheimer en is hij totaal de kluts kwijt. De tijd begint te dringen en het artikel moet worden ingeleverd. Maar wat als Jonas’ verleden te heftig is om te delen met de buitenwereld en Naomi moet toegeven dat ze hem meer dan gewoon aardig vindt? Is het dan nog mogelijk om niemand teleur te stellen…

“Vanaf de allereerste bladzijde is het genieten. De ultieme feelgood. Ik ben fan!” – Gillian King

Over Vannessa Thuyns

Vanessa Thuyns, de zingende schrijfster schrijft al jaren feelgoodromans. Inmiddels heeft ze al zeven titels op haar naam staan. Je zou haar bijvoorbeeld kunnen kennen van Vakantievlinders en Een zalig zooitje.

Denk je nou, De kluts kwijt, bestond dat boek niet al? Ja, dat klopt! Via Bookchoice kon je het boek eerder dit jaar al exclusief lezen en luisteren, waarna het e-book en luisterboek op 1 juli 2022 officieel uitkwamen. Nu verschijnt het boek ook eindelijk als paperback. Zoals je al wel merkt: ik ben fan van het papieren boek en ben hier dus enorm blij mee.


Doe mee!

En dan nu natuurlijk de belangrijkste vraag: hoe doe ik mee? Volg onderstaande drie stappen én vul het winactieformulier hieronder in. That’s it!

  1. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Boekenwereld
  2. Volg Vannessa Thuyns op Instagram
  3. Volg Reviews & Roses op Instagram

Winactieformulier

Deze winactie is gesloten

Deze winactie loopt tot en met 4 oktober 2022 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs te leveren. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product. Na afronding van de winactie worden de gegevens van alle deelnemers verwijderd.

Niet gewonnen? Voor €16,99 kan je bij Boekenwereld zelf een gesigneerd exemplaar kopen.

Deze post is al 1465 keer gelezen


Geef een reactie