Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Winactie | Duizend Hoog – Katharine McGee {Afgelopen}

Wil jij het nieuwe jaar ingaan met een nieuwe toevoeging aan jouw boekenkast? Vanochtend las je al mijn recensie van het nieuwe boek Duizend Hoog door Katharine McGee, en nu kun je hem ook winnen!

Wat kun je winnen?

  • 1x het boek Duizend Hoog door Katharine McGee

Duizend Hoog - Katherine McGeeDuizend Hoog door Katharine McGee
Serie: The Thousandth Floor #1
Verschenen: 16 november 2016 bij Uitgeverij Moon
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 429
Genre: Dystopia, Young Adult
Goodreads

Een duizend-verdiepingen-tellende toren die zich uitstrekt tot ver boven de wolken. Een schitterende blik op de toekomst waarin alles mogelijk is.

Welkom in Manhattan, New York, 2118.

Het smetteloze uiterlijk van LEDA COLE verbergt een geheime verslaving aan drugs die ze nooit had moeten proberen en aan een jongen die ze nooit had mogen aanraken.

ERIS DODD-RADSONs heerlijke, zorgeloze leventje stort in wanneer ze geconfronteerd wordt met een vreselijk verraad.

Door haar baantje op een van de hoogste verdiepingen raakt RYLIN MYERS verzeild in een wereld – en een liefde – die ze zich nooit had kunnen voorstellen… maar kan ze haar oude leven nog wel trouw blijven?

WATT BAKRADI is een techgenie met een groot geheim: hij weet alles van iedereen. Maar wanneer hij wordt ingehuurd om iemand te bespioneren voor een meisje van boven in de Toren, raakt hij verstrikt in een web van leugens.

En boven iedereen op de duizendste verdieping woont AVERY FULLER, het meisje dat genetisch perfect ontworpen is. Ze lijkt alles te hebben, maar wordt gekweld door het enige dat ze nooit zal kunnen bezitten.

Temidden van adembenemende innovatie en high tech luxe, proberen vijf tieners hun plek te veroveren op de top van de wereld. Maar wanneer je zo hoog bent, kan je heel diep vallen…

Deze winactie is gesloten

Deze post is al 1468 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Winactie | Duizend Hoog – Katharine McGee {Afgelopen}