Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Leuk goodies pakket! {Afgelopen}

Winactie pakket

Zijn jullie lekker aan het genieten van deze dag? Hebben jullie vakantie of zijn jullie net als ik hard aan het werk? Voor jullie hoop ik natuurlijk het eerste. Ik heb gisteren heerlijk het Blossom Books magazine gelezen. De boekhandel in mijn stad had hem niet, maar Boekhandel Binnert Overdiep uit Heerenveen gaf aan dat zij hem wel hadden. Dus woensdag bracht ik een gezellig bezoekje aan Heerenveen. Natuurlijk kocht ik ook nog wat leuke dingen. What, you say? Dat zie je in mijn maandoverzicht!

Maar dat is natuurlijk wat ik jullie wil vertellen. Nynke van Boekhandel Binnert Overdiep heeft enorm leuke swag bij elkaar gezocht en die mag ik aan jullie weggeven. Aaaaah!

Oké, wat voor swag mag ik aan jullie weggeven? Ik heb drie leuke pakketten samengesteld met daarin een Blossom Book magazine, leuke boekenleggers (De Helse Creaties! Paperfuel! DIMILY! En meer!), promotieboekjes en stickers. Daarnaast heb ik het aangevuld met een aantal boekenleggers die ik nog had liggen (Oog om oog, Divergent en de eerste vier uit de Selectie serie). Als vierde pakket geef ik nog zeven keer een set boekenleggers van De Helse Creaties weg.

In het kort:

  • Pakket 1: bevat alle items van foto A (1x)
  • Pakket 2: bevat alle items van foto A + de items van foto B (1x)
  • Pakket 3: bevat alle items van foto A en B, maar óók nog de items van foto C (1x)
  • Pakket 4: bevat alleen de items van foto D (maar die geef ik wel 7x weg!)

AB en CD

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze post is al 1625 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Winactie | Leuk goodies pakket! {Afgelopen}

  1. Ahhh die zijn echt adorable. Ik laat me gewoon verrassen, want tussen al dat moois kan ik echt geen keuze maken. Wat fijn dat ze het magazine in Heerenveen wel hadden. Meteen een leuk uitstapje dus! 😉 En super lief dat ze heeft geholpen met het samenstellen van de pakketjes.