Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Maak kans op Wie ik ben zonder jou van Susan Muskee!

Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

En toen kreeg ik Wie ik ben zonder jou binnen als recensie-exemplaar, maar óók als onderdeel van de World of Romance Boekenlounge. Tjah, en wat doe je als je ineens twee exemplaren van hetzelfde boek hebt? Dan geef je er natuurlijk één weg aan je lieve lezers!

Zo’n winactie nóg leuker maken? Dat kan natuurlijk door het boek door Susan Muskee herself te laten signeren! Ze gaf er ook nog een superleuk kaartje (gemaakt door Marijke Vos) en een schattige sleutelhanger bij. Dit wil je toch gewoon winnen?!

Over ‘Wie ik ben zonder jou’

Wie ik ben zonder jou - Susan Muskee

Wie ik ben zonder jou door Susan Muskee
Verschenen: 24 oktober 2023 bij HarperCollins Holland
Format: Paperback, aantal pagina’s: 352
Genre: Roman

Joy (27) heeft haar leven helemaal uitgestippeld: huisje, boompje, Pinterestbord voor haar droombruiloft. Tot haar vriend verliefd wordt op een ander. Van het ene op het andere moment stort haar toekomstbeeld in elkaar. Voor Frida (72) voelt het alsof iemand drie jaar geleden de pauzeknop van haar leven heeft ingedrukt. Sinds het overlijden van haar man bestaan haar dagen uit een wandeling naar de supermarkt en een gesprekje met Nico en Thea – haar kamerplanten.

Wanneer de twee vrouwen elkaar op een bankje in het park ontmoeten, is dat het begin van een onwaarschijnlijke vriendschap. Gewapend met een stapel zelfhulpboeken maken ze een plan om het leven én de liefde weer naar hun hand te zetten. Aangezien de boeken een gegarandeerd succes claimen, zou dat moeten lukken. Toch?


Hoe maak je kans?

Vul onderstaand winactie formulier in en je doet mee. Extra kans maken? Vul dan ook het tweede formulier in.

  Vraag:
  Susan Muskee heeft in het boek veel leuke titels bedacht voor zelfhulpboeken. Bedenk nu zelf een leuke titel voor een zelfhulpboek:

  Persoonlijke gegevens


   Extra kans:
   Wil jij extra kans maken? Deel deze winactie dan ook op social media. Vul hieronder in waar je de deze hebt gedeeld. Vergeet niet om de winactie openbaar te delen, anders kan ik het niet zien.

   Persoonlijke gegevens


   Deze winactie loopt tot en met 25 november 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs te leveren. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

   Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product. Na afronding van de winactie worden de gegevens van alle deelnemers verwijderd.

   Deze post is al 578 keer gelezen


   Geef een reactie