Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Win 3 producten van Biomed! {Afgelopen}

Net ging al mijn review van drie producten van Biomed online, maar het leuke is dat ik de producten die ik heb getest ook alledrie aan één van jullie weg mag geven! Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen, ben je nieuwsgierig naar het merk of ken je het merk al en wil je gewoon deze producten erg graag in je bezit hebben, doe dan snel mee.

Wat kun je winnen?

Ik mag één pakket weggeven met daarin:

 • Lushes Lashes
 • Peel Me Up
 • Pure Detox Mask

Lees mijn review over deze producten voor meer informatie.

Hoe doe je mee?

Omdat het het einde van het jaar is wilden wij het jullie niet te moeilijk maken.

Verplicht

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te doen met de winactie, én like de Facebookpagina van Biomed (vergeet niet een geldig mailadres in het daarvoor bestemde vakje te typen, want via dat mailadres neem ik contact op met de winnaar).

Optioneel

De winactie loopt tot en met 3 januari 2016 en de winnaar wordt random bepaald aan de hand van het rad van fortuin op ClassTools.net (mits voldaan is aan de verplichte optie). De winnaar krijgt in de week van 4 januari bericht, en dient binnen een week te reageren.

Ik bedank Biomed voor het sponsoren van deze winactie.

Deze post is al 1741 keer gelezen


Geef een reactie

35 responses to “Winactie | Win 3 producten van Biomed! {Afgelopen}

 1. Lin van de Werf

  Dit lijken me echt hele fijne producten. De visie van Biomed op huidverzorging en de ingrediënten die zij juist wel of niet gebruiken in hun producten spreekt mij erg. Ik ben dan ook erg benieuwd naar de drie producten en maak graag kans, want een verpletterende oogopslag en een stralende huid wil ik wel 😉

 2. Cheyenne Jansen

  Heel leuk! !
  Ik ben opzoek naar een nieuwe verzorgingslijn dus ik doe graag mee. Ik volg je blog op facebook, bloglovin en Twitter en Biomed ook op facebook alles onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,
  Cheyenne

  • Haha, ik ben blij dat je het leuk vindt 🙂
   Maar verwacht ook veel boek- en filmrecensies, want ik heb dankzij het thuis zitten deze maand veel tv kunnen kijken en ook een redelijk aantal boeken gelezen 😀

 3. Wat een leuke winactie! ik doe graag mee, want de producten van Biomed zijn namelijk super fijn, ik ben echt fan <3 Hopelijk krijg ik deze producten binnenkort als pakketje met de post… :3

  • Het hangt vaak ook af van de voorwaarden van het bedrijf dat een winactie sponsort. Ik probeer er, wanneer ik vrij de keuze krijg, wat afwisseling in aan te brengen; de ene keer wel iets via Facebook liken en de andere keer alleen een reactie of een ander soort actie (zoals de vorige keer bij het kussen dat je moest vertellen wat je ideale slaapritueel was).

 4. Tamara TS

  Wat een superfijne actie! Vooral de peeling lijkt me erg fijn, minder aggressief dan een scrub. Ik was al overal volger, ook van Biomed, dus ik heb alleen even gedeeld en getweet en gesaved. (Twitter @paramara1982 en FB Tamara Mara Großmaul.)

 5. Leuk! Ik like/volg je overal natuurlijk en doe graag mee – ik probeer zelf ook steeds meer af te stappen van goedkope verzorgingsproducten met mooie verpakkingen en in plaats daarvan biokwaliteit een kans te geven!