Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Winnen! | Maak kans op Muse van 999 Games {Afgelopen}

Muse - 999 Games

Muse - 999 Games

Als jullie Reviews & Roses al langer volgen dan weten jullie dat ik gék ben op spelletjes. En dan bedoel ik niet spelletjes op de computer of via een playstation of iets dergelijks. Nee. Bord- en kaartspellen! En persoonlijk denk ik dat bijna iedereen wel een spel van bijvoorbeeld 999 Games in huis heeft. Ik noem Regenwormen, 30 Seconds, Weerwolven en Catan. Onze kast puilt inmiddels uit van de leuke spellen!

Op dit moment is ook de speelgoed van het jaar verkiezing aan de gang. Nog tot en met 4 november kun je stemmen op diverse spellen in verschillende leeftijdscategorieën. Vandaag mag ik jullie verblijden met een winactie rondom één van de genomineerde spellen van 999 Games. Namelijk: Muse! Ikzelf heb het spel nog niet gespeeld, maar dit spel lijkt mij echt enorm leuk en staat nu ook hoog op mijn verlanglijstje. Het spel is ontzettend mooi vormgegeven en is te bewaren in deze mooie stevige doos.

Muse

Muse - 999 Games
Klik voor groter beeld

Leverancier: 999 Games
Prijs: €19,99
Aantal spelers: 2-12
Leeftijd: 10-99
Speelduur: 30 minuten

Toegankelijk partyspel. Probeer als team op basis van de aanwijzing van een “muze” de juiste kaart te kiezen. Omdat de muze de te kiezen kaart en een inspiratiekaart van een ander team krijgt, is dat nooit eenvoudig. Zeer geschikt voor grotere groepen.

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier volledig in en je doet mee.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 30 oktober 2018 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil 999 Games hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking. Zij zijn ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Deze post is al 3307 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Winnen! | Maak kans op Muse van 999 Games {Afgelopen}

  1. Merel

    Leuke winactie, eens wat anders! Ik hou van spelletjes, je mag me altijd wakker maken voor Machiavelli (als je dat nog niet gespeeld hebt, zeker doen, het is verslavend!).

  2. Dat klinkt echt als een supertof spel! Ik probeer mijn man tegenwoordig wat vaker te overhalen om een gezelschapsspel te spelen en misschien lukt dat met Muse wel 🙂

  3. Monica Verschoor

    Dit lijkt mij “het” spel voor de familiedag! Geschikt voor grotere groepen (ik zie tot 12 personen), dus die kan mee in de weekendtas. Leuk & gezellig!

  4. Regina Schut

    Mijn 3 kinderen zijn waarschijnlijk de enige kinderen uit onze omgeving die helemaal geen spelcomputer in huis hebben. Ook netflix hebben wij niet! Ze spelen lekker buiten, lezen een boek, kijken een dvd’tje, tv en we spelen met regelmaat een boordspel vooral in de herfst – en wintermaanden. Gezellig met warme chocolademelk een kommetje kruidnootjes of chips. Zo komen wij gierend, brullend en met veel lol de koude dagen door. Ben erg benieuwd naar het te winnen spel..