Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Win! | Zwart-wit van Gillian King (Gesigneerd!) {afgelopen}

Win het geweldige boek Zwart-wit van Gillian King gesigneerd

We gaan vandaag lekker het weekend in met een nieuwe winactie. Een hele leuke winactie, al zeg ik het zelf. Ik had al een hint achtergelaten op Facebook op 14 november; had jij al geraden wat ik weg zou geven? Inderdaad! Ik geef Zwart-wit weg, gesigneerd door Gillian King herself!

Zoals jullie wel weten was ik op 11 november aanwezig bij de bloggersborrel/boekpresentatie van Laat me jou zijn van Petra Kruijt, en bij dat event kregen we een geweldige goodiebag, waar onder andere Zwart-wit van Gillian King in zat. Op dat moment had ik al twee exemplaren van Zwart-wit in mijn tas om te laten signeren, dus de vraag was: wat doe ik met dit 3e exemplaar? Juist! Laten signeren en weggeven aan 1 van de gelukkige lezer(es)s(en) van Reviews & Roses! En omdat ik ook het leuke spiegeltje dat ik kreeg en de magnetische boekenlegger dubbel heb geef ik die er ook bij!

Waar gaat Zwart-wit over?

Zwart-wit - Gillian KingZwart-wit door Gillian King
Aantal pagina’s: 272
Format: Paperback
Uitgeverij: Zomer & Keuning
Verschenen: mei 2014
Mijn recensie vind je hier

Elin: op zoek naar werk, niet naar een relatie.
Vicky: achttien jaar jong en volkomen onbezonnen.
Nick: bijzonder aantrekkelijk, maar verboden terrein.

Je hebt van die dagen waarop alles anders gaat dan je verwacht. Op weg naar een sollicitatiegesprek scheelt het maar een haartje of Elin krijgt Vicky onder haar auto. Geschrokken brengt ze het meisje naar huis. Daar ontmoet ze ook Vicky’s oom Nick, die haar meteen wantrouwt, en Vicky’s opa Max, die haar meteen inhuurt als personal assistant.

In dienst van het familiebedrijf leert Elin de kleurrijke Rijnders-clan al snel beter kennen. Vooral Nick. Deze man is superaantrekkelijk, maar lijkt ook heel wat issues te hebben. Tegen haar eigen voornemens in voelt Elin zich tot hem aangetrokken, en hij tot haar. De timing kan alleen niet slechter. Dus ze spreken af: wij worden niet verliefd op elkaar.

Hoe kun je dit prachtige gesigneerde exemplaar winnen?

Winnen Zwart-wit Gillian King (Gesigneerd!)

Door onderstaande vraag juist te beantwoorden:

Gillian King heeft 4 boeken geschreven (Geloof me maar, O, o, Olivia, 60 Dagen en Zwart-wit). Op 3 van de 4 boeken zijn de benen van een vrouw zichtbaar. Op welk boek staan geen benen afgebeeld?

Mail het goede antwoord naar reviewsandroses@gmail.com o.v.v. Win Zwart-wit. (psst… klik op de titel in de vraag om de cover te zien, en eventueel kun je de andere boeken van Gillian kopen als je die nog niet hebt, die zijn ook erg leuk!)

Extra kans maken?

Gravatar Volg Reviews & Roses op bloglovin’ en like deze post (+1)
Gravatar Like Reviews & Roses op Facebook (+1)
Gravatar Share de winactie (de bovenste status update) op Facebook (vergeet niet om het openbaar te sharen, anders zie ik het niet) (+2)
Gravatar Volg Reviews & Roses op Twitter (+1)
Gravatar Tweet het volgende bericht: “Win nu een exemplaar van het geweldige boek Zwart-wit, gesigneerd door Gillian King zelf! via @ReviewsAndRoses” (+2)

Laat in je mail ook even weten welke punten je hebt gedaan om extra kans te maken en onder welke naam, dan kan ik de extra winkansen koppelen aan de juiste persoon.

De winactie loopt tot en met 12 december. De winnaar zal op de website bekend worden gemaakt én ontvangt bericht via e-mail.

Deze post is al 2051 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Win! | Zwart-wit van Gillian King (Gesigneerd!) {afgelopen}

 1. Penny

  Hoi! Ik doe graag nog op het nippertje mee! Wat een ontzettend leuke blog heb je, leuke ontdekking! Ik volg je nu op Twitter, Facebook en bloglovin

 2. irene niec

  Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 3. Marjo Grimmius

  Na steeds weer twijfelen toch maar meegedaan, want hij lijkt me zo leuk…
  Heb alles gedaan wat je vroeg, mijn twitternaam is @djootje en ik volg je nu overal, hartstikke leuk! En nu hopen dat ik dit boek mag winnen 🙂

 4. Grete Karina

  Ik maak graag kans op dat heerlijke boek, gesigneerd nog wel!
  Ik heb alle bovenstaande extra dingen gedaan, dus scoor +7.
  De mail met het antwoord komt er ook zo aan.
  Nu maar duimen…
  groeten,
  Grete Karina