Categorieën: Accessoires / Tags:

Geschreven door Jessica

Unieke en grappige cadeaus koop je bij Ditverzinjeniet

Als je mij enkele weken geleden had gevraagd of ik Ditverzinjeniet kende, dan had ik nee gezegd. Maar toen werd ik door het bedrijf benaderd voor een samenwerking en zag ik het merk opeens overal voorbij komen.

Ditverzinjeniet

Ditverzinjeniet verkoopt een groot aanbod aan cadeauartikelen. Daarnaast bieden ze unieke en grappige home & lifestyle producten. Naast dat ze al sinds 2008 bestaan is er geen uitgebreidere informatie te vinden over hunzelf op hun website.

Er bestaan veel cadeausites zoals deze. Hierin zal je ook hier en daar overlap zien in producten. Ik heb van enkele producten de prijzen vergeleken en kwam zo tot de conclusie dat Ditverzinjeniet ofwel even duur is als andere aanbieders, of juist goedkoper. Dit laatste is absoluut een voordeel!

Op de website heb je vele mogelijkheden met betrekking tot het zoeken naar het perfecte cadeau. Zo kun je bijvoorbeeld sorteren op cadeau voor hem of cadeau voor haar. Al vond ik het eerlijk gezegd leuk om alle categorieën te bekijken, want elke categorie heeft meerdere leuke items ertussen zitten.

Deze items heb ik gekozen

Ik kreeg een specifiek bedrag te besteden in hun online winkel. Helaas was één van de items die ik heel graag wilde kiezen niet op voorraad. Gelukkig hebben ze nog veel meer leuke items in hun webwinkel!

Kikkerland Hot-cold pack
Kikkerland Hot-cold pack

Laatst was ik op bezoek bij twee vrienden van mij. Ik had het bloedheet en het lukte mij niet om af te koelen. Tot één van die vrienden aankwam met een kleine coldpack uit de vriezer. Het is misschien niet waar hij voor bedoeld is, maar ik koelde er direct door af. Het deed mij beseffen hoe handig het is om een coldpack in huis te hebben. Maar ook een hotpack kan handig zijn. En laat dit leuke dingetje nou 2-in-1 zijn! Ze komen bij Ditverzinjeniet in verschillende fruitige formaten. Ikzelf ben voor de meloen gegaan omdat mij dat een handige vorm leek.

Bitten Onderzeeër bloempot
Bitten Onderzeeër bloempot

De vriend die mij die ene avond dat coldpack gaf wordt binnenkort 30 en is groot The Beatles fan. Toen ik deze submarine bloempot tegenkwam, wist ik dat ik deze op mijn lijstje moest zetten. Hij is verkrijgbaar in wit en geel, maar een fan van The Beatles moet natuurlijk een Yellow Submarine krijgen, haha. Ik ga binnenkort nog even een leuk klein plantje uitzoeken dat hierin past. Ik heb trouwens het formaat ‘groot’ gekozen. Er bestaat ook nog een kleinere versie. Al vind ik deze al klein genoeg.

Cat Selfie
Cat Selfie

Katten de camera in laten kijken, dat is niet makkelijk. Je moet altijd een speeltje in je handen hebben of knippen met je vingers. En zelfs dat werkt niet altijd. Maar toen zag ik de cat selfie voorbij komen. Een handig item dat je bovenop je telefoon kunt zetten waardoor je kat geheid richting de camera kijkt. Ideaal!

Kikkerland Cat Yoga magneten
Kikkerland Cat Yoga magneten

Tsjah, als katliefhebber zag ik gewoon veel te veel leuke kat-producten op de website van Ditverzinjeniet. We plakken regelmatig iets op onze koelkast, en vanaf nu kunnen we dat ook doen met deze leuke katmagneten.

Qualy Kitt-a-boo wandhaak
Qualy Kitt-a-boo wandhaak

Ik denk niet dat ik nog een keer hoef uit te leggen dat ik gek ben op katten haha. Dit wandhaakje vind ik té leuk! Wanneer er niks aan hangt lijkt het gewoon een vierkant doosje. Maar zodra je wel wat aan de wandhaak hangt, dan komt er opeens een wit katje tevoorschijn. Te schattig, haha. Bij Ditverzinjeniet is deze wandhaak ook in het zwart (met wit katje) beschikbaar.

Kikkerland Reflexologie voetmassage mat
Kikkerland Reflexologie voetmassage mat

Te vaak heb ik last van mijn voeten. Ik heb hielspoorklachten en gewoon überhaupt vaak last van stijve voeten. Ik heb wel eens gelezen over reflexologie en ben dan ook erg benieuwd of dit matje wat voor mij gaat doen.

Kikkerland Bewateringsstenen van glas
Kikkerland Bewateringsstenen van glas

Heb je wel eens van die tuitjes gezien waarop je dan een plastic fles kunt draaien die je kunt vullen met water? Ja, dat ziet er niet bepaald stylish uit in je bloempot. Deze bewateringsstenen aan de andere kant, die zien er wel erg leuk uit in je bloempot! Er zit een klein gaatje onderin het glas waar het water geleidelijk aan uit druppelt, het grote gat waarmee je de glazen vult sluit je met de kurk.

ArtikelPrijs
Kikkerland Hot-cold pack meloen€4,95
Bitten Onderzeeer bloempot groot geel€17,95
Cat selfie€13,95
Kikkerland Cat Yoga magneten (set van 5)€13,95
Qualy Kitt-a-boo wandhaak€13,95
Kikkerland Reflexologie voetmassage mat€9,95
Kikkerland Bewateringsstenen van glas (set van 2)€12,95

Verzending en ontvangst

Gezien ik de producten van Ditverzinjeniet heb mogen ontvangen voor een samenwerking kan ik niks zeggen over het bestelproces en de snelheid van bezorgen. Echter kan ik natuurlijk wél wat zeggen over de ontvangst.

En eigenlijk heb ik daarover ook niks te klagen. Alle producten ontving ik in één grote doos, welke hier en daar opgevuld was zodat de producten veilig verzonden konden worden. Ze zijn dan ook allemaal veilig aangekomen. Verder is er niks opmerkelijks aan het verzendproces.

Conclusie

Ik ben erg blij met de producten die ik heb uitgekozen bij Ditverzinjeniet. Wil je eens een echt origineel cadeau geven waar niet iedereen mee aan zal komen zetten, dan zit je hier zeker goed. Zo kwam ik terwijl ik eigenlijk producten voor mijzelf mocht uitzoeken, allerlei producten tegen die leuk zijn voor vrienden van mij, waaronder de Yellow Submarine bloempot. Daarnaast hebben ze cadeaus in allerlei prijscategorieën. Je kunt het dus zo duur maken als je zelf wilt.

Kende jij Ditverzinjeniet al?

Ik heb gratis producten ontvangen van Ditverzinjeniet in ruil voor een eerlijke recensie. Dit is niet van invloed op mijn mening over de producten of de inhoud van mijn recensie.

Deze post is al 1462 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Unieke en grappige cadeaus koop je bij Ditverzinjeniet