Wat vind je van mijn nieuwe beddengoed van Bedsupply?

Een tijd geleden werd ik benaderd door Bedsupply om eens een kijkje te nemen tussen hun leuke assortiment beddengoed. Wegens drukte – met de Feestweken! – duurde het iets langer voordat ik tijd had om hun website eens goed door te spitten. Maar uiteindelijk heb ik werkelijk alles bekeken dat ze aan te bieden hadden en besloot ik de samenwerking aan te gaan.

Over Bedsupply

Bedsupply biedt op hun website beddengoed aan van verschillende kwaliteitsmerken, en zegt het grootste assortiment beddengoed van Nederland voor ons te hebben samengesteld. Je vindt er onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden, hoofdkussens, lakens, spreien en klamboes. De prijzen variëren enorm waardoor je zowel kunt slagen met een klein budget als wanneer je wat meer wilt uitgeven.

De keuze

Bedsupply

Ik vind het belangrijk dat alles mooi bij elkaar past. Daarom ben ik echt specifiek op zoek gegaan naar een dekbedovertrekset en hoeslaken die qua kleur en stijl bij elkaar passen. Na werkelijk héél veel tabjes open te hebben staan met dekbedovertrekken en hoeslakens – in split screen zodat ik het goed bij elkaar kon matchen – bleef er nog één over waar ik echt verliefd op was.

Niet de kleur waar mijn vriend echt blij mee zou zijn, haha, maar ik vond deze echt heel erg leuk. Zeker gezien mijn liefde voor bloemen, is dit echt een dekbedovertrek dat past bij mij. En tsjah, de kleur van mijn logo zegt waarschijnlijk ook genoeg. Roze trekt mij momenteel heel erg aan. Dit hoeslaken past daarnaast gewoon érg mooi bij dit dekbedovertrek.

Verzending en Ontvangst

Bed opmaken

Van deze dame mochten we het bed niet opmaken haha.

De items waren besteld op vrijdags, de verzendbevestiging kwam op donderdag en ik ontving het pakket op vrijdag. De beloofde verzendduur zat ook op 3 tot 5 werkdagen, dus dit klopt wel ongeveer.

De bestelling kwam in een stevige plastic zak. De items waren in een plastic hoes verpakt, zoals eigenlijk elk dekbedovertrek en hoeslaken dat je in de winkels ziet liggen. Prima verpakking dus.

De zaterdag erna hebben mijn vriend en ik direct ons bed opgemaakt met de handige lifehack die ik vorige week met jullie deelde.

Pluspunten

Bedsupply

Ik ben heel blij met dit nieuwe dekbedovertrek en hoeslaken. Heel graag wilde ik wat meer kleur aan onze slaapkamer geven en wat meer warmte, en ik denk dat dat met deze items prima is gelukt. Onze slaapkamer is namelijk wit, met zwarte meubels en hierdoor best wel strak.

De extra lange instopstrook van het dekbedovertrek vind ik heel erg fijn, want dit betekent dat het dekbed een stuk beter zal blijven liggen. Zeker met de aankomende winter vind ik het heerlijk om het dekbed lekker hoog over mijn schouders te trekken, maar te vaak trek ik daarmee het dekbedovertrek bij het voeteneind los, en dat zie ik dankzij de extra lange instopstrook niet gebeuren.

Ook het hoeslaken is top. Het sluit bij de hoeken perfect aan. De kleur past ook mooi bij het dekbedovertrek dat ik heb gekozen, en maakt hierdoor een mooi geheel.

Verbeterpunten

Bedsupply

Toch moet ik helaas ook even een paar verbeterpunten belichten. En dat is dat één van de foto’s van het dekbedovertrek niet representatief was voor mij. Ik heb mijn keuze gebaseerd op alleen de eerste foto, en daarop is zeer onduidelijk te zien dat er op de achterkant van het dekbedovertrek een motief zit. Het leek namelijk blanco te zijn op die foto. En ik heb nooit doorgeklikt naar de tweede foto. Dit deed ik pas nadat ik het dekbedovertrek had ontvangen, en zag dat dit dus wel duidelijk op de tweede foto stond. Gelukkig vind ik het achteraf niet storend.

Ook zijn de kussenslopen veel te groot voor onze ClimaBest Traagschuim Kussens. Dit is helaas een terugkerend probleem met álle dekbedovertrekken met bijpassende kussenslopen. Je kunt wel een maat kiezen voor het dekbed, maar niet voor de kussenslopen, dus zit je vast aan de maat die er automatisch bij zit. Onze kussens zijn vrij smal, dus hebben wij eigenlijk altijd last van te grote kussenslopen. Deze zijn echter wel héél groot. Het is natuurlijk wel handig indien je zelf ook hele grote kussens hebt en doet gelukkig niks af aan de service van Bedsupply.

Conclusie

Bedsupply Bedsupply

Hoewel ik drie tot vijf werkdagen verzendtijd vrij lang vind – tegenwoordig kun je bijna overal items bestellen die je de volgende dag al binnen hebt – ben ik zeer te spreken over het dekbedovertrek en het hoeslaken. De tijd zal leren wat de werkelijke kwaliteit is van deze items. Daar kan ik immers nog niet zoveel over vertellen. Maar het lijkt beiden van een mooie stevige kwaliteit katoen. Ik ben ook zeer tevreden met de mooie kleuren en het vrolijkt de slaapkamer absoluut op. De foto op de website was helaas niet helemaal duidelijk, maar ik heb zelf ook niet doorgeklikt naar de tweede foto. Daarnaast zijn de kussenslopen veel te groot, maar dat is voor ons helaas een terugkerend probleem. Al met al ben ik zeer tevreden.

p.s. kom om 10.00 uur zeker even terug, want dan heb ik nog wat leuks voor jullie in petto.

Waren jullie al bekend met Bedsupply?

Ik heb gratis producten ontvangen van Bedsupply in ruil voor een eerlijk artikel. Dit is niet van invloed op mijn mening of de inhoud van mijn artikel. Disclaimer

Deze post is al 1212 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 18 september 2018 door Jessica

Categorieën: Accessoires / Tags: , ,

Geef een antwoord

2 responses to “Wat vind je van mijn nieuwe beddengoed van Bedsupply?