Categorieën: Beauty / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Ik ontdekte mijn favoriete lippenstift merk: ‘tini beauty!

'tini beauty lipstick

Als jullie mijn beauty unboxings de afgelopen jaren hebben gevolgd, dan weten jullie dat ik zelden tot nooit lippenstift droeg. Inderdaad, droeg, verleden tijd. Ik draag de laatste tijd steeds vaker lippenstift, namelijk van het merk ‘tini beauty (website). ‘s Ochtends vertrek ik vaak al voor zeven uur richting mijn werk, maar ook op vrije dagen heb ik niet altijd zin om uitgebreid een make-upje op te doen. Niet dat je er veel van merkt, ik houd het sowieso vaak al naturel. Het gaat echter om het gevoel dat ik niet helemaal “bloot” naar buiten ga. Tegenwoordig sla ik negen van de tien keer bijvoorbeeld de oogschaduw al over. Een handige uitkomst is dus een leuke lippenstift.

De zoektocht naar een mooie lippenstift

'tini beauty lipstick

Ik vond het altijd lastig om een leuke lippenstift te vinden. Voor mijn gevoel moest je namelijk parelwitte tanden hebben om een lippenstift te kunnen dragen. Als er dan eens een lippenstift in een beautybox zat, vond ik de kleur te opvallend en leken mijn tanden alleen maar extra geel. Met uitzondering van een enkele lippenstift. Zoals de lippenstift van ‘tini beauty (Pink Champagne) in de StyleTone Box van november 2016. Als ik dan een keer lippenstift opdeed, dan pakte ik deze lippenstift.

Even uitproberen

Hoewel ik in 2017 ben gestopt met het kopen van de StyleTone box, bestaat mijn account nog, en krijg ik nog steeds mailtjes als er aanbiedingen zijn. Zo zijn er de afgelopen maanden best veel kortingsacties geweest. En zo zag ik ook dat Pink Champagne van ‘tini beauty nabesteld kon worden. Er waren echter nog drie kleuren verkrijgbaar. Op de gok besloot ik alle kleuren te kopen en uit te gaan proberen. En gek genoeg: ik vond alle kleuren leuk staan!

De vier soorten

'Tini Beauty Lipstick

Er waren vier soorten ‘tini beauty lippenstiften verkrijgbaar, namelijk:

  • Irish Creme
  • Pink Champagne
  • Pink Poodle
  • Plum Wine

Natuurlijk heeft het merk ‘tini beauty nog veel meer soorten lippenstift, waaronder de lippenstift die in de oktober box van 2015 heeft gezeten.

Waarom ik zo gek op dit lippenstift merk ben

Zoals uit de inleiding van dit artikel eigenlijk ook al bleek, vind ik het belangrijk dat een lippenstift niet té opvallend is. Felrood zal je mij dus nooit zien dragen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn tanden niet geler lijken dan ze al zijn. Maar wat ik ook belangrijk vind is dat de lippenstift goed blijft zitten en hydrateert. Hieraan voldoen de lipsticks van ‘tini beauty absoluut. Natuurlijk zal de lipstick langzaamaan vervagen als je eet en drinkt, maar dat vind ik ook logisch.

Conclusie

'tini beauty lipstick

Ik heb toen StyleTone tijdens een actie alle prijzen halveerde meteen nog een paar lippenstiftjes ingeslagen. Alle vier draag ik inmiddels namelijk steeds vaker, en ik wil niet plotseling zonder mijn favoriete lippenstift komen te zitten. De lippenstiften hebben een soort van aardse kleuren waardoor ze heel natuurlijk lijken. Ze voelen heerlijk aan op je lippen én ik heb al heel veel complimentjes gekregen over de leuke lippenstift die ik draag. Dus vraag je naar mijn favoriete lippenstift, dan zeg ik:’tini beauty!

Zijn jullie bekend met het merk ‘tini beauty?

Deze post is al 1155 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Ik ontdekte mijn favoriete lippenstift merk: ‘tini beauty!