Categorieën: Accessoires, Beauty / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Review | Accessoires van Ik ben Sieraden

Een tijdje geleden ontving ik een mail van Vivienne van de webshop Ik ben sieraden, met daarin de vraag of ik van sieraden houd. Nou ben ik daar eerlijk gezegd wat lastig in. Ik heb geen gaatjes, draag nooit een armband of ringen; oftewel ik draag eigenlijk geen accessoires, naast een simpel horloge. Dat vind ik jammer, want soms zou ik daar wel iets beter in willen zijn en mezelf aankleden met leuke accessoires. Niet te overdreven natuurlijk, maar subtiel, wat echt bij mij past. Vivienne vroeg of ik wilde schrijven over haar webshop en bood in ruil drie artikelen aan die ik zelf mocht uitzoeken. Toen ik eenmaal aan het rondneuzen was in haar webshop kwam ik wel wat leuke dingen tegen, dus deze laat ik jullie vandaag zien.

Over Ik ben sieraden

Ik ben sieraden bestaat inmiddels iets meer dan een jaar en krijgt positieve reacties van haar klanten. De website is overzichtelijk ingedeeld in de categorieën armbanden, flash tattoo, haarsieraden, horloges, kettingen, mannen sieraden, oorbellen, ringen en panty’s. Elke categorie is ook nog weer opgesplitst in overzichtelijk subcategorieën. En als je links in beeld kijkt zie je zelfs nog meer categorieën. Ik ben sieraden staat garant voor leuke sieraden in diverse prijsklassen, snelle levering en goede service. Daarnaast zijn alle sieraden milieuvriendelijk (zonder nikkel en lood).

Vivienne is het gezicht achter Ik ben sieraden en werkt meestal alleen. Tien jaar geleden verhuisde voor haar studie vanuit China. Haar Nederlands is nog niet vloeiend, maar zeker wel te begrijpen en uiteindelijk draait het om de service en kwaliteit!

Leren armband unisex – €12,35

Ik ben sieraden - Leren armband

Het eerste waar ik aan dacht om op te zoeken was een leuke leren armband. Ik vind mijn armen zo kaal zonder iets, maar al tijden kon ik geen geschikte vinden. Maar hier wel! Ik wilde graag iets simpels en met leer en touwtjes en dat vond ik in deze leren armband. Ik vind deze leren armband erg leuk en hij zit lekker, zelfs om mijn vrij dikke pols. Je maakt hem vast met een drukknoopje in twee verschillende standen. Ik draag hem inmiddels dagelijks.

Rood leren rose gold plated horloge met zirkonia steentjes – €18,85

Ik ben sieraden - Gouden horloge

Ook zag ik er wel wat in om eens een ander horloge – één met meer kleur – te proberen. Ik koos voor dit horloge met een rode leren band. Ik vind hem er superleuk uit zien, maar uiteindelijk draag ik toch nog de hele tijd mijn oude horloge. Voor mij is deze toch nog iets te flashy waardoor ik hem eerder een keer zou dragen wanneer hij bij mijn outfit past, maar niet dagelijks. Ik denk echter dat mijn moeder dit horloge wel heel erg leuk zal vinden en dagelijks zou dragen. Zij is dan ook veel meer in to sieraden dan dat ik ben. Over de kwaliteit heb ik niks te klagen.

Handgemaakte haarband strik met zirkonia – €12,65

Ik ben sieraden - Haarband met strik

Als laatste koos ik voor een haarband. Ze had zoveel leuke dat ik behoorlijk heb zitten twijfelen, maar uiteindelijk ben ik voor deze haarband met strik gegaan. De kleur vind ik heel mooi, en hoewel hij duidelijk zichtbaar is, vind ik hem niet schreeuwerig. Ik zal dit niet dagelijks dragen, maar heb deze haarband vooral gekozen omdat het leuk is om voor speciale gelegenheden eens iets leuks met mijn haar te kunnen doen. Bijvoorbeeld voor een trouwerij of met kerst. Ik vind deze haarband echt superleuk, en ik heb geen last van de stangetjes die eindigen achter je oren. De kleur is ook echt supermooi, dus ik ben helemaal tevreden. De zwarte kleur van de smalle band valt weg in mijn haar (vind ik een voordeel!). Deze gaat zeker bij een speciale gelegenheid gedragen worden. (p.s. die matte lipgloss zat in de StyleTone Box.)

Verzending

Wanneer de items door de brievenbus kunnen zal ze het als brievenbuspost verzenden, waardoor je niet de kans loopt het pakketje mis te lopen. Persoonlijk vind ik dat erg fijn. Je hoeft absoluut niet bang te zijn dat je artikelen beschadiging oplopen want  de sieraden/accessoires worden extreem goed verpakt door onder andere compleet in bubbeltjesplastic gewikkeld te worden; ik moest er zelfs een schaar bij pakken om het eruit te krijgen haha. De service is goed en de verzending snel. Ook in het gastenboek wordt aangegeven dat de bestelling vaak al in twee dagen in huis is.

Conclusie

Ik zie eigenlijk geen minpunten aan deze webshop. Ja, het logo lijkt niet mega professioneel en af en toe kom je eens een spelfoutje tegen, maar de service en de kwaliteit zijn zeker goed, en vind ik daarom ook de moeite waard. Alle drie items die ik heb mogen ontvangen zien er goed uit en zijn van prima kwaliteit. De leren armband is een vast onderdeel geworden van mijn outfit, dus ik ben blij dat ik eindelijk een armband heb gevonden die bij mij past. Ook de haarband vind ik prachtig en zal zeker tijdens speciale gelegenheden gedragen worden. Hoewel het horloge uiteindelijk het net niet helemaal is voor mij, heeft dit niks met de kwaliteit te maken, maar met hoe het horloge niet 100% bij mij past als ik het draag. Al met al is Ik ben sieraden een webshop met vele verschillende items, een grote keuze, goede service en kwaliteit en snelle verzending.

Was jij al bekend met Ik ben sieraden?

Deze post is al 2096 keer gelezen


Geef een reactie

15 responses to “Review | Accessoires van Ik ben Sieraden

  1. Die haarband staat je echt heeeeel goed!
    Zelf draag ik wel echt enorm veel sieraden, haha. Altijd een ring, horloge, oorbellen en een ketting. Armbanden niet zo vaak. Ligt een beetje aan de bui waarin in ik ben, haha.

  2. Bertha

    leuke sieraden, staan je goed en ja ha ha dat horloge zou ik inderdaad veel dragen maar staat jou vast ook goed bij een mooi setje
    Zal ook eens op die website kijken