Categorieën: Beauty, Unboxing / Tags: , , , , , ,

Geschreven door Jessica

StyleTone Box | Januari

Het is inmiddels alweer een jaar geleden dat de Vipbox overging naar het hippere StyleTone Box. Alle minpuntjes die ik noemde bij de eerste vernieuwde box zijn inmiddels verbeterd, al hebben we van sommige merken best veel producten ontvangen dit afgelopen jaar en had dit nog iets gevarieerder mogen zijn. Er zaten mindere boxen tussen (februari), maar ook fantastische boxen (november). Ik ben erg benieuwd wat de StyleTone Box ons dit jaar aan mooie beauty producten brengt en zal mijn abonnement zeker nog door laten lopen. Verwacht dus ook dit jaar elke maand weer een review van de StyleTone Box! Laten we snel gaan kijken met welke producten zij het nieuwe jaar beginnen.

Ook leuk: Mijn 10 favoriete producten na anderhalf jaar Styletone. Je koopt de StyleTone box hier.

Kost Creamy Blush – €4,-

Kost Creamy Blush

StyleTone – Wij houden van crème blushes! Ze mengen makkelijk, zien er natuurlijk uit en zorgen voor meer warmte in je gezicht. Deze Kost Creamy Blush ziet er misschien intens uit, maar de pigment is heel subtiel en opbouwbaar. Je kunt de blush het beste met je vingers aanbrengen. 

Mijn mening – Ik deed het net zoals de omschrijving, maar op de één of andere manier lijkt het eerder alsof ik het gewoon extreem warm heb en een rood hoofd krijg dan op make-up dat mij mooier maakt… Nee dit is dus niet aan mij besteed. Maar zoals jullie wel weten gebruik ik sowieso al nooit blusher.

Cailyn Bright on Eye Balm – €15,-

Cailyn Bright on Eye Balm

StyleTone – Met de Cailyn Bright On Eye Balm kan je gemakkelijk in één stap je ogen primen, concealen, definiëren en verhelderen. Dep het product voorzichtig over je gehele ooglid, onder je ogen en op je wenkbrauwbot. Smeer het voorzichtig uit en laat het 30 seconden intrekken. Op die manier trekt de balm goed in en blijft je oogschaduw, eyeliner en concealer de hele lang zitten. De lichte en zijdezachte basecoat behoudt ook de levendigheid van pigmenten en absorbeert oliën van je ooglid, om zo creasing te voorkomen. 

Mijn mening – Hoewel ik het ontzettend onhandig vind in zo’n potje gezien ik lange nagels heb, en deppen daarom wat lastiger is, moet ik wel zeggen dat ik dit product fantastisch vind. Je dept het op je oogleden, onder je ogen en wenkbrauwbot. Het werkt ook echt als concealer waardoor je ogen een stuk frisser “ogen”. Als oogschaduw basis werkt het eigenlijk bijna net zo goed als degene die ik standaard al gebruik.

INSPR Duo Brow Highlighter – €10,95

INSPR Duo Brow Highlighter

StyleTone – Deze Duo Brow Highlighter is makkelijk aan te brengen, goed te blenden en past bij alle huidtypes. Gebruik de roze tint boven en onder je wenkbrauwboog om die te highlighten en de shimmer tint op je wenkbrauwbot en bij je traanbuis, voor extra definitie. Nu kunnen jij en je wenkbrauwen de hele wereld aan.

Mijn mening – Het leek mij wel leuk om dit eens te proberen, en ik ga er vanuit dat ik het op de juiste manier gebruikte, maar het zag er echt niet uit. Dit product is dus niet aan mij besteed. Het was te aanwezig en zag er erg onnatuurlijk uit, je zag de make-up echt zitten.

Jelly Pong Pong Paradise Pigments – €19,95

Jelly Pong Pong Paradise Pigments

StyleTone – De Jelly Pong Pong Paradise Pigment is een prachtige en rijk gepigmenteerde potje vol met hydraterende crème, die is bestemd voor de lippen en wangen. Een klein beetje doet al een hoop, dus je kunt een subtiele en een uitgesproken look creëren. De pigmentatie is geweldig en dit product is gevuld met goede ingrediënten, zoals pompoenzaadolie en rabarberextract. Bekijk de tutorial op www.jellypongpong.com/lips/27-paradise-pigments.html

Mijn mening – En helaas is ook dit product in de box niet aan mij besteed. Gezien in de omschrijving stond dat als je het met je vinger dept dat het wat subtieler is, maar het feit blijft dat zo’n felle fluoriserende kleur je wel echt moet staan. En nee zo iemand ben ik (helaas) niet, echt subtiel wordt het namelijk ook niet met lichtelijk deppen.

Pixi Lid & Line – €17,95

Pixi Lid & Line

StyleTone – Je hebt niet veel nodig om een perfecte smokey eye te creëren, en Pixi weet dat maar al te goed. Daarom hebben ze de Lid & Line gecreëerd, een product die een oogschaduw, eyeliner en een smudger bevat. Dit juweel gekleurde smokey paars is een vernieuwende manier om je ogen te definiëren en te laten spreken! Check out the tutorial at www.pixibeauty.co.uk/eyes/eyeshadow/lid-line by clicking on How-to.

Mijn mening – En als laatste nog een product dat ik aan de ene kant heel mooi vind, maar aan de andere kant ook niet aan mij is besteed. Het is er vooral op gericht een smokey eye te maken in een zwart-paarse kleur, echter als het een kleur was geweest die beter bij mij paste dan had ik het een geweldig product gevonden. Het is oogschaduw, een smudger en eyeliner in één, hoe handig is dat?! Helaas zie ik er met deze zwarte kleur en mijn niet al te beste smudge skills uit als een achtjarige die met de make-up doos van haar moeder heeft zitten spelen. Maar het neemt niet af dat ik het idee wel fantastisch vind.

Starlooks Pro Luxe Longwear Eyeliner Pen – €18,50

Starlooks PRO

StyleTone – Starlooks gelooft in de kunst van make-up. Dat is waarom we zoveel houden van de Luxe Longwear Eyeliner Pen in Eggplant. De kleur is mooi, blijft de hele dag lang zitten en is mooi bij alle oogkleuren. Daarnaast vertegenwoordigen paarse tinten rijkdom en vorstelijkheid, en wie wil er nou niet een krachtige kleur zoals dat dragen?

Mijn mening – Dit product zat er de vorige keer ook in, maar dat was niet helemaal goed gegaan en daarom hebben we dit keer de goede versie ontvangen. Hoewel ik niet zo van de eyeliner pennen ben, maar deze wel redelijk makkelijk van mijn hand te verwijderen was, heb ik het toch maar eens getest, en eigenlijk bevalt het mij wel. Ik zal het niet vaak gebruiken omdat het best wel opvallend is als je eyeliner gebruikt, en ik ook dertig keer het lijntje onder mijn linkeroog opnieuw heb moeten doen, maar ik vind het wel een fijn product en brengt het prettig aan. Dit keer was de kleur trouwens zwart (fijn!).

Conclusie

Helaas vond ik deze box wat minder. Er is eigenlijk maar één product waar ik echt warm voor loop en dat is de eyeshadow base concealer van Cailyn. Ook de eyeliner van Starlooks bevalt wel, maar die hoorde eigenlijk nog bij de vorige box. De 3-in-1 lid & line is een mooi en handig product, maar ik was enthousiaster geweest als het in een subtielere kleur was gekomen. De blusher, de highlighter en het product van Jelly Pong Pong is niet aan mij besteed. Al met al dus niet de box die ik had gehoopt dat het zou zijn, maar gelukkig wel een tweetal producten die ik blijvend zal gebruiken.

Ook de StyleTone Box ontvangen? Bezoek dan de StyleTone website.

Deze post is al 1542 keer gelezen


Geef een reactie