Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Once Upon a Time…

Celebrate Books Box - Once Upon a Time...

Woehoe! Naast dat de Junior box laatst binnenkwam, kwam ook de Once Upon a Time… box aan! Net als bij de december box van Celebrate Books, wisten we ook bij de januari box al welk boek in de box zou zitten. Ik snapte de logica achter deze keuze, gezien het boek een heruitgave is en dus de kans bestaat dat je het boek al hebt. Een verstandige zet van Celebrate Books. Ik had het boek echter nog niet, maar wilde hem wel heel graag hebben. Ook deze januari box was dus weer een no-brainer; bestellen maar!

Cinder – Marissa Meyer

Cinder Marissa Meyer

Celebrate Books – Het boek in deze box was  dit keer geen verrassing. Cinder is geschreven door Marissa Meyer en is het eerste deel van The Lunar Chronicles. Blossom Books brengt alle vier de delen plus de twee novelle’s dit jaar nog uit. Ennuh, ze zijn gebonden. Super tof!

Mijn mening – Natuurlijk ben ik onzettend blij met het boek, immers ik heb zelf de box gekozen te kopen terwijl al bekend was welke titel erin zou zitten. Het is een prachtige hardcover en ik ben zéér benieuwd naar het verhaal.

Een heerlijke Cinder-zeep

Een heerlijke Cinder-zeep

Celebrate Books – Speciaal voor deze box hebben we samengewerkt met GeekyClean. Zij ontwierpen exclusief voor Celebrate Books een heerlijke Cinder-zeep. Melissa van Booknuts nam alle zeepjes voor ons mee naar Nederland. Twee koffers vol! A special shoutout voor Melissa!

Mijn mening – Wauw, wat een fel stukje zeep! Je ziet ze niet vaak in dit soort felle kleuren, maar ik vind het wel leuk. Het geeft je echt het gevoel dat je iets unieks in handen hebt. De kleuren passen uiteraard goed bij het boek. De zeep vind ik ruiken naar bubblegum. Normaal gesproken gebruiken wij geen blokje zeep; wij hebben zo’n handige dispenser waar je je handen voor kunt houden en dan komt er zeep uit. Maar die was toevallig leeg in de wc, dus heb ik dit stukje zeep er nu neergelegd in een schaaltje met schelpen. Als ik nu de wc inloop ruik ik direct weer bubblegum, dus de geur is vrij sterk. Gelukkig vind ik bubblegum lekker ruiken. 🙂

Een ‘Once upon a bookish day’-planner

Een 'Once upon a bookish day'-planner

Celebrate Books – Om het jaar goed van start te gaan, ontwierpen we een ‘Once upon a bookish day’-planner. Een fijne tool om je to-do-list op bij te houden.

Mijn mening – Dit is leuk! Wij maken thuis altijd een weekplanning voor het diner, dus ik heb de day-planner hier direct voor in gebruik genomen. Ook handig is dat je to-do dingetjes op kunt schrijven. En uiteraard kun je er ook op schrijven wat je wilt gaan lezen. Superhandig en het ziet er mooi uit. Deze day-planner gaat veel gebruikt worden.

Een exclusieve fanart

Een exclusieve fanart

Celebrate Books – Op de cover van het schrift vind je een exclusieve fanart gemaakt door Bianca Morelos. Het is koningin Levana, een van de personages uit Cinder. Bianca maakt geweldige fanart die wereldwijd wordt bejubeld. We zijn dan ook super trots dat wij nu met haar samenwerken.

Mijn mening – Ik hou wel van kunstige uitingen, maar per persoon verschilt de smaak enorm. Dit is niet helemaal mijn ding. Maar het is wel leuk om weer een nieuw notitieboekje te hebben.

Cinder button

Cinder button

Celebrate Books – Als laatste vind je nog een Cinder-button in de box.

Mijn mening – Ik gebruik buttons eigenlijk niet echt, maar ik heb hem wel leuk in de boekenkast gezet. Ik vind de kwaliteit trouwens wel goed. Hij ziet er stevig en van goede kwaliteit uit. De kleuren komen ook erg mooi naar voren.

Extra

Carve the Mark tattoo'sExtraQuotekaart Marissa Meyer

Mijn mening – Er zaten ook leuke extraatjes in deze januari box! Het Best of YA Magazine heb ik toevallig al, maar ik weet dat veel winkels ze niet hebben, dus ik vind het altijd goed dat deze magazines verspreid worden via dit soort boxen. De Cinder en Kai boekenlegger (Kai staat op de achterkant) vind ik ook leuk. Helemaal omdat dit een unieke boekenlegger is waar je niet zo snel aan kan komen. Héél blij werd ik van de Carve the Mark tattoos. Deze wilde ik nog zo graag hebben. Bonnetjes zoals die van de fotofabriek gebruik ik eigenlijk nooit, kijk ik zelden naar en gooi ik vaak al snel weg. Maar ik vind het niet erg dat ze erbij zitten. Ook de quotekaart werd niet op het kaartje genoemd en is dus een extraatje. Dit keer helaas zonder handtekening, maar ik had er ook al één in de Read Like a Royal box waar ook een boek van Marissa Meyer in zat.

Handtekeningkaart Katharine McGee

Handtekeningkaart Katharine McGee

Ook de handtekeningenkaart van de Glitter & Glamour box zat erbij! Deze kaart zou nog nagestuurd worden omdat hij helaas niet op tijd was voor de Glitter & Glamour box. Ik vind deze kaart echt prachtig met dat goud en glitter in het ontwerp!

Conclusie

Celebrate Books Box - Once Upon a Time...

Als deze eerste box van 2017 de toon zet voor de rest van het jaar dan gaat het weer een prachtig jaar worden. De Celebrate Books box is sowieso al een instabuy – ik zit nog steeds te wachten tot ik een abonnement kan afsluiten zodat ik de box niet elke maand handmatig hoef te bestellen. Het boek is uiteraard top. De zeep ruikt lekker en de day-planner gaat veelgebruikt worden. Ook ben ik heel blij met een aantal extraatjes waaronder de tattoo’s, de quotekaart en de boekenlegger. Wat mij betreft weer een geslaagde box! En vooral ook leuk dat er zoveel exclusieve items in zitten die bij het boek passen. Voor februari zijn er weer diverse boxen te bestellen. De Nederlandse: Swords & Games, en de Engelse: Love is Poisonous. (En uiteraard heb ik beide alweer besteld. To be continued…)

Wat vind jij van deze box?

Deze post is al 2276 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Once Upon a Time…