Categorieën: Films / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Movie Bingo 2018 | Update #3

Movie Bingo 2018 update

Vorige week las je al een update van de boeken die ik las in de maanden juli, augustus en september. Natuurlijk is het dan ook tijd voor een Movie Bingo update! Ik keek 17 films en heb nog zes vakjes op de kaart over om af te strepen. Technisch gezien is er dus een vrij grote kans dat ik ook daadwerkelijk vakjes kan wegstrepen. Maar is dit ook gelukt? Kijk snel verder!

Sterren

Mamma Mia Here We Go Again still 3Een zomerse film

Er is absoluut één film die ik heb gezien die in dit vakje past. En dat is Mamma Mia! Here We Go Again. De film heeft geweldige zomerse vibes doordat het zich in de zomer afspeelt op een prachtig Grieks eiland. Er komen heerlijke nummers voorbij waardoor je swingend in je stoel zit. Ja, je krijgt er het ultieme vrolijke zomerse gevoel van. Héérlijk!

Een film met een cijfer in de titel

Ik wilde eigenlijk niet een vervolg kiezen voor dit vakje. Dat leek mij eigenlijk wat te makkelijk. Maar Deadpool heeft niet eens een ondertitel. Het is letterlijk Deadpool 2. Daarnaast heb ik bijvoorbeeld Ocean’s 8 eerder al voor een ander vakje gebruikt. Dus ga ik hier toch voor Deadpool 2.

Tangled StillEen animatiefilm

Ik heb dit jaar al meerdere animatiefilms gezien. En mij kennende komt er dit najaar ook vast nog weer eentje bij. Ik had er dus niet echt haast mee om dit vakje te vullen. Films zoals Ferdinand heb ik daarom gewoon voor andere vakjes gebruikt. In het derde kwartaal van 2018 keek ik voor het eerst in mijn leven Tangled/Rapunzel. En serieus, ik snap niet waarom ik deze nog niet eerder heb gezien. Ik hou van deze film en heb zo hard gelachen tijdens het kijken. Een recensie volgt nog.

Een guilty pleasure film

Er zijn best veel recensies online gekomen over de film die ik kies als guilty pleasure. En in de meesten werd gezegd hoe ontzettend slecht deze film is. Stiekem vond ik deze film echter ontzettend leuk. Echt het type romcom uit de 90’s. Ik heb het natuurlijk over The Kissing Booth. Op een druilige zondagmiddag kijkt deze film heerlijk weg met een kop thee, een kleedje en een lekkere snack. Ook hiervan volgt de recensie nog.

Deze films keek ik verder dit jaar

Sterren

Movie Bingo 2018 - Update 3

Sterren

Conclusie

Ik weet niet hoe ik het doe, maar ik heb nog geen film gezien dit jaar met een personage met mijn naam… En ik heet JESSICA. Eén van de meest universele namen ever. xD Het kan natuurlijk zijn dat er een klein bijpersonage Jessica heette en dat ik dat heb gemist, maar goed.

Gelukkig heb ik nog een kwartaal om mijn kaart vol te krijgen. Een film die mij de slappe lach gaf heb ik al gezien vorige week. Die kan ik dus alvast afstrepen voor dit laatste kwartaal. Nu nog een film met een personage met mijn naam, en een kerstfilm. Al denk ik dat die laatste ook niet bepaald moeilijk zal zijn. Hoe staat het ervoor met jullie kaarten?

Iemand nog tips voor film met Jessica erin?

#MovieBingo2018

Deze post is al 2454 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Movie Bingo 2018 | Update #3