Categorieën: Cadeau/Inpak Tips, Persoonlijk / Tags: , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

My Birthday Wishlist

Over iets minder dan een maandje ben ik jarig (10 februari) en de laatste tijd vliegt die bekende vraag mij alweer om de oren: “Wat wil je voor je verjaardag?” Tsjah… wat wil ik eigenlijk graag voor mijn verjaardag? Op de meest random momenten denk ik ‘Goh dat zou handig zijn als ik dat nu had’ of ‘Wat leuk, dat had ik wel op mijn verjaardag kunnen vragen’, maar op het moment dat mij gevraagd wordt wat ik graag wil krijgen weet ik nooit iets te noemen. De laatste tijd heb ik alvast een paar ideeën verzamelt van leuke verjaardagscadeautjes die je kunt krijgen of waar je eventueel voor kunt sparen, en ik heb er een lijstje van gemaakt. Kijk mee naar My Birthday Wishlist.

1. Cadeaubon voor Escape Hunt in Groningen

The Escape Hunt Experience

Afgelopen week kwam ik een leuke blogpost tegen in de categorie Date Night op My Simply Special. Ze vertelde over The Escape Hunt Experience. Een ervaring waarbij je samen met je vriend/vriendin/vrienden/collega’s in een kamer wordt opgesloten en je bijvoorbeeld een moord moet oplossen om uit de kamer te komen. Je moet samenwerken en proberen zo snel mogelijk uit de kamer te geraken die zo uit één van die zoek en vind spelletjes die mijn moeder speelt op haar computer kan komen. Je hebt maximaal 60 minuten. Ik wil de uitdaging wel aangaan en het lijkt mij echt een superleuke en originele activiteit. En het leuke is dat we er niet speciaal voor naar Amsterdam hoeven; in Groningen (vlakbij de Ikea) zit er namelijk ook één! Je kan de activiteit met twee personen doen, maar ook met drie, vier of vijf personen. Maar het kan ook in twee groepen in twee dezelfde ruimtes waarbij je tegen elkaar kunt strijden; welke groep ontsnapt als eerste uit de kamer? Dit is echt iets dat ik op de korte termijn eens wil uitproberen!

2. Potopener

Misschien kijk je nu vreemd op, maar het is echt iets dat ik mis. Mijn moeder had thuis altijd zo’n soort rubberen lap waarmee je potten makkelijker open kreeg. Het is iets heel simpels, maar ik heb het niet in huis. Het is zo frustrerend dat ik dat potje met salsa dip maar niet open weet te krijgen…

3. Boeken

Tsjah mijn wishlist is natuurlijk niet compleet zonder een waslijst aan boeken. Voor sinterklaas maakte ik al een boekenwishlist en van dat lijstje heb ik tot nog toe alleen de Zwaar! serie in mijn boekenkast mogen toevoegen, dus de rest van die boeken blijven gewoon op mijn verlanglijstje staan. Zo zou ik heel graag de Grisha trilogie op mijn boekenplanken bewonderen, maar ook de Touching Juliette serie en de Edelsteen trilogie staan erg hoog op mijn verlanglijstje. O, en ook zou ik supergraag het blogboek op mijn nachtkastje neer willen leggen!

Boeken wishlist

4. Spelletjes

Ik ben gek op bordspellen. Zo hebben we thuis onder andere Kolonisten van Catan (incl. uitbreiding voor zes personen en de versie voor twee personen), Cluedo, Monopoly Empire, Monopoly Mega en nog veeeeeeel meer. Eigenlijk is onze spelletjes kast al zo vol dat we onze meest recente aankoop (Het Expeditie Robinson Spel) onder de kast hebben geschoven omdat hij er niet meer bij past. Toch vind ik spelletjes zo leuk dat ik er niet genoeg van kan hebben. De laatste tijd zag ik deze leuke varianten voorbij komen.

Kat-opoly en The Big Bang Theory Cluedo

Deze leuke variant van Monopoly zag ik voorbij komen op de blog van Laura, Ooh La Lau, en mijn eerste gedachte was ‘die moet ik hebben!’ Deze variant van Monopoly draait niet om het verzamelen van straten maar van kattenrassen. Gezien wij thuis altijd rondom katten waren en ik het hebben van een huisdier erg mis sinds ik niet meer thuis woon lijkt Kat-Opoly een leuke manier om de leegte te vullen, haha.

Op deze leuke variant van Cluedo stuitte ik op de blog van Lisanne, Lisanne Leeft. Jullie weten vast wel dat ik een serieverslaafde ben en samen met mijn vriend kijk ik ook graag naar The Big Bang Theory. Who betrayed Sheldon? What did they do? Where did it happen? Ik lach er nu al om. Dit is ongetwijfeld een geniaal spel waar we nog uren plezier aan zouden beleven.

5. Kaartjes voor de Backstreet Boys documentaire

Ik zal het niet ontkennen, ik zou ook niet weten waarom gezien er met mij zovelen zijn, maar ik was vroeger een megafan van de Backstreet Boys. Het blijft een stukje nostalgie voor mij doordat ik jarenlang spullen van de Backstreet Boys heb gespaard en ze op de voet volgde. Op donderdag 26 februari wordt in Pathé een documentaire gepresenteerd met aansluitend een speciaal optreden van de band dat live uitgezonden wordt via satelliet.

6. Fujifilm Instax Camera mini 8 met bijbehorende attributen (fotopapier, etc)

Fujifilm Instax Camera mini 8

Ik ben vast heel saai met deze optie want dit leuke product zie je op bijna elke blog voorbij komen, maar hij is zo leuk! Al jaren leek het mij leuk een polaroid camera te hebben en nu komen ze ook nog in deze leuke moderne vorm. Jup, deze mag absoluut op mijn wishlist!

7. Cursus fotografie

Vorig jaar kreeg ik op mijn verjaardag de Canon EOS 600D van mijn lieve vriendje en ik ben er nog elke dag intens gelukkig mee. Maar er valt nog zoveel meer uit te halen en de opties benut ik bij lange na nog niet optimaal. Ik denk dat een cursus mij hier enorm bij zou kunnen helpen.

8. Boek/schrijf gerelateerde items
Blossom Books Mugs
Bron

Er zijn zoveel leuke boek- en schrijfgerelateerde hebbedingetjes, maar hoe leuk zou het zijn als ik aan mijn verzameling die prachtige stempels van Blossom Books toe zou kunnen voegen? Jammer genoeg zijn ze pas na mijn verjaardag verkrijgbaar. Anders een leuke mok met de tekst Disturb at your own riskShut up I’m writing, of Shut up, I’m reading? Ook zou ik nog twee tasjes aan mijn collectie toe willen voegen, bijvoorbeeld I got 99 problems but a book ain’t one en I like big books and I cannot lie. Of een nieuwe van Reading is for awesome people, want daar zit onverwacht een vlek op, meh.

9. Een parfum cadeaubon

Ik ben gek op parfums en kan uren doorbrengen in de Douglas of Ici Paris. Helaas heb ik het al een tijdje niet meer gedaan, en met een cadeaubon heb ik weer een reden om uren lekkere geurtjes te gaan ruiken.

10. Kaartjes voor Boy7, de theaterproductie

De cast was aanwezig op het Best of YA Event en ze maakten mij nieuwsgierig naar de theaterproductie ondanks dat ik het boek nog niet eens had gelezen. Het boek won ik overigens vorige week dus ik kan er binnenkort eindelijk aan beginnen!

Zitten er dingen tussen die jij ook graag zou krijgen op je verjaardag?

Deze post is al 3088 keer gelezen


Geef een reactie

19 responses to “My Birthday Wishlist

 1. Hahhaa wat weet jij veel dingen op je birthday wishlist te zetten. Het hele jaar door denk ik vaak: Oh dat kan ik straks wel voor mijn verjaardag vragen. En dan ben ik bijna jarig en dan weet ik NIKS te bedenken.

  • Haha, dat had ik dus ook altijd! Daarom ben ik een aantal weken geleden expres begonnen met het noteren van al die dingen waarbij ik dat denk, en voila; een lijstje is geboren ^^

 2. Oh wat grappig! Dat potopener doekje.. is van de Tupperware.. ik heb een afschuwelijke oranje in mijn la liggen. Hij is namelijk zo handig maar ik hoop dat ze binnenkort eens een leuke kleur hebben, roze, paar of blauw of zo…

 3. Oooooh, dat Escape Hunt klinkt echt retetof! Een polaroid camera is vet leuk, maar polaroids zijn zo duur, dat ik het geld er niet echt voor over heb :’)

 4. irene niec

  Boeken of een parfum cadeaubon dat is altijd leuk om te krijgen.
  Mijn verjaardag komt er ook aan (20 februari).
  Groetjes Irene.