Categorieën: Accessoires, Persoonlijk / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Review | Ontwerp je eigen hoesje bij GoCustomized

Regelmatig ontvang ik mailtjes waarin gevraagd wordt of ik een hoesje wil reviewen van een webshop. Dit heb ik echter nog niet heel lang geleden gedaan, en ik wil niet dat Reviews & Roses een plek wordt waarop je alleen maar recensies van telefoonhoesjes tegenkomt. Toen ik een mailtje kreeg van GoCustomized was ik mij ook alweer klaar aan het maken een afwijzingsmail te sturen (ben ik niet goed in, en vind ik niet leuk om te doen, dus ik kijk daar altijd tegenop, haha). Maar toen kwam ik erachter dat GoCustomized niet zomaar een webshop voor telefoonhoesjes is. Je kunt er namelijk je eigen hoesje ontwerpen. Dat is eens iets anders dan een gewoon hoesje, dus daar was ik wel nieuwsgierig naar!

Rozen

Het kiezen van een hoesje

Ik kreeg een code waarmee ik gratis een hoesje kon bestellen, en daarmee ook zelf het bestelproces kon ervaren. En dat is eigenlijk verrassend simpel. Je kiest eerst het merk van je mobieltje en specificeert daarna verder met het type. Nadat ik koos voor Samsung en vervolgens Galaxy S4, kreeg ik alle mogelijkheden voor mijn mobieltje. Zo kon ik kiezen voor onder andere een leren hoesje, flipcase, hardcase, houten bamboe case, wallet case en meer. Prijzen voor dit type mobieltje varieren van €14,95 tot €29,95.

Voor mij was het niet erg moeilijk om te kiezen, want ik ben groot fan van de walletcase omdat ik daar ook pasjes in kwijt kan. Idealer kan niet, want als ik even snel de deur uit wil rennen hoef ik alleen maar mijn mobieltje te pakken en heb ik ook direct mijn ID-kaart en rijbewijs.

Het ontwerpen van een hoesje

Nadat ik had besloten voor de wallet case te gaan hoefde ik alleen nog op Ontwerp nu! te klikken om te beginnen met mijn Samsung hoesje ontwerpen. Je krijgt dan nog wat extra informatie over je gekozen hoesje en daarna kun je echt beginnen.

In mijn geval gaat het om een compleet zwart hoesje (er waren geen andere kleuropties bij dit hoesje) en ik kon een afbeelding kiezen die op de voorkant zou komen. Je kunt trouwens ook één van hun eigen designs of kleuren kiezen, maar als je zelf een hoesje ontwerpt is het leuker om je eigen ontwerp te gebruiken toch? Al moet ik eerlijk zeggen, er zitten echt hele leuke ontwerpen tussen!

Hoesje ontwerpen Gocustomized

Via de knop Upload koos ik een foto die op mijn laptop stond (zie twee foto’s hier boven), maar je kan ook een foto kiezen van jouw Facebook of Instagram. Vervolgens kun je de foto draaien en in- of uitzoomen totdat het hoesje eruit ziet zoals jij dat wilt.

Ikzelf heb er bewust voor gekozen het niet te doen, maar je kunt ook nog zelf tekst toe voegen in een kleur die jij wilt en ik kon kiezen uit dertien verschillende fonts.

Als je klaar bent klik je op In winkelwagen en rest alleen nog het invullen van je aflevergegevens en het betalen. Wat mij betreft is het ontwerpen van een hoesje bij GoCustomized een gevalletje: een kind kan de was doen.

Het ontvangen van het hoesje

Op werkdagen voor 17 uur besteld, morgen in huis. En die belofte komen ze na. Ik heb mijn hoesje besteld op een zondag en de dinsdag had ik hem in huis (op maandags wordt geen post bezorgd). Hij kwam gewoon door de brievenbus in een bubbeltjes envelop, dus je hoeft er ook nog eens niet voor thuis te blijven!

Hoesje Go Customized

Conclusie

Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van het hoesje en de opdruk. Ik moet wel zeggen dat ik in het begin vond dat het stukje tussen de voor en achterkant wat te lang leek, maar zodra je pasjes in het hoesje stopt is hij eigenlijk juist precies goed. De kwaliteit van de foto is goed behouden gebleven en het hoesje voelt enorm smooth aan. Waar ik normaal gesproken bij mijn hoesje heb dat het op een gegeven moment gaat raffelen, vaak doordat het toch een soort plastic is, denk ik dat dat hier een stuk minder het geval zal zijn door het andere soort materiaal dat ze gebruiken ten opzichte van de hoesjes die in massa geproduceerd worden en door andere webshops worden aangekocht. Dit zou wel eens een hoesje kunnen zijn dat heel lang meegaat.

Het enige echte minpunt dat ik kan noemen bij dit hoesje is het feit dat het lipje met magneetje aan de achterkant sluit, in plaats van zoals bij in principe elk andere portemonneehoesje aan de voorkant. Ik denk dat deze keuze gemaakt is omdat hij anders de foto zou bedekken als het hoesje gesloten is, maar persoonlijk had ik dat niet erg gevonden. Het is maar een klein stukje en ik vind het een onhandige manier om het hoesje te openen. Ik had nog graag zelf de keuze gehad of ik hem aan de voor- of achterkant zou willen laten sluiten. Misschien is dat nog een optie die ze in de toekomst kunnen toevoegen?

Al met al vind ik het dus een fantastisch hoesje en is de kwaliteit erg goed. Het enige minpuntje is dat ik het onhandig vind dat hij aan de achterkant sluit in plaats de voorkant, maar daar kan ik mee leven; ik heb nu een uniek hoesje met prachtige rozen!

Voor deze review heb ik een gratis product ontvangen, dit verandert niks aan mijn mening.
Lees mijn disclaimer.

Heb jij al eens een hoesje besteld bij GoCustomized?

Deze post is al 3467 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Review | Ontwerp je eigen hoesje bij GoCustomized

  1. Ik had het vroeger al eens met een andere site geprobeerd, maar toen toch afgehaakt omdat het te duur was. Dankzij jouw blogje heb ik nu deze site ontdekt en 25% korting voor Valentijn erbij dus het was een stuk goedkoper 😀 Hopelijk ben ik net zo tevreden ermee als ‘ie aankomt – thanks voor de tip ^^