Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Wat moet ik aan?

Jurkjes van Esprit

Sinterklaas is weer voorbij en dat betekent dat we alweer richting de fijne feestdagen gaan. Kerst en Oud & Nieuw here we come! Het grootste dilemma? Wat moet ik aan?!

Hoewel ik bijna nooit jurkjes draag, ben ik wel gek op jurkjes. Omdat ik bijna nooit jurkjes draag durf ik ze niet zo snel aan te doen naar bijvoorbeeld werk of feestjes omdat ik onzeker ben over hoe ik eruit zie. Dan kies ik altijd maar weer voor iets waar ik mij comfortabel in voel. En dat terwijl dat ik op die momenten dat ik wel een jurkje aan heb serieus altijd een complimentje krijg van iemand over hoe leuk het mij staat.

Daarom probeer ik elk jaar weer mijn grenzen te verleggen en toch even uit mijn comfortzone te stappen door toch een jurkje te dragen. Dit doe ik al een paar jaar en steeds vaker durf ik jurkjes te dragen, en dat voelt goed! Niet alleen maar kijken naar al die mooie jurkjes, maar ze ook dragen. Zoals je kon zien in mijn blogpost Mijn Maand November droeg ik laatst ook een jurkje toen we uit eten gingen en wederom, alleen maar complimentjes van iedereen over hoe leuk ik eruit zag.

Ook voor Kerst en Oud & Nieuw wil ik graag een leuk jurkje dragen en tijdens mijn onderzoek naar leuke jurkjes werd ik gewezen op de leuke jurkjes van Esprit. Wauw, wat een uitgebreide keuze! Ook voor Kerst en Oud & Nieuw zitten er leuke, glamoureuze jurkjes tussen. Hoewel ik meestal geen blogposts compleet wijd aan kleding, maar Reviews & Roses tenslotte wel een blog met van alles wat is, besloot ik een selectie maken van de vijf leukste jurkjes die ik ben tegengekomen in de webshop van Esprit. Hierbij heb ik de prijs geen rol laten spelen; a girl can dream! Laat hieronder in de reacties vooral weten of jullie het leuk vinden vaker van dit soort blogposts te lezen!

Jurkjes van Esprit 2

1. Soepele chiffon-jurk met bloemen – Stage red – €99,99

Met stip mijn favoriet van Esprit. Ietwat te prijzig voor mijn budget, maar anders had ik het jurkje direct gekocht. Stage red is een hele mooie kleur en past wat dat betreft ook heel mooi bij de kerst. Het bloemige detail is niet te opvallend – en daar hou ik van – maar maakt de jurk wel echt af en geeft een vrolijke draai aan de jurk. De Dark night blue en Petrolium kleur vind ik overigens ook erg leuk.

2. Fijne jurk met transparante halter – Morning dew – €89,99

Hoewel ik de kleur Pink deluxe eigenlijk het mooist vond, is het misschien net iets te fel/roze. Daarom heb ik gekozen voor het mooie Morning dew. Het transparante halter vind ik bij deze jurk een mooi detail. En zoals je kunt zien hou ik van jurkjes met een band om de middel.

3. Glanzende jurk met lijfje en pailletten – Morning dew – €99,99

Dit is echt zo’n jurkje dat je ziet in films en tv-series waar ze naar prom gaan. Voor mijn gala had ik helaas niet het perfecte jurkje gevonden, dus jurkjes die bij mij het prom gevoel oproepen vind ik al gauw erg mooi.

4. Jersey stretchjurk met luipaardlook – Cosy grey melange – €59,99

Een netjes jurkje dat eigenlijk ook op zakelijk gebied niet zou misstaan. Een jurkje dat dus niet alleen gedragen kan worden tijdens feestjes, maar ook naar je werk. Nog een netjese blazer eroverheen en een warme legging eronder en je kan de hele winter door en hem vervolgens in de zomer weer dragen. Multifunctioneel en vergeleken met de andere jurkjes niet eens zo duur.

5. Stretchjurk met knoopdetail – Cosmopolitan – €89,99

Oeh, dit jurkje is ook erg mooi. Een simpel jurkje, maar zeer elegant en het knoopdetail maakt het helemaal af. Het jurkje is ook in twee andere kleuren verkrijgbaar (Dark navy en Black), maar hoewel ik Dark navy ook erg mooi vind geeft Cosmopolitan een elegantere en feestelijkere feel.

Welke jurk staat op jouw verlanglijstje?

 

Deze post is al 4050 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Wat moet ik aan?