Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | November

Mijn maand November

Het begint een gewoonte te worden om het maandoverzicht te beginnen met: Wauw, wat is deze maand weer snel voorbij gegaan! Voor mijn gevoel was het pas net november, maar als ik kijk naar wat ik bijvoorbeeld op 2 november heb gedaan, lijkt dat gek genoeg alweer heel lang geleden. De maand november stond voor mij in het teken van nieuwe ontmoetingen, nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Kijk je mee?

The Maze Runner bioscoopkaartjes

Voor het eerst in 4 maanden ging ik eindelijk weer eens naar de bioscoop! Ik bezocht The Maze Runner samen met mijn vriend.

Kiera Cass

Voor het eerst ging ik naar een heus evenement, en meteen een heel leuk evenement, namelijk het Best of YA Event! Hoofdgast was Kiera Cass; een ontzettend leuke en lieve vrouw die zoveel energie en positiviteit uitstraalde, en die natuurlijk geweldige boeken heeft geschreven. Ik schreef een verslag over het Best of YA Event.

Jessica en Kiera Cass

Iedereen mocht ook met haar op de foto

Gesigneerde exemplaren Kiera Cass

En natuurlijk de boeken laten signeren! Ik ben zo trots op deze mooie exemplaren!

Sollicitatieoutfit

De dag na het evenement had ik een sollicitatiegesprek en ik was – gelukkig! – verrassend fit. Erg fijn was het feit dat ik de auto van mijn ouders mocht lenen zodat ik niet met de bus hoefde.

Crea-Bertha's AccessoiresSieraden

Begin november heb ik ook mijn moeder even geholpen met het opzetten van een facebook pagina vanwaar ze sieraden wil verkopen. Ik maakte foto’s van de sieraden die ze al had gemaakt, hielp een leuk logo voor de profielfoto op Facebook te maken en wil het op deze manier hier op mijn blog natuurlijk nog even promoten.

Zoek je nog een mooie ketting, armband of bijvoorbeeld een leuke kiltspeld – voor jezelf of voor iemand anders voor bijvoorbeeld Kerst -, neem dan zeker even een kijkje bij Crea-Bertha’s Accessoires. Als je iets wilt kopen kun je gewoon een reactie onder de foto achterlaten van het item dat je graag wilt hebben. De meeste items zijn ook nog uniek in hun soort, van een aantal is namelijk maar 1 exemplaar te koop.

Levensweg

Vrienden kwamen langs voor een spelletjesavond. We speelden Levensweg VIP, Kolonisten van Catan en Cluedo.

Aqua Zoo 7 Aqua Zoo 5 Aqua Zoo 4 Aqua Zoo 3

Ik had in het voorjaar enorm zitten sparen voor dagje uit zegels zodat we goedkoper leuke uitjes konden doen, maar helaas gooide mijn operatie en de herstelperiode roet in het eten en heb ik ze eigenlijk niet kunnen gebruiken doordat veel pretparken alweer gesloten zijn. Echter Aqua Zoo was nog wel open en konden we beiden 1 kaartje voor gebruiken, dus zijn we even heerlijk diertjes wezen kijken. Het was nog een mooie dag, dus dat troffen we echt. En kijk die mooie beestjes eens!

Laat me jou zijn Petra KruijtCollage, Jessica op de foto met Gillian King, Petra Kruijt en Marcha de groofCollage gesigneerde boeken

In mijn vorige Mijn Maand kon je al lezen dat ik een uitnodiging had ontvangen voor een heuse bloggersborrel/boekpresentatie van Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Wat was ik trots, zeker omdat mijn blog op dat moment überhaupt nog maar 2 maandjes bestond! Op 11 november vond het event plaats en wat heb ik genoten!

Ik vond het stiekem best eng gezien ik echt een nieuweling ben op dit gebied, niemand kende en er ook allemaal grote bloggers aanwezig zouden zijn. Maar het was onwijs gezellig en iedereen is zo lief en leuk! Ik schreef er een verslag over en natuurlijk ging ik met Petra Kruijt, Gillian King en Marcha de Groof op de foto, én ze signeerden allemaal boeken voor mij :D.

Subway broodjes

Een week na het eerste sollicitatiegesprek kreeg ik bericht dat ik voor een tweede gesprek mocht komen. Op 13 november had ik het tweede sollicitatiegesprek en mocht ik wederom de auto van mijn ouders lenen. Superlief! Na het gesprek ging ik nog even met mijn moeder naar de intratuin en trakteerde ik haar op een subway broodje.

Chinees etenPizza

Terwijl we het subway broodje aan het eten waren kreeg ik het verlossende bericht dat ik op 19 november mocht komen om het contract te ondertekenen en direct kon beginnen. Woehoe ik heb een baan! Om het te vieren bestelde mijn vriend Chinees en – omdat ik dat niet lekker vind – bestelde ik een overheerlijke pizza met ham, spek, salami en ei.

Sigge Eklund - Het Labyrint

Ik schreef mijn eerste recensie over een recensie-exemplaar dat ik ontvangen had. Toen ik begon met deze blog had ik totaal niet verwacht dat ik zo snel al opgemerkt zou worden door uitgeverijen. Ik begon de blog omdat ik graag ook boekrecensies en allerlei andere artikelen wilde schrijven en vind het te gek dat anderen het leuk vinden om te lezen.

Dus bij deze bedankt lieve lezers! Wie had gedacht dat ik in de eerste 3 maanden van het bestaan van mijn blog al opgemerkt zou worden door uitgeverijen die vragen of je recensie-exemplaren wilt ontvangen, dat ik uitgenodigd zou worden voor een bloggersevent en dat ik ook al gevraagd ben om mee te doen aan een bloggerstour (mijn aandeel zie je 21 december!). Virtuele knuffel voor iedereen!

Uit etenUit eten 2Biefstuk

Op 18 november waren mijn vriend en ik alweer 5 jaar samen! Deze eerste 5 jaar zijn echt voorbij gevlogen, maar ik zou mij geen leven meer zonder hem voor kunnen stellen. We gingen gezellig uit eten om het te vieren.

Nieuw jurkje M&S Mode

Deze maand hebben we wat dat betreft een aantal dagen het koken lekker over mogen slaan, want een paar dagen later gingen we alweer uit eten om te vieren dat mijn opa en oma jarig waren geweest. Ik had dit jurkje gekocht en vond dit een mooie gelegenheid om hem aan te trekken. Ik kocht het jurkje bij M&S Mode en mijn vriend maakte de foto.

Mijn lieve broertje bij Yankee Doodle

Direct een mooie kans om even bij te kletsen met mijn lieve broertje die ik eigenlijk veel te weinig zie nu hij naar Groningen is verhuisd om op kamers te wonen en te genieten van het studentenleven. Ik mis hem stiekem toch wel een beetje.

Bioscoop kaartje Mockingjay

En om nog even wat langer van elkaars gezelschap te genieten gingen we die avond ook nog even samen naar The Hunger Games: Mockingjay. Het is inmiddels traditie om daar samen heen te gaan en die traditie ben ik van plan te blijven eren. Lees hier wat ik van Mockingjay vond!

Tony's Chocolonely

Ik was een hele dag alleen thuis doordat mijn vriend een housewarming van een collega had, dus besloot ik wat lekkers op te halen. Of het daadwerkelijk lekker was wist ik op dat moment nog niet, maar ik had er al van alles goeds over gehoord; Tony’s Chocolonely! Die oranje variant vond ik overigens veeeeeel te zout, dus die ligt momenteel te verstoffen, de groene – hazelnoot – vond ik wel erg lekker. Wel lastig om in mooie stukjes te breken.

Kippenboek

Ik maakte laatst een boodschappenlijstje en het mag duidelijk zijn dat ik met mijn hoofd meer bij boeken was dan bij de kippensoep die ik graag wilde hebben…

The Best of Me Adorable Books

Vorige maand won ik bij Adorable Books het boek The Best of Me, én kaartjes voor de film! Ik wilde het boek erg graag eerst lezen, maar kwam tijd tekort en wilde de vrijkaartjes natuurlijk wel gebruiken, dus ging ik naar de film zonder het boek te hebben gelezen. Mijn moeder had het boek al wel gelezen, dus voor het eerst was ik eens degene die te horen kreeg wat er allemaal anders was dan in het boek haha. Mijn recensie van de film kun je hier morgen lezen.

BHV oefening

Ik werk er amper een week en al direct is er een BHV oefening. Blèrend alarm en iedereen moest naar buiten. En wie zit er net op dat moment op de wc? Juist ik. Deze geweldige converstatie volgde:
Collega: Wie zit er op de wc?
Ik (Jessica): Ik!
Collega: Wie is ik?
Precies… :p

De Monogram Moorden en Schrijven Kreng!

Bij Boekboetiek won ik een gesigneerde versie van De Monogram Moorden van  Sophie Hannah! Ontzettend blij mee, en wat zat er een lief kaartje bij! En ook kwam Schrijven Kreng! binnen! Aaaaah ik kom echt tijd tekort om boeken te lezen! Dezen moeten helaas dus ook nog even op de TBR-stapel.

Pantoffels Scapino

Ik ging lunchen met een oud-collega en het was supergezellig en ontzettend leuk haar weer eens te zien, maar ik heb daarvan geen foto gemaakt. Later die dag maakte ik wel een foto van mijn nieuwe pantoffels die ik zag liggen bij Scapino. Zijn ze niet geweldig?! Ze zitten heerlijk en ik heb ze het liefst de hele dag aan. Je kunt ze voor €13,99 halen bij de Scapino (of bestellen in hun webshop). Ik vond de olifanten ook wel erg leuk, maar die waren helaas niet meer in mijn maat, maar gisteren kwam ik erachter dat ze nog wel beschikbaar waren in hun webshop, yay!

De Lady Library Mijn Brein is een Boekenkast

En hoe leuk is het om op de valreep in november nog op 2 andere leuke blogs te worden vermeld? Heel leuk! De Lady Library wilde elke boekenfan op de hoogte brengen van mijn leuke winactie (waarbij je Zwart-wit van Gillian King kunt winnen, je kunt nog meedoen t/m 12 december) in hun leuke Nieuws uit Boekenland overzicht. En Mijn Brein is een Boekenkast (afgekort Mijn B.I.E.B.) maakte een lijstje van wat elke boekenfan in z’n schoen wil en noemde hierbij onder andere de Smekkies in alle smaken die je kunt kopen bij Shop America waar ik laatst een artikel over schreef.

Ik verbaas mij er achteraf elke keer weer over hoeveel ik meemaak elke maand. Mijn maand november was in elk geval erg leuk en komende maand staan ook weer veel leuke dingen op de planning!

Hoe was jullie maand november?

Deze post is al 1841 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Mijn Maand | November

  1. Die wekelijkse of maandelijkse terugkerende posts doen je pas beseffen hoe snel de tijd voorbij lijkt te vliegen hé. Gelukkig heb je wel een heel deel leuke herinneringen om aan terug te denken. Oh ja, je nieuwe kleedje staat je erg mooi.

    • Ja dat doen ze je inderdaad beseffen! We zijn al bijna weer toe aan de jaarwisseling 😮

      Moest even 2x nadenken over welk kleedje je het had voordat ik besefte dat je mijn jurkje bedoelde, hihi :p. Bedankt voor je compliment ^^.