Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Illumicrate – Hidden Talents

Illumicrate Hidden Talents

Ik heb geloof ik één keer eerder een Illumicrate box besteld. Maar omdat alle boxen bestellen dure business is, doe ik dit niet zo vaak. Maar het leek mij wel eens leuk om weer eens iets anders te unboxen dan de Celebrate Books Box, dus besloot ik naast een Fairyloot box, ook een Illumicrate te bestellen. De box kwam eerder deze week binnen en vandaag laat ik jullie zien wat erin zat. De box is trouwens goed stevig ingepakt. Naast de gewoonlijke box die om de spullen heen zit, zit er ook nog een een extra stuk karton eroverheen dat je tegenkomt zodra je de box opent. Er zat ook een geel vloeipapiertje bij. Waarom ze dit er los bij hebben gedaan weet ik niet. Maar ik heb het uiteindelijk gebruikt als achtergrond voor de foto’s, haha.

A Thousand Perfect Notes – C.G. Drews

A Thousand Perfect Notes - C.G. Drews

Illumicrate – A gorgeous debut with friendship and music at its heart. Enjoy the exclusive sprayed edge edition, bookmark and sticker.

Mijn mening – Ik had nog niet eerder van dit boek gehoord, maar nu ik heb gelezen waar deze Young Adult Contemporary over gaat, ben ik wel benieuwd. Ik vind het erg leuk dat de randen rood zijn gespoten; het past ook gewoon erg goed bij het boek. Meer info over het boek vind je hier.

It’s your time book sleeve

It's your time book sleeve

Illumicrate – Almost as cool as a Shuri design, this sleek sleeve will keep your books save.

Mijn mening – Zoals jullie wel weten uit mijn recensie van Black Panther, is hij niet mijn favoriete Marvel personage. Maar ik vind de booksleeve wel mooi. Ter vergelijking: hij is wel iets kleiner dan de booksleeve uit de Fairyloot box van mei. De grotere boeken (zoals De Overlevenden) zullen er niet mooi inpassen.

Camp Half-Blood Enamel Pin

Camp Half-Blood Enamel Pin

Illumicrate – Use this to sneak into the demigod camp on the long island sound.

Mijn mening – Ik vind de Percy Jackson-films leuk, maar heb de boeken nooit gelezen. Ook ben ik nooit groot genoeg fan geworden om fandom dingen te gaan sparen. Deze enamel pin doet mij dus niet zoveel. Maar het is wel een leuk ontwerp.

#prefersfictionalworlds Box

#prefersfictionalworlds Box

Illumicrate – Store your inner fangirl goodies  (or lunch) in this really handy box.

Mijn mening – Ik snap deze lunchbox niet helemaal. De ene persoon zit op haar telefoon en de andere op haar computer. Geen één heeft een boek vast. Ligt vast aan mij… Het is op zich wel een leuk en schattig lunchboxje, maar misschien ga ik het inderdaad wel gebruiken om wat kleinere book-ish items in te stoppen.

Infernal Devices Cards

Infernal Devices Cards

Illumicrate – Gorgeous tarot-style cards of Will, Jem and Tessa.

Mijn mening – Ik heb de Infernal Devices-serie nog niet gelezen, maar wauw! Deze kaarten zijn echt prachtig! Ze zijn trouwens ook op mooi stevig papier geprint, dus lijken echt luxe. Echt heel mooi.

Elements Page Markers

Elements Page Markers

Illumicrate – These beautiful stainless steel page markers are inspired by the four elements in avatar: the last airbender.

Mijn mening – Dit is misschien wel iets voor mijn broertje. Die was altijd zo’n groot fan van The Last Airbender, en hij leest ook nog wel af en toe een boek. Ikzelf heb er niet zoveel mee. Maar hij is bijna jarig, dus dan heb ik alvast een klein cadeautje, haha.

Extra

Light Years - Kass Morgan Extra

Illumicrate – Grey Sister, How Do You Like Me Now?, From Twinkle with Love, I was Born for This, A Reaper at the Gates, and an exclusive edition advanced reader copy of Light Years by Kass Morgan.

Mijn mening – OMG! Een ARC van het nieuwe boek van Kass Morgan! Dat is echt heel gaaf. Ik heb het net even opgezocht, maar dat boek komt pas in oktober dit jaar uit. Stiekem vind ik deze ARC leuker dat het boek dat in deze box zat, haha. Verder zit er enorm veel extra’s in de box. Vooral promotiemateriaal, maar dat vind ik altijd wel leuk. En er zit ook nog een handtekening bij van C.G. Drews!

Conclusie

Illumicrate Hidden Talents

Hoewel niet alle items echt mijn ding waren, vind ik dit wel een mooie en vooral ook extreem goed gevulde box. De items in de box passen grotendeels ook goed bij het thema van de box. Vooral het artwork van Infernal Devices is érg mooi. Extra gaaf is natuurlijk de advanced reader copy van het nieuwe boek van Kass Morgan! Zo cool!

Heb jij wel eens een Illumicrate besteld?

Deze post is al 1089 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Unboxing | Illumicrate – Hidden Talents

  1. Do

    Wauw, dit vind ik echt een supertoffe box! Ik ben echt zo benieuwd naar dat boek en wat leuk dat er ook een ARC in zit! Ik vind de lunchbox echt helemaal geweldig, ook extra leuk dat hij is ontworpen door Alice Oseman <3

  2. De auteur van A thousand perfect notes is ook een blogger die ik al een tijdje volg (Paperfury), zo leuk om te zien dat zij een boek heeft geschreven! En een ARC van Lightyears is ook heel gaaf, mooie buit Jessica! 🙂