Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books #2 – Reaching for the Stars

Celebrate Books

Ik zat in Engeland toen ik via Twitter las dat de Celebrate Books box, met als thema Reaching for the Stars, de volgende dag bezorgd zou worden. Nooooo! We zouden die avond pas weer thuiskomen en dus zou ik de postbode missen… Toen ik thuis kwam was dan ook het eerste dat ik deed kijken of er een briefje was met het huisnummer van onze buren. Er was een briefje, maar er stond een huisnummer op van drie huizen verderop, en die waren niet thuis! Snap je mijn frustratie? Ik zag overal al unboxings opduiken, die ik angstvallig begon te vermijden door mij af te sluiten van social media. We besloten nog even boodschappen te doen, en ja! Toen we weer thuiskwamen kwam de bewuste dame van drie huizen verderop al aan met mijn Celebrate Books box. Laten we hem samen gaan uitpakken!

Het boek: Eenzaam en Extreem Ver Weg – Kate Ling

Eenzaam en extreem ver weg - Kate Ling

Celebrate Books – Deze week verschijnt deel 1 van de Ventura-Saga bij uitgeverij Moon. Eenzaam en extreem ver weg is geschreven door de Engelse Kate Ling. Het gaat over een verboden liefde in de verste uithoeken van het universum. Ik heb enorm genoten van het verhaal van Seren. Ik hoop jij ook!

Mijn mening – Wat een toeval! Dit boek heb ik recent ontvangen als recensie-exemplaar en nu zit het ook in de box. Als ik er een beetje over na had gedacht dan had ik het kunnen raden. Op 1 juli verscheen dit boek en zou de Celebrate Books box met als thema Reaching for the Stars binnenkomen. Zo toepasselijk en helemaal fantastisch!

Mok door Karin Luttenberg

Mok Karin Luttenberg

Celebrate Books – Op 15 juli verschijnt het boek Handlettering doe je zo! bij uitgeverij Moon. Speciaal voor Celebrate Books ontwierp auteur Karin Luttenberg een leuke mok.

Mijn mening – Jaaaaa! Leuke en boekige mokken kun je nooit teveel hebben. Dit is een uniek exemplaar omdat het speciaal ontworpen is voor Celebrate Books en ik vind hem werkelijk prachtig. I love it so much!

Celebrate Books stickers

Celebrate Books stickers

Celebrate Books – Niks leukers dan iemand (of jezelf) verrassen met een boek! Met de Celebrate Books stickers in deze box geef je het cadeau een extra feestelijk tintje.

Mijn mening – Oeh stickers! Nog iets waar ik altijd enthousiast van word. Ze zijn zo vrolijk en leuk en ik vind het bijna zonde om ze te gaan gebruiken. Wéér een fantastisch item. Dat gaat goed Celebrate Books!

Linnen tas van Booklove Specialty Shop

Linnen tas The universe belongs to those who read

Celebrate Books – Caithlin van Booklove Specialty Shop maakte de geweldige linnen tas. Ooh! It’s so pretty…

Mijn mening – OMG! Zou het echt mogelijk zijn? Is werkelijk elk item in deze box fantastisch?! Dit is per direct mijn favo linnen tasje. Waarom? Vele linnen tasjes hebben dezelfde kleur en ik vind het echt fantastisch dat ik nu ook eens een andere kleur heb. Dit blauw is mooi hemels en past perfect bij een nacht onder de sterren. Daarnaast is de quote mooi en helemaal waar.

Magnetische boekenlegger van Happy Hello

Magnetische boekenlegger Happy Hello

Celebrate Books – Wij zijn groot fan van de magnetische boekenleggers van Happy Hello uit Canada. In deze box vind je een van de Shadowhunters, naar de boeken van Cassandra Clare. Uitgeverij Moon geeft de titels van Cassandra Clare uit in Nederland.

Mijn mening – Yay, Simon! Ik herkende hem meteen met zijn brilletje. Superleuk, zeker ook omdat het eens wat anders is dan The Hunger Games of Divergent. Simon komt namelijk uit de The Mortal Instruments serie van Cassandra Clare (nu ook als tv-serie: Shadowhunters). Ik vind deze boekenlegger echt supercute!

Kaart met quote

Kaart met quote en handtekening Kate Ling

Celebrate Books – Kate Ling signeerde exclusief voor Celebrate Books een kaart met een quote uit Eenzaam en extreem ver weg.

Mijn mening – Spot ik hier een vast item? Vorige keer kregen we ook een kaart met quote én handtekening, en nu weer. Hier kan ik wel aan gewend raken hoor. Hij past ook nog eens superleuk bij de vorige. Als er inderdaad meer van dit soort kaarten in de komende boxen zit, ga ik de kaarten waarschijnlijk inlijsten en aan de muur hangen. Hoe leuk is dat?

Lichtgevende sterren

Lichtgevende sterren

Celebrate Books – En natuurlijk mogen lichtgevende sterren niet ontbreken in deze box.

Mijn mening – Ook dit vind ik zó toepasselijk bij het thema van de box Reaching for the Stars. Sandra (het brein achter Celebrate Books) weet hoe ze een box rondom één thema kan maken. Ik zal binnenkort even een plekje voor deze sterren zoeken.

Extra’s

Extra'sBingokaart Celebrate Books

Celebrate Books – P.s. De zomer is een heerlijk seizoen om te lezen. Lukt het jou om de bingokaart vol te krijgen?

Mijn mening – De bingokaart is zó vrolijk! Ik krijg hem never nooit vol (ik heb geen bad), maar vind hem wel superleuk om te plaatsen op mijn wandbord voor foto’s. Daarnaast ben ik superblij met de Can’t buy happiness boekenlegger. It’s so pretty! De rest zijn leuke extraatjes.

Conclusie

Celebrate Books Reaching for the Stars

She has done it again; wauw wat is deze box leuk en vrolijk! Ik zei het al op Instagram en Twitter, maar ik vind de Celebrate Books boxen stiekem veel leuker dan bijvoorbeeld de Owlcrate boxen, die niet alleen duurder, maar vaak ook minder leuke items heeft. Er zit werkelijk geen enkel item in deze Reaching for the Stars box waarvan ik denk ‘meh’. Ik werd enthousiast van letterlijk elk item in de box. Ik heb dan ook dírect de volgende box gekocht. De box, met als thema Midnight Mystery, zal in september verstuurd worden. Er is al 50% verkocht dus wees er snel bij! Welk boek denk jij dat in de Midnight Mystery box zal zitten?

Wat is jouw favoriete item uit deze box?

Deze post is al 2926 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Unboxing | Celebrate Books #2 – Reaching for the Stars

  1. Hier nog iemand die er niet was bij de verzending van de box. Het was een leuk vooruitzicht na de vakantie. Ik kon dan ook niet wachten om hem op te halen bij de buren. Het was weer een feest om te ontdekken wat er in zit.

  2. Wauw, wat een super leuke box is dit zeg. Ik vind de mok, de bingokaart en de linnen tas echt helemaal geweldig. En je hebt helemaal gelijk. De kleur is eens iets anders dan de standaard wit/beige tassen. I like! <3 Eigenlijk vind ik alle producten op de lichtgevende sterren na, wel leuk. Grappig ook dat er een boekenlegger van Simon bij zit. Ik ben toevallig net aan Stad der Beenderen begonnen.

    De september box heb ik ook besteld. Dit wordt mijn eerste box en ik ben enorm benieuwd naar wat er allemaal in zal zitten!

    • Ik moet de Mortal Instruments serie nog steeds lezen! Ik ben een keer aan het eerste deel begonnen, maar moet nog steeds verder lezen, haha.

      Wat leuk dat je de september box hebt besteld, ik ben nu al zo nieuwsgierig naar de inhoud! 😀