Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Escaping Reality

Celebrate Books - Escaping Reality

Afgelopen zaterdag was het weer unboxing-tijd, want de Escaping Reality Celebrate Books box werd bezorgd door Post NL. Ben je nog niet bekend met deze en/of andere subscription boxen, dan verwijs ik je voor een uitgebreide introductie naar mijn artikel 5x Leuke subscription boxen. Ik was enorm benieuwd naar deze box en had eerlijk gezegd ook totaal geen verwachtingen. Welk boek erin zou zitten? Geen idee! Met veel plezier heb ik de box uitgepakt en hieronder kun je zien wat erin zat en wat ik ervan vond. Veel plezier!

Library Kiss – Kasie West

Library Kiss - Kasie West

Celebrate Books – Lekker wegkruipen in een boek en even helemaal nergens aan denken – wat is dat heerlijk! Daarom maakten wij deze ‘Escaping Reality’ box. Het boek van deze maand is Library Kiss van Kasie West. Autumn zit opgesloten in de bibliotheek en ontmoet een mysterieuze jongen die soms even aan zijn leven wil ontsnappen. Het is een heerlijk romantisch boek, dus ga er lekker van genieten! Kasie West signeerde speciaal voor jullie de bijbehorende quote card.

Mijn mening – Ik was zó blij toen ik het papier om het boek wegscheurde. Het papier was lichtelijk doorzichtig, dus ik zag al dat het een boek van Young & Awesome zou zijn, maar toen bleek het ook nog Library Kiss te zijn. Van de boeken die deze maand uitkomen bij Young & Awesome staan Library Kiss en The White Rose bovenaan mijn lijst. Dus voor mij is het een feestje dat Library Kiss in de box zit. De quote card is erg leuk, en hoe leuk is het dat er een heuse author letter bij zit?!

Boekenlegger

Tegeltje Rhysand Boekenlegger Celaena

Celebrate Books – Wij zijn fan van de art van Taratjah en daarom maakten wij een tegel van haar illustratie van Rhysand. Feyre ontvluchtte haar leven ook met deze man. Taratjah illustreerde eveneens de afbeelding van Celaena van de Troon van Glas-serie op de boekenlegger.

Mijn mening – Aaaaaaaaaaaaaaaah! Jaaaaaaaaa! Oh man, hartjes voldoen hier prima, in plaats van tekst. Maar ik zal toch wat zeggen. In de Literatour Special #Booklovers zat ook al een tegeltje, waar ik niet zo subtiel heb aangegeven dat ik héél graag meer tegeltjes in de box zou willen zien. Wat is het toch fijn als hier gehoor aan wordt gegeven. Al helemaal als het ook nog zo’n prachtig afbeelding is van Rhysand! Yaaaaaay! <3 P.s. Kunnen er nóg vaker tegeltjes in gestopt worden? Ik zou graag de wc of badkamer betegelen met al deze prachtige ontwerpen.

De boekenlegger is ook mooi, maar inhoudelijk kan ik er niet zoveel over zeggen. Ik heb de boeken nog niet gelezen, maar ben het zeker nog wel van plan!

Magneten

Magneten met boekige quote

Celebrate Books – Wij hebben exclusief voor jullie twee magneten laten maken. Lees jij het liefst overdag of ‘s nachts?

Mijn mening – De nachtversie vind ik absoluut het leukst, waarschijnlijk omdat het donkere mij meer aanspreekt. De quote op de dagversie vind ik ook megaleuk, maar ik vind het jammer dat deze zelfde quote op twee items in de box zit.

Exclusieve mok

Mok A book a day keeps the reality away

Celebrate Books – Ons levensmotto is ‘A book a day keeps the reality away’ dus wij lieten daar een exclusieve mok van maken door Anouk van Another View!

Mijn mening – Ik zou kunnen zeggen dat ik al genoeg mokken heb, maar dat ga ik niet doen. Want deze is leuk, I love it! Echt een perfecte quote. Keep on reading.

Reading Journal

My Reading Journal My Reading Journal

Celebrate Books – Deze box bevat ook een extra boekje, namelijk de Reading Journal van Uitgeverij Young & Awesome. In dit boekje kun je al je avonturen tijdens je leesmomenten opschrijven. Wij zijn er al in begonnen en zijn helemaal verslaafd.

Mijn mening – Dit boekje is al een behoorlijke tijd uit. Het risico hiervan is dat er mensen zijn die dit prachtig vormgegeven boekje al hebben. Daar ben ik er één van. Dat vind ik dus stiekem wel een beetje jammer. Maar voor diegenen die het boekje nog niet hebben, is het een prachtig item.

Extra

Extra

Mijn mening – Als extraatje vond ik in de box nog deze leuke TBR-inkleur kaart en een boekenlegger voor één van de nieuwste titels van Meis en Maas. Altijd leuk!

Conclusie

Celebrate Books - Escaping Reality

Ja, ik ben héél blij met deze box! Allereerst natuurlijk met het boek, welke al op mijn verlanglijstje stond. Maar ik ben ook echt enórm blij met het Rhysand tegeltje. Man, wat hou ik van dat personage en wat is de afbeelding mooi. De mok vind ik ook geweldig, vooral door de geweldige quote die mooi gemaakt is door Anouk. De buttons – vooral de donkere – en de de boekenlegger zijn leuk. En hoewel het Reading Journal wel leuk is, is het jammer voor diegenen die hem eerder al eens hebben aangeschaft. Last but not least: extraatjes zijn altijd fijn, dus ik ben ook heel blij met de TBR-kaart en de STAGS boekenlegger. Zeker één van de boxen van dit jaar die tot mijn favorieten behoort.

Keken jullie ook zo uit naar Library Kiss?

Deze post is al 1887 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Escaping Reality