Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Love is Poisonous

Celebrate Books - Love is Poisones

De Love is Poisonous box is binnen! We hebben er even op moeten wachten, want het was officieel de Engelse februari box van Celebrate Books, maar door omstandigheden is de box vertraagd en ontvingen we hem eind maart. Gelukkig is de communicatie bij Celebrate Books altijd goed en waren we hier tijdig van op de hoogte en krijgen we als goedmakertje ook nog iets extra’s. Helemaal goed dus! Wat in de box zit?

Poison’s Kiss

Poison's Kiss - Breeana Shields

Celebrate Books – It was again so much fun to create another English bookbox! The theme of this month is ‘Love is Poisonous’. This time it’s all about the rich and surprising debut Poison’s Kiss, written by Breeana Shields. The story is based in Indian folklore and you will absolutely devour this book. It’s so awesome! In this box you’ll find the hardback edition published by Random House.

Mijn mening – Ik had eerlijk gezegd nog helemaal niet van dit boek gehoord. Dit kan overigens helemaal aan mij liggen, want ik ben als de dood voor slangen – als in: als ik ze bijvoorbeeld op tv voorbij zie komen, droom ik er ‘s nachts over (niet leuk!). Grote kans dus dat als ik deze cover voorbij heb zien komen dat ik snel de andere kant op keek. Of ik dit boek leuk ga vinden? Ik heb werkelijk geen idee. Het trekt mij niet direct, maar we zullen zien. Misschien verrast Poison’s Kiss wel!

Super cute card

Super cute card By Kaja's

Celebrate Books – We were very happy to work again with Kaja Bos from By Kaja’s. She has made a super cute card with a formula on it to make a poisoned apple…

Mijn mening – Leuk idee, al zal ik niet de moeite nemen deze giftige appel volgens recept te maken (ook vrij lastig als je kijkt naar sommige ingrediënten). Wat ik wel leuk vind is dat kleine appeltje dat eraan vast zit. Leuk voor aan je sleutels!

Exclusive writing paper and envelopes

Exclusive writing paper and envelopes

Celebrate Books – The illustrator Kitty van Oosten made especially for us a set of exclusive writing paper and envelopes with an illustration of the sexy Jace and Clary from The Mortal Instruments on it. Isn’t it awesome? Let’s write your love some love words!

Mijn mening – Ooooh wat leuk en origineel! Ik vind het altijd erg leuk als er een item in de box zit dat ik nog niet in andere boxen ben tegengekomen. Het doet mij ook direct weer aan mijzelf denken op de basisschool en begin middelbare school. De tijd waarin ik altijd op zoek was naar leuk papier en bijbehorende enveloppen zodat ik mijn penvriendinnen kon schrijven. Die heb ik nu helaas niet meer, maar ik vind het wel erg leuk dat ze zo’n origineel item in de box hebben gestopt. Het enige dat ik ietsje minder vind is het gezicht van Clary en Jace, ze kijken een beetje raar. Maar verder: érg leuk!

Metal bookmark from Snow White and drink coasters from Game of Thrones

Metal bookmark from Snow White drink coaster Game of Thrones

Celebrate Books – In this box you will also find a metal bookmark from Snow White and two drink coasters with a quote from the famous writer of Game of Thrones on it. Let’s put your wineglass on that while reading your new favourite book Poison’s Kiss!

Mijn mening – Met deze twee en de drie onderzetters uit de First Impressions box heb ik nu vijf leuke onderzetters. Helaas zijn ze vooral voor de mooi en niet echt voor gebruik, want volgens mij gaan ze best snel kapot als er een gecondenseerde beker op staat. De boekenlegger vind ik ook erg leuk, al zal ik hem ook vooral voor de mooi ergens neerleggen en niet echt gebruiken. Ik gebruik namelijk eigenlijk alleen papieren boekenleggers omdat ik dat handiger vind. Maar ik vind beide items zeker erg leuk!

Retroprint deluxe

Retroprint Deluxe Fotofabriek

Celebrate Books – On behalf of De Fotofabriek we may again give away a free retroprint deluxe. All you’ll have to do is going to their website and use the exclusive code on the back of the folder. Happy printing!

Mijn mening – Ha, nu heb ik er dus nog één, dit heeft namelijk al in meerdere boxen gezeten. Ja, ik heb de foto ook even hergebruikt, scheelt opslag, haha. Dat wordt dus nog even een polaroidje bestellen. Wel denk ik dat dit item nu vaak genoeg in de box heeft gezeten en er wel weer gekozen mag worden voor nieuwe items.

Pyjamadagen

Exclusief notitieboekje Pyjamadagen

Celebrate Books – Uitgeverij Lannoo is publishing the book Pyjamadagen this month, written and illustrated by Sarah Andersen. This book contains funny comics about postponing, dating and dreaming. To get the vive of this book, we have included an exclusive notebook especially for you. Enjoy!

Mijn mening – Ook dit item heeft al een keer in een box gezeten, namelijk de Nederlandse box van februari Swords & Games. Dit vind ik eigenlijk wel jammer. Ik koop namelijk zowel de Nederlandse als de Engelse box en ik merk nu dus dat items in beide boxen worden gebruikt. Niet erg wanneer je héél blij bent met een item, maar ik doe niks met dit boekje.

Extra

ExtraClavis totebag Movies are good Books are better

Mijn mening – Ook dit keer zitten er wat extra dingetjes in de box. De befaamde quotekaart – dit keer zonder handtekening. De leuke boekenlegger die we al eerder voorbij hebben zien komen, maar waarvan ik het niet erg vind om meerdere te hebben. Wat reclame voor Sweek, en een leuke Raven’s Guild boekenlegger. En ook de totebag die ook in de Swords & Games box zat als extraatje. Nooit verkeerd zo’n extraatje. Daarnaast kan ik geen totebags teveel hebben. Alle totebags waarvan ik maar één heb bewaar ik netjes, en de dubbele gebruik ik dagelijks voor bijvoorbeeld boodschapjes.

Extra goodies

Celebrate Book - Glitter & Glamour - BookaliciousOV hoesje Mare Barrow

Celebrate Books – Per mail: Omdat we het super vervelend vonden dat je zoveel langer hebt moeten wachten, hebben we twee extra goodies aan de box toegevoegd. Een lipbalsem (een van onze favoriete items uit een vorige box) en een OV-hoesje met fanart van Mare Barrow van Red Queen geschreven door Victoria Aveyard.

Mijn mening – Superfijn dat we een extraatje krijgen omdat de box is verlaat. De labello vond ik al erg fijn toen hij in de Glitter & Glamour box zat, dus heel leuk dat we er op deze manier nog één hebben ontvangen. Het OV hoesje vind ik ook een leuk idee. Helaas ben ik geen student meer en gebruik ik het dus niet, maar als ik student was geweest had ik het erg leuk gevonden; ik had namelijk vroeger een heel saai OV hoesje.

Conclusie

Celebrate Books - Love is Poisones

Doordat het bijgaande kaartje vanaf deze box in het Engels is, krijg ik het idee dat ze de box niet alleen maken voor de Engels lezende Nederlandstaligen, maar ook voor niet-Nederlands sprekenden. Als dit inderdaad het geval is zou dat eigenlijk in de hele box doorgevoerd moeten worden. Er zitten nu namelijk items bij met Nederlandse tekst, zoals het Pyjamadagen boekje en de retroprint. Anders zie ik namelijk niet de toegevoegde waarde van de nu Engelse tekst op het kaartje met omschrijvingen.

Dan verder over de Love is poisonous box. Voor het eerst heb ik een dubbel gevoel bij het bestellen van alle boxen, want voor het eerst heb ik nu dubbele items. Zo zat bijvoorbeeld het boekje Things to do al eerder in een box.

Verder vind ik de box wel erg goed wat betreft binnen het thema blijven. Het hangertje bij het recept voor een giftige appel vind ik superleuk en vindt zijn weg binnenkort naar mijn sleutelbos, en ook de boekenlegger vind ik erg leuk. Erg origineel vind ik de schrijfset! Kudo’s daarvoor, erg leuk! Bij de onderzetters geldt hetzelfde als in de First Impressions box; leuk, maar gaan denk ik snel kapot. Leuk vind ik de extraatjes, zowel de gewone extraatjes als de extraatjes omdat de box verlaat was. De labello is een favoriet van mij, dus ik ben er héél blij mee!

Lang verhaal, ik weet het, maar dat heb je als er dingen opvallen haha.

Koop ook een Celebrate Books!

Deze post is al 2422 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Love is Poisonous

 1. Femke

  Ik ben wel benieuwd wat je van het boek vindt! Dat kaartje met die appel ziet er erg leuk uit en past ook nog eens goed bij het thema Love is Poisonous haha! Wel jammer dat er veel dubbele dingen in zitten voor de mensen die meerdere boxen bestellen 🙁

 2. Dionne

  Vond hem zelf erg tegenvallen door de dubbele items. Het verrassingseffect was er wel af dus ik baalde nogal. Overigens wel blij met de bookmark en coasters plus ben heel benieuwd naar het boek. Lijkt echt precies iets voor mij.

 3. Jammer dat je begint te merken dat spullen in beide boxen verschijnen. Zelf koop ik meestal alleen de Nederlandse en heel soms de Engelse.
  De onderzetters vind ik een leuk item in de boxen, maar net als jij ben ik bang voor beschadigingen. Zelfs met een vernislaagje, wat ik een goede tip vind, ben ik ook bang voor de kwetsbaarheid in de handen van mijn neefjes en nichtje in de peuter/kleuterleeftijd.

 4. ik heb de retroprint direct besteld. Ik had er nog eentje, dus nu heb ik twee mooie platen staan <3
  Verder vond ik deze box wat tegenvallen, helaas. Ik vond die boekenlegger van sneeuwwitje wel heel tof, maar hij was scheef en toen ik hem probeerde recht te buigen, brak hij meteen :'(

 5. Miriam

  Toffe tip van Emmy! Misschien domme vraag, maar waar kun je dat spul kopen?
  Ik vind het briefpapier en de boekenlegger super tof, maar ik vind het ook erg jammer dat er twee dezelfde goodies in de box zaten. Daarnaast zaten de onderzetters (weleens waar in een ander design) ook in de andere box. Misschien moet ik gewoon minder boxen kopen, haha.