Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Read Like a Royal

Celebrate Books - Read Like a Royal

Nadat Celebrate Books in april zeer succesvol een Nederlandstalige boekenbox op de markt had gezet, is het nu alweer tijd voor de volgende stap: een Engelstalige boekenbox! En man, wat keek ik er naar uit! Eigenlijk zou de box in november al verzonden worden, maar door een fout van de verscheper kwamen de boeken pas begin december aan in Nederland. Celebrate Books heeft iedereen hier netjes een uitgebreide mail over gestuurd, dus helemaal top! En toen was het zover, de Read Like a Royal box kwam binnen, en hij voelde héél zwaar aan. Benieuwd wat erin zat?

Blossom Books Tissue box

Celebrate Books - Read Like a Royal - Blossom Books tissues

Mijn mening – Laat ik beginnen met het item dat direct bovenop lag: de Blossom Books tissue box. Dit is een item dat niet oorspronkelijk in deze Read Like a Royal box zou zitten. Dit is een extraatje omdat de box een maand later kwam dan oorspronkelijk de bedoeling was. Superlief! Ikzelf heb deze box al, maar ben zó blij met nog één. Ik vind ze te duur om een hele stash van in te slaan, maar ik vind ze echt enorm leuk, en nu heb ik er twee. ^^

Een zakje met wat leuks

Celebrate Books - Read Like a Royal - Bookmarks en Button

Mijn mening – Vervolgens kwam ik een zakje tegen. Elke box zit er eigenlijk wel iets in een zakje en dit maakt het extra spannend. Wat zit erin? Een unieke magnetische boekenlegger van Heartless, op een kaartje met een recept voor een chocoladereep. Een superleuke Alice in Wonderland geïnspireerde boekenlegger. En tot slot zat er nog een superleuke A Court of Thorns and Roses geïnspireerde button in. Een zakje met heel veel leuks dus, yay!

Spiegeltje

Celebrate Books - Read Like a Royal - Spiegeltje

Mijn mening – Ik moet eerlijk zeggen dat ik eerst niet doorhad wat dit was. Ik dacht dat het een button was, maar dat het ding waarmee je hem kunt vastpinnen miste. Het blijkt echter een spiegeltje te zijn! Ik vind het ontwerp heel leuk, maar gezien het geen spiegeltje is dat je dicht kunt klappen – en hij dus snel vies wordt – zal ik het niet in mijn handtas stoppen. Maar het is wel een leuke accessoire op de salontafel. De bedeltjes zaten aan het zakje vast en zijn een leuk detail.

Blossom Books notitieboek

Celebrate Books - Read Like a Royal - Blossom Books notitieboekje

Mijn mening – Deze notitieboekjes zijn zo leuk, en degene die in mijn box zit past ook echt perfect bij sprookjesachtige thema van deze box. De kleur van het boekje vind ik wel iets minder.

Heartless – Marissa Meyer

Celebrate Books - Read Like a Royal - Heartless - Marissa MeyerCelebrate Books - Read Like a Royal - Marissa Meyer

Mijn mening – Oeh en dan natuurlijk het ultieme item: het boek! Nu weet ik meteen waarom deze box zo zwaar was, dit boek weegt een ton! Ik had Heartless al op mijn verlanglijstje staan, maar mocht hem nog niet kopen omdat ik nog veel te veel boeken heb liggen en ik recent ook al best veel besteld heb… Des te beter dat hij in de box zit, haha. Uiteraard zit er ook weer een prachtige handtekeningenkaart bij, gesigneerd door Marissa Meyer herself! Aaaah! En alsof we niet al goed genoeg verwend waren zit er ook nog een brief bij van Marissa Meyer.

Conclusie

Celebrate Books - Read Like a Royal

Celebrate Books – Deze maand verschijnt de eerste Celebrate Books Box met een Engelstalig boek. Hoe tof is dat! Het thema van deze maand is ‘Read Like a Royal’. Heartless is het nieuwe boek van Marissa Meyer. In dit boek speelt de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland de hoofdrol. De Nederlandse vertaling, Harteloos, verschijnt deze maand bij Blossom Books. 

Wat vind je nog meer in deze box? Onder andere een magnetische boekenlegger van Heartless en een button die hoort bij de serie A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas.

Emmy van Ruijven van Zonenmaan.net ontwierp het spiegeltje. Je vindt het in het kleine zakje met Alice in Wonderland-bedeltjes.

Daarnaast vind je in je box nog een mini Alice in Wonderland-boekenlegger plus een van de vier notitieboeken van Blossom Books.

Mijn mening – Deze box is awesome! Er zitten zoveel items in, we zijn echt goed verwend. Ik ben mega blij met het boek, want deze wilde ik sowieso al graag hebben. Het Once Upon a Time… notitieboekje is één van de items die ik wel wilde maar te duur vond om te kopen, dus ook hier ben ik blij mee. Alle Alice in Wonderland geïnspireerde items zijn ook superleuk, net als het spiegeltje. De brief is een leuke toevoeging en de handtekeningkaart is as usual ook weer prachtig. Tot slot was er nog het extraatje omdat de box verlaat was, de tissue box, en ook dat is een succes. Deze eerste Engelstalige box van Celebrate Books is duidelijk een succes!

Wat vind jij van de Read Like Royal box?

Deze post is al 2529 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Read Like a Royal