Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Stories that create music

Celebrate Books - Stories that create music

Op vrijdag 4 april ontving ik de Engelse maart box van Celebrate Books met als thema Stories that create music. Mocht je meer willen weten over deze subscription box lees dan ook mijn artikel 5x Leuke subscription boxen.

De omschrijving die bij het thema Stories that create music gegeven werd is als volgt:
“Raise up your alternating voices! This box is all about love, grief and a story that sings directly to your heart. This solid contemporary book will make you fall in love with endearing and diverse characters. You are going to need those tissues.
This box includes a beautiful hardcover and a signed bookplate from the author. This box will also include a set of the famous Celebrate Books Playing Cards! Get them all!”

The Beauty that Remains – Ashley Woodfolk

The Beauty that Remains - Ashley Woodfolk

Celebrate Books – Voor je ligt de Engelstalige box van maart, Stories that create music. Het boek in deze box, The Beauty that Remains, is geschreven door Ashley Woodfolk. We hebben, yeah, weer een gesigneerde bookplate kunnen regelen. Deze uitgave vinden wij werkelijk prachtig.

Mijn mening – Voordat ik inga op het boek, valt het mij op dat, waar de tekst op de kaart normaal gesproken in het Engels geschreven is, nu opeens in het Nederlands is. Geen probleem, ik vind het ook fijner in het Nederlands. Maar het valt mij toevallig wel op, haha.

Van het boek in deze box heb ik nog nooit eerder gehoord. Het is een heerlijk fleurig boek dat je meteen vrolijk maakt door de mooie kleuren. Na het lezen van de flaptekst ben ik ook wel nieuwsgierig geworden naar het boek. Fantastisch is het natuurlijk dat er ook een gesigneerde bookplate bij zit; dat is altijd leuk. Ik ben erg benieuwd naar het boek.

Kaars

Kaars - Eleanor and Park - Letters and Lights

Celebrate Books – De kaars in de box is gemakt door Emmy van Ruijven van Letters & Lights. In het boek Eleanor & Park speelt muziek ook een belangrijke rol.

Mijn mening – De Eleanor & Park kaars past erg goed bij het thema boeken en muziek. De kaars ruikt ook lekker. Ik vind de groenige kleur echter niet echt mooi, en de kaars is helaas ook niet helemaal mooi afgewerkt dit keer.

Mok

Beker Belle en het Beest

Celebrate Books – De illustratie op de mok is gemaakt door TJ Lubrano. Het alom bekende liedje Be our guest uit Belle en het Beest mocht natuurlijk niet in deze box ontbreken.

Mijn mening – De opdruk op deze mok is erg mooi. Ook dit ontwerp past goed bij het thema van de box. Hier is net als bij de vorige box goed over nagedacht. Ik vind Belle en het Beest superleuk (en kocht ook niet voor niks deze leuke Belle mok) en ben gek op rozen – dat had je niet verwacht hè, haha – en vind Chip hierop ook superschattig. Dus erg leuk deze opdruk.

Badzout

Badzout - August Flynn

Celebrate Books – De meiden van Oriandle verzorgden het badzout van This Savage Song. August leeft van muziek.

Mijn mening – Oeh, dit boek ligt al klaar om te lezen, maar moet nog even wachten tot ik al mijn recensie-exemplaren heb gelezen. Maar gezien het boek erg leuk moet zijn, is het leuk om dingen te ontvangen die hierop geïnspireerd zijn. Wel jammer dat veel mensen, including me, geen bad hebben. Ik heb eerlijk gezegd ook geen idee wat je precies moet doen met badzout; lost dat ook op in het water zoals een badbom?

Kwartet

Kwartet

Celebrate Books – En natuurlijk zit er ook weer een kwartet in deze box.

Mijn mening – Het kwartet wordt met elke box completer en completer. Superleuk! Ook dit kwartet vind ik weer erg leuk. Wie komt er langs om een potje te spelen?

Extra

Quotekaart

Mijn mening– Niet genoemd op de kaart met producten, maar wel aanwezig in de box is de quotekaart. Deze kaart zit eigenlijk wel in elke box en ziet er weer superleuk en vrolijk uit.

Conclusie

Celebrate Books - Stories that create music

Laat ik beginnen met wat ik leuk vind aan de box: alle items in de box hebben echt met het thema te maken en omvatten verhalen waarin muziek een belangrijke rol speelt. Het daadwerkelijk inspelen op de thema’s van de boxen vind ik erg belangrijk, immers, wat heeft een thema anders voor nut. Dus erg leuk dat Celebrate Books daar weer goed op inspeelt. Wat ik echter jammer vind, is dat ik, ondanks dat de ik de producten wel mooi vind, ik de box in het geheel wat minder vind.

De laatste tijd zitten er erg vaak witte mokken met een opdruk in, dus dit product vind ik eigenlijk niet meer speciaal. Mijn kast begint inmiddels helemaal uit te puilen met mokken uit de Celebrate Books boxen. Ook kaarsen hebben al tig keer in de box gezeten, en ook daarvan heb ik inmiddels een la vol die ik met geen mogelijkheid op krijg. Daarnaast voelt de box, vergeleken met andere boxen wat minder goed gevuld. Er zitten naast het boek eigenlijk maar drie producten in, en gezien twee van die producten al zo vaak in de boxen hebben gezeten en ik daar dus minder waarde aan hecht, voelt het denk ik als wat kariger. Ik zou dus graag weer wat meer afwisseling in producten zien. Leuk vind ik in elk geval dat in de Lentekriebels box een handdoek zal zitten. Dat soort dingen bedoel ik met meer afwisseling, dus het is een goed vooruitzicht. 🙂

Wat vinden jullie van deze box?

Deze post is al 1553 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Stories that create music

 1. Kim

  Wat een fijne unboxing! Ik heb de doos niet, maar ben weer op de hoogte. Jammer van de kaars, helaas al ervaring gehad met zulke blikjes. Door de rand onderaan gaan ze op een gegeven moment lekken bij het branden, dus doe voorzichtig (niet op een houten tafel ;P)!

  • Oh wat balen zeg! Ik ben nog nooit tot op de bodem gekomen, haha. Moet ik eerst nog even verder gaan met het branden, maar ik hou ervan om af en toe even af te wisselen qua geur.

 2. Do

  Mooie foto’s, leuk dat je ze dit keer buiten hebt gemaakt! Ik vind het eigenlijk wel een leuke box, jammer dat het voor jou ietwat tegenviel. Ik vind de mok erg leuk, het is wel jammer dat ze inderdaad allemaal ‘wit met een printje’ zijn, haha. Ik ben ook erg benieuwd naar het boek, de cover ziet er in ieder geval erg vrolijk uit!

  • Ik vind de producten ook zeker wel leuk hoor, dat zeg ik ook in het artikel zelf, maar persoonlijk begin ik wat afwisseling te missen en ik wil wel eerlijk zijn in mijn artikelen. Het is gewoon iets dat in mij opkwam bij het ontvangen van deze box.

   En het was dit weekend zo’n mooi weer, ik kon niet anders dan gewoon lekker buiten foto’s maken. 🙂

 3. Badzout is inderdaad ook ‘gewoon’ als scrub te gebruiken. Ik heb helaas ook geen bad en dan heb ik liever badzout dan een bruisbal (ik slaap steeds in een hotel zonder bad op vakantie, huilie huilie).
  Ik snap wel wat je bedoeld met weinig afwisseling qua goodies, maar soms zijn dingen budgettechnisch natuurlijk niet haalbaar. Of mensen vinden ze niet leuk, terwijl ze goodies die heel vaak langskomen fantastisch vinden. Zo lastig!

  • Oh oké, mooi, dat is fijn om te weten. Dan ga ik het als scrub gebruiken, dat vind ik wel handig. Zeker in de zomerperiode. Haha ja, ik heb in hotels tijdens vakantie ook nooit een bad.

   Ja, het blijft lastig met kiezen wat je in een box stopt. Als er misschien wat meer tijd tussen zou zitten tussen het gebruik van eenzelfde product in een box (en ik niet álle boxen zou bestellen, haha) zou het wat minder opvallen denk ik. Maar ik heb nu in een paar maanden tijd meerdere mokken ontvangen, dus het is voor mij persoonlijk iets teveel van het goede (en mijn vriend wordt volgens mij ook niet blij van de uitpuilende kast vol met mokken haha). Maar inderdaad, zoals jij zegt, en zoals ik ook altijd zeg, het verschilt per persoon.

 4. Annette

  Dankjewel voor deze unboxing! Ik had al het vermoeden dat dit boek erin zou zitten en heb hem daarom uiteindelijk niet gekocht, maar ben wel benieuwd wat je er van vindt!
  Badzout lost inderdaad op in het badwater en geeft dan meestal de bad een bepaald kleurtje en een geur. Maar als je geen bad heb, kan je het ook als scrub gebruiken! Wat ik ook nog wel eens doe is een beetje badzout op een schoteltje met water zodat de kamer er een beetje naar gaat ruiken! Hopelijk kan je hier wat mee zodat ook het badzout nuttig voelt 😉

  • Is het omdat je het boek al hebt, of omdat het boek je niet trok?

   Bedankt voor de informatie over het badzout, erg handig om te weten (en ik zal je tips zeker meenemen in het gebruik)! 😀