Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | FairyLoot – Dreams and Wishes

FairyLoot April Dreams and Wishes

Nog één keer wilde ik een FairyLoot box bestellen voordat ik officieel de kraan voor subscription boxen dichtdraai. Niet helemaal hoor. Ik blijf de Celebrate Books box gewoon kopen, maar ik heb de afgelopen maanden echt wat teveel geld aan subscription boxen besteed. Leuk voor jullie, leuk voor mij, minder leuk voor de bankrekening haha. Het thema van de FairyLoot box van april, Dreams and Wishes, vond ik ontzettend goed klinken. Nu snel kijken of de items en het boek in de box net zo leuk zijn.

To The Stars Ceramic Mug

To The Stars Ceramic Mug

FairyLoot – The first item you’ll find in your box this month is a To The Stars Ceramic Mug designed for you exclusively by Risa Rodil. The quote featured on the mug is from A Court of Mist and Fury by Sarah J. Maas – perfect from dreamers! Psst… It’s also dishwasher and microwave safe!

Mijn mening – Jaaaa, deze is tof! Sowieso omdat ik groot fan ben van A Court of Mist and Fury, maar hij ziet er ook leuk uit. Extra fijn is dat hij dus vaatwas- en magnetronbestendig is.

Little Dreamer Tote Bag

Little Dreamer Tote Bag

FairyLoot – This month we collaborated with the incredibly talented Miss Phi to bring you this exclusive Little Dreamer Tote Bag, which features a fantastic quote from The Bone Season by Samantha Shannon.

Mijn mening – Deze is ook al zo mooi! En niet te vergeten: stevig materiaal. De quote is prachtig en ik vind de kleur van de totebag ook érg mooi. Prachtig totaalplaatje.

Gemstone Notebook

Gemstone Notebook

FairyLoot – We included a stunning Gemstone Notebook from Portico, which has foil detailing and gilt edges. It’s pocket size and stunning! There were 12 different gemstones sent out, which one did you receive?

Mijn mening – Ik vind het altijd leuk als er een item in gestopt wordt waarbij het de vraag is welke van de zoveel soorten je ontvangt. Soms betekent dat, dat je net die ene ontvangt die je niet mooi vindt. Echter, ik ben héél blij met de mijne. En vraag mij stiekem ook af of er één is die ik niet mooi zou vinden.

Reverie Candle

Reverie Candle

FairyLoot – Get into your favourite reading spot and light the Reverie Candle brought to you exclusively by Meraki Candles. Reverie is a state of being pleasently lost in one’s thoughts; a daydream. This scent is sure to have you daydreaming!

Mijn mening – Ik kan de geur die op de dop staat er niet helemaal in terugvinden, maar het is een prima luchtige geur. Het lijkt wel een beetje op onze frisse wasmiddelgeur. Ik vind de kleurtjes rondom de dop trouwens echt prachtig, maar het verdere uiterlijk van de kaars iets te simpel.

Dream Jar Pin

Dream Jar Pin

FairyLoot – For the first time ever we are including a pin! The Dream Jar Pin was made exclusively for you by House of Wonderland. We love the glitter detailing!

Mijn mening – De pin ziet er leuk uit, maar ik heb gemerkt dat ik dit soort pins niet gebruik. Het is wel een exclusief item, dus wie weet wie ik er gelukkig mee ga maken.

Follow Your Dreams Magnet

Follow Your Dreams Magnet

FairyLoot – Remind yourself to follow your dreams everyday with the exclusive Follow Your Dreams Magnet that features a dream catcher on it. This was brought to you exclusively by FairyLoot.

Mijn mening – Deze quote is echt heel mooi en inspirerend. Deze kan mooi bij mijn verzameling op onze koelkast! Het kleurgebruik vind ik ook mooi, al ben ik verder niet zo van de dreamcatchers.

Bonus items

Bonus items

FairyLoot – Spindle Fire Postcard and Hunted Postcard

Mijn mening – Oeh het ontwerp van de postcard vind ik erg mooi. Verder zijn het prima bonus items. Gezien het bonus items zijn hoeft het niet perse bijzonder te zijn.

Given to the Sea by Mindy McGinnis

Given to the Sea by Mindy McGinnis

FairyLoot – In our book of the month friendships will be tested, loyalties will collide and romance will blossom in a world that is threatened by a terrifying sea. Given to the Sea by Mindle McGinnis is an immersive dark fantasy that will likely make you look at the sea differently. We hope you enjoy the signed book plate and author letter from Mindy. Happy Reading!

Mijn mening – Het boek stelt een beetje teleur. Ik wist niet welk boek ik kon verwachten en het boek trekt mij ook niet meteen. Maar wie weet gaat het mij verrassen zodra ik aan dit boek toekom. De gesigneerde bookplate is natuurlijk altijd fijn en ik vind de persoonlijke brief ook altijd ontzettend leuk omdat het boek daarmee net wat persoonlijker wordt.

Conclusie

FairyLoot April Dreams and Wishes

Hoewel het boek mij niet direct aanspreekt zitten er wel heel wat leuke goodies in de Dreams and Wishes FairyLoot box. De mok en de tas zijn absoluut mijn favorieten door zowel de kleur, het ontwerp als de quote. Maar ook het gemstone notebook is erg leuk. Tot slot zijn ook de kaars, de magneet en de pin prima toevoegingen, al zal ik die laatste niet gebruiken.

Ben jij bekend met dit boek?

Deze post is al 1713 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Unboxing | FairyLoot – Dreams and Wishes

  1. Do

    Wauw, deze box is echt heel erg leuk! Ik vind eigenlijk alle goodies die er inzitten leuk, haha 🙂 Ik heb de box van mei en juni besteld en ik kan niet wachten tot ze binnenkomen!

    • Ja precies, daarom houd ik het voorlopig ook weer eventjes bij alleen de Celebrate Books box. Misschien als ze weer een jubileumeditie hebben ofzo dat ik dan weer eens een andere koop.

  2. Sara

    Fairyloot blijft ook zo leuk! (Maar zo duur… :/) het magneet, de pin en het nootboekje zijn echt adorable. Verder is alles zo mooi vormgegeven. 😍Leuke unboxing, ongetwijfeld weer ☺️