Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | The Bookish Shop – ToG Part Two

The Bookish Shop - ToG Part 2

Na het unboxing van de Throne of Glass (ToG) Part One box vertelde ik jullie dat ik twijfelde of ik het tweede deel ook zou kopen. Ik vond de box namelijk niet erg sterk. Maar als ik eenmaal ergens aan begin wil ik het ook afmaken; ik wil alle drie boxen gewoon compleet maken. Dus ik bestelde ook ToG Part Two. Het duurde voor mijn gevoel eeuwen totdat het tweede deel van de Throne of Glass boxen van The Bookish Shop bij mij binnenkwam. En toen was er ook nog vertraging in verband met dat één van de items helaas later binnen zou komen. Gelukkig is de box inmiddels aangekomen, en ben ik enorm nieuwsgierig naar de inhoud. Jij ook?

Shirt Erilea Map

Shirt Erilea Map

Ik heb bij het shirt een upgrade besteld, zodat het een V-neck heeft in plaats van een ronde. Waar ik op hoopte was een shirt met een leuke quote. Helaas blijkt het een kaart te zijn van Erilea. Op zich wel leuk, maar een quote had ik echt veel leuker gevonden op een t-shirt.

Dust Jackets

Created by artist Diana Dworak

Dust Jackets

De dust jackets uit de vorige box heb ik verkocht, en ook deze heb ik beloofd te verkopen aan haar. De dust jacket met Rowan en Aelin vind ik er overigens nog best leuk uit zien. Toch merk ik dat ik deze dust jackets uberhaupt niet gebruik. Ik heb namelijk ook een ACOTAR set en één voor de Vrees Me-serie, maar gezien deze boeken al mooie covers en/of dust jackets hebben, gebruik ik deze eigenlijk niet.

Bangle

The Bookish Shop

Bangle ToG

Toen ik deze armband uit de box haalde verwachte ik eigenlijk dat deze niet zou passen. Maar wonder boven wonder past hij precies. Of ik hem ook echt ga dragen, daar twijfel ik wel over. Ik ben sowieso al niet echt van de sieraden, en dit soort armbanden draag ik eigenlijk nooit.

Double Sided Mug Rug

By artist Sweet Sequels

Double Sided Mug Rug

Komt er überhaupt nog een reactie van mij waarin ik wel enthousiast ben over één van de producten? Deze vind ik helaas echt drie keer niks. De stijl van de artiest vind ik heel kinderlijk overkomen. Het is niet echt een mooie handlettering stijl of iets dergelijks. Het is meer een kinderlijk handschrift, en dat trekt mij totaal niet. Meh…

Enamel Pin

Designed by Lapels & Spells

Enamel Pin

Deze pin is in dezelfde stijl als de pin in de vorige box. De pin uit de vorige box heb ik verkocht. Helaas zal ik dat met deze ook doen. Ik weet niet wat het is, maar de stijl van deze box blijkt gewoon niet bij mij te passen. En dat is jammer. Ik weet dat diverse anderen wel blij zullen zijn met onder andere deze pin.

Candle

Made by Say Anything Studio

Candle

Ja! Toch nog een product dat goed bevalt! Deze kaars heeft een mooi formaat, ruikt enorm lekker, en belooft daarnaast een shapeshifting verrassing te bevatten. Deze kaars ga ik met veel plezier branden.

Large Campfire Mug

The Bookish Shop

Large Campfire Mug

Wat ik jammer vind is dat op deze mok dezelfde quote staat als op een ander product in de box. Maar het formaat vind ik wel enorm fijn. De mok is echt lekker groot! Qua design had er wat mij betreft best wat meer moeite in gestoken mogen worden.

Conclusie

The Bookish Shop - ToG Part 2

Helaas moet ik toch ook dit keer concluderen dat ik dit geen hele sterke box vind. Ze gebruiken welgeteld twee quotes die ze op meerdere producten hebben geplakt. En dat terwijl er zoveel verschillende mooie quotes zijn om uit te kiezen. Ook de designs zijn niet altijd mijn ding, maar dat is persoonlijk. Als ik eerlijk ben vond ik de eerste box in vergelijking zelfs vele malen beter. Wederom twijfel ik of ik de volgende box ga kopen. Aan de ene kant wil ik niet iets mislopen dat in de set hoort, maar aan de andere kant bevielen de eerste twee boxen mij niet heel goed en kost het wel veel geld. What to do?

Wat vind jij van deze ToG Part Two box?

Deze post is al 1079 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Unboxing | The Bookish Shop – ToG Part Two