Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #7 | Win Aan mijn lieve… door Emily Trunko {Afgelopen}

Win Aan mijn lieve door Emily Trunko

Happy thursday! Op deze fijne donderdag gaan we verder met de 13 Days of Celebration om te vieren dat Reviews & Roses alweer 3 jaar in de lucht is. Vandaag mag ik van Blossom Books het boek Aan mijn lieve… weggeven.

Over Aan mijn lieve…

Aan mijn lieve - Emily TrunkoAan mijn lieve… door Emily Trunko
Verschenen: 20 augustus 2017 bij Blossom Books
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 292
Genre: Non-fictie
Prijs: €15,-
Goodreads

‘B, ik hou ook van jou, maar hij is hier wél, en jij niet… – T’

Heb je ooit een brief geschreven maar deze nooit verzonden? Je bent niet de enige.

In 2015 startte de 15-jarige Emily Trunko de Tumblr-pagina www.dearmyblank.tumblr.com waar mensen anoniem hun niet-verzonden brieven konden uploaden. Binnen een paar maanden ontving de pagina meer dan 65.000 anonieme brieven.

In Aan mijn lieve… staat een verzameling van de mooiste brieven van de Tumblr-pagina, mét nieuwe berichtjes die niet eerder geplaatst zijn. Het boek is volledig geïllustreerd door Nanda Broekhuizen van Sunflower Sunshine.

Stuur ook jouw brief in

Blossom Books hebben in samenwerking met Baeckens Books een Nederlandse tumbler pagina aangemaakt waarvoor je je eigen brieven kunt insturen: Aanmijnlieve.tumblr.com. Je kunt je brief (in het Nederlands) inzenden via aanmijnlieve.tumblr.com of mailen naar aanmijnlieve@gmail.com. Dat mag anoniem. Meer informatie? Klik hier.

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier compleet in en je doet automatisch mee!

Winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 21 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaar op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gedeeld met uitgeverij Blossom Books, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil uitgeverij Blossom Books enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1699 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “13 Days of Celebration #7 | Win Aan mijn lieve… door Emily Trunko {Afgelopen}

  1. Dit lijkt me zo’n ontzettend bijzonder boek. Ik heb nog een tijdje getwijfeld of ik het niet liever in het Engels wilde lezen vanwege de puurheid en zo, maar in het Nederlands lijkt het me ook heel fijn. En wat mooi dat Blossom Books een soortgelijke Tumblr-pagina heeft geopend, ik zat al even te lezen en ik vind het zo prachtig dat mensen ook echt gebruikmaken van zoiets <3 ik heb meegedaan met de winactie!