Categorieën: Winnen! / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #8 | Win een XL custom woodmark van Craving Pages {Afgelopen}

Win een XL custom woodmark van Craving Pages

Zijn jullie ook zo gek op originele bookish items? Ja? Ik ook! Dus toen ik houten boekenleggers tegenkwam bij Joany van Craving Pages (bezoek ook haar blog) werd ik helemaal enthousiast. Joany graveert de boekenleggers stuk voor stuk met de hand. Niet alleen zijn er boekenleggers te koop met standaardteksen, maar ze kan ze ook op maat maken voor jou: de custom woodmark. In de Celebrate Books box van afgelopen augustus zat ook al zo’n gave woodmark met daarop “Currently Reading”.

Vandaag mag ik van Joany 2x 2 XL custom woodmarks weggeven. Dus één voor jou, en één voor je beste vriend(in)! En dat keer twee, dus we maken in totaal vier liefhebbers blij. Yay!

Woodmark Currently ReadingHoe doe je mee?

Deel deze winactie op een social media kanaal (dit kan ook een blog o.i.d. zijn) en vul in het winactieformulier de link ernaar toe in. Eén is genoeg om mee te doen aan de winactie, maar vaker mag!

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’ | Overig

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 26 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om contact op te nemen met de winnaar en gedeeld met Craving Pages. Zij kan op die manier contact opnemen met de winnaars om te overleggen wat er op de Custom Woodmarks komt te staan. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil Craving Pages enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 1846 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “13 Days of Celebration #8 | Win een XL custom woodmark van Craving Pages {Afgelopen}

  1. Alweer zo’n mooie winactie Jessica. Ik vind Joany’s boekenleggers echt prachtig. Ondertussen heb ik er zelf al een drietal in mijn bezit maar het leuke van deze actie vind ik dat ik er meteen ook een lieve vriendin blij mee kan maken.

  2. Wauwie, deze zijn Zo ontzettend mooi. Echt top. En helemaal handgemaakt. Knap hoor. Ik die graag mee! <3 Gefeliciteerd nog met het 3-jarig bestaan van je blog. Ik loop door drukte wat achter, sorry! Echt tof. Ik hoop dat er nog 10x zoveel jaren bij zullen komen! 😉