Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Star-Crossed Lovers

Star-Crossed Lovers - Celebrate Books

Voor de fans van Jennifer L. Armentrout. Check. Als je hebt genoten van de Bad Boys Box. Check. Een mysterieuze man, liefde en humor zijn ingrediënten die je in het boek van de box van augustus kunt vinden. Check. Al deze omschrijvingen werden gebruikt voor de Star-Crossed Lovers box van Celebrate Books. Al deze omschrijvingen passen bij wat ik leuk vind. Deze box moest ik dus uiteraard ook weer hebben. Wat erin zat? Dat zie je nu!

Stilte – Mia Sheridan

Stilte - Mia Sheridan Handwritten message Mia Sheridan

Celebrate Books – Voor je ligt de nieuwste Celebrate Books Box. Ook deze maand verstuurden we de box al lekker vroeg aan het begin van de maand. Het thema van deze maand is Starcrossed Lovers. Uitgeverij Z&K brengt het boek Stilte uit. Deze NA-roman is geschreven door Mia Sheridan. Het is haar debuut! Speciaal voor Celebrate Books schreef Mia op enkele gesigneerde quotecards een extra boodschap. Heb jij deze gekregen?

Mijn mening – Hoewel het nergens geadverteerd wordt, ben ik Celebrate Books gaan zien als een boekenbox met YA boeken. Dit komt waarschijnlijk omdat er vaak YA boeken inzitten. Echter, naast YA boeken ben ik gek op NA  boeken. En laat er deze maand nou toevallig een NA boek in zitten! Stilte van Mia Sheridan, uitgegeven bij mijn favoriete NA uitgeverij Zomer & Keuning, stond al op mijn lijstje, en hier ben ik dus mega blij mee.

O, en toen ik per toeval de quotecard omdraaide, bleek ik één van de gelukkigen te zijn met een extra boodschap! Gaaf! De quotecard is trouwens ook weer erg mooi vorm gegeven.

Notitieblokje

Notitieblokje I have read too many books to believe what I am told

Celebrate Books – Emmy van Ruijven van Zon en Maan ontwierp het geweldige notitieblokje ‘I have read too many books to believe what I am told’. 

Mijn mening – Wat een leuk notitieblokje, vooral de quote vind ik erg goed gekozen! Eigenlijk zijn de meeste notitieblokjes uit de Celebrate Books box leuk en ik maak er ook altijd veel gebruik van.

Twee boekenleggers

Houten boekenlegger en Illuminae boekenlegger

Celebrate Books – In deze box vind je twee boekenleggers. Joany de Vries van Craving Pages maakte de houten boekenlegger. In de box vind je ook een kortingsbon voor haar Etsy-shop. Wij ontwierpen zelf de ILLUMINAE boekenlegger. Deze parelmoeren boekenlegger past perfect bij het thema. 

Mijn mening – Ik ben zo blij dat ze hebben ingespeeld op de langzaam maar zeker steeds populairder wordende boekenleggers van Joany. Ik wilde er al erg graag één hebben, en dankzij Celebrate Books heb ik er nu één. Yay! De boekenlegger van Illuminae lijkt alsof hij rechtstreeks van de uitgeverij komt qua ontwerp; dus goed gedaan. Ik zie echter niet echt die parelmoer afwerking die genoemd wordt.

Parfum

Jest Parfum

Celebrate Books – Het parfum is exclusief voor Celebrate Books gemaakt door Gina van Behind the Pages. Dit product komt helemaal uit Australië. Het parfum is gebaseerd op Harteloos van Marissa Meyer. De jonker Jest, één van de hoofdpersonages, is echt een starcrossed lover!

Mijn mening – Toen ik het parfum uit de doos haalde was ik meteen enthousiast. Ik haalde de dop eraf en hoopte dat het een roller zou hebben, en dat had ‘ie! Toen werd ik bang. Want geuren zijn erg persoonlijk. Ik ging met de roller over mijn pols en rook. Yay, ik vind het een lekker geurtje! Deze gaat mooi mijn tas in voor die dagen dat ik vergeet parfum op te doen en toch nog snel een lekker geurtje wil dragen.

Magneet

Feyre and Rhysand magnet

Celebrate Books – De illustratie van Rhysand en Feyre op de magneet is gemaakt door Cccrystalclear. We voegden al eerder gave fan art van haar toe. Wij zijn fan!

Mijn mening – Het artwork is inderdaad wel leuk, en het is leuk dat ik deze op de koelkast kan aanbrengen. Hoewel ik gróót fan ben van Rhysand, vraag ik mij wel af of het geen overkill is om bijna elke box iets behorend bij deze boekenserie te stoppen. But for now: I like it.

Extra

Game of Thrones kleurboek Extra

Mijn mening – Er zaten deze maand ook weer wat leuke extraatjes in. Sowieso word ik altijd blij van promomateriaal van Zomer & Keuning, dus werd ik erg vrolijk van de sleutelhanger. Maar ook van de boekenlegger werd ik erg blij. Ook kwam ik een tekening tegen voor het Game of Thrones kleurboek dat eraan zit te komen. Tot slot zaten er nog twee kaarten, twee buttons en een promoboekje bij.

Conclusie

Star-Crossed Lovers - Celebrate Books

Dat deze box wat voor mij zou zijn is inmiddels een feit. Dit boek stond hóóg op mijn lijst. Ook de quotekaart vind ik erg mooi. Heel blij ben ik met de houten boekenlegger waar ik al tijden nieuwsgierig naar ben, en leuk vind ik de rollerparfum. Het notitieblokje gaat zeker gebruikt worden, en de extra’s zijn zoals altijd leuk als extraatje. De Girl Power box heb ik al besteld, alsook de John Green special – ook al heb ik maar één boek van hem gelezen -, en vergeet niet dat binnenkort weer een Literatour special online zal worden gezet!

Wat vind jij van New Adult?

Deze post is al 2934 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Star-Crossed Lovers

  1. Do

    Wat een leuke box, al spreekt mij boek het eerlijk gezegd niet zo aan. De goodies zijn wel allemaal erg leuk! Vooral de houten boekenlegger en het notitieblokje 🙂

    • Ik ben fan van alle New Adults die uitgeverij Zomer & Keuning uitbrengen, dus ik ben erg benieuwd naar Stilte. 🙂

      De houten boekenlegger vind ik ook echt fantastisch. 😀

  2. Leuke box! Ik vind alleen de A court of thornes and roses spullen een overkill worden. Er zijn ook mensen die de boeken niet hebben gelezen of toch niet zo leuk vinden. Dat parfum ziet er echt super leuk uit.