FEEST | Win een Celebrate Books Surprise Box {Afgelopen}

Surprise Surprise! Vandaag maak je kans op een surprise box van Celebrate Books! Helaas zijn ze gestopt met het maken van subscription boxen, máár ze gaan verder als webshop voor goodies. En ik heb er alle vertrouwen in dat ze de grootste goodies shop van Nederland worden.

Wat zit er in de surprisebox?

Celebrate Books

Deze prachtige surprisebox bevat in goodies met een totale waarde van ongeveer €25,-. Deze goodies bestaan uit allerlei goodies die in de Celebrate Books boxen hebben gezet. Welke? Dat is dus nog een verrassing!

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Welk item hoop jij zeker in de surprise box terug te vinden?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen. Gefeliciteerd Sunaina!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 22 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Celebrate Books hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt hen op Facebook, Instagram en Twitter.

Deze post is al 1730 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 5 september 2018 door Jessica

Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geef een antwoord

3 responses to “FEEST | Win een Celebrate Books Surprise Box {Afgelopen}