FEEST | Win De Overlevenden (filmeditie) door Alexandra Bracken {Afgelopen}

Geplaatst op 1 september 2018 door Jessica in Winnen! / 2 Comments

HET IS 1 SEPTEMBER!!!! WOOOHOOO!!!! Oké, misschien zijn dat ietwat veel uitroeptekens, maar ik ben gewoon zo trots en blij. Het is alweer vier jaar geleden dat ik Reviews & Roses online zette, en nog altijd werk ik er met veel plezier aan. En hier hebben jullie natuurlijk ook een groot aandeel in gehad, want dankzij jullie bezoekjes, leuke reacties, knuffels, etcetera, blijf ik er extra veel van genieten. Dus dankjewel lieve allemaal! <3

Deze blogverjaardag gaat natuurlijk niet zomaar voorbij. Ik heb mega fantastische winacties voor jullie dankzij fantastische sponsoren. Met dit artikel is officieel de eerste winactie online gekomen in een reeks onvoorstelbaar geweldige, prachtige, fantastische winacties. Hoeveel winacties zullen er deze maand ter ere van deze blogverjaardag online komen, vraag je? Dat is op zich best wel een leuke vraag voor in één van de winacties, al heb ik dat eerder vandaag stiekem ook al verklapt haha.

Oké dan, wat kun je vandaag winnen?

Vandaag maak je kans op de filmeditie van De Overlevenden. Ik heb inmiddels de eerste twee delen in de serie gelezen en heb de derde klaarliggen, en ik vind ze echt ontzettend leuk. Karakter Uitgevers heeft de boeken is sneltreinvaart uitgegeven – en daar houden we van toch? In november 2017, december 2017 en januari 2018 kwamen respectievelijk De Overlevenden, Onvergetelijk en Een Onzeker Licht uit. Eind juli volgde De Overlevenden Filmeditie en vanaf oktober 2018 kun je het vierde deel, Nagelaten, lezen. Hoe awesome is dat? Nog even wat info:

De overlevenden filmeditie 3D

Titel: De Overlevenden (filmeditie) door Alexandra Bracken
Verschenen: 31 juli 2018
Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 450
GenreDystopiaFantasySciencefictionYoung Adult

Als Ruby op haar tiende verjaardag wakker wordt, is iets in haar anders dan de dag ervoor. De verandering is voor haar ouders alarmerend genoeg om haar in de garage op te sluiten en de politie te bellen. De verandering zorgt ervoor dat Ruby naar Thurmond, een zwaar bewaakt heropvoedingskamp, wordt gestuurd. Ze heeft weliswaar de mysterieuze ziekte overleefd die als een epidemie onder de jongeren van Amerika rondwaarde, maar ze heeft er iets angstaanjagends voor in de plaats gekregen: bovennatuurlijke krachten die oncontroleerbaar zijn.

Lees hier een leesfragment

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Welke actrice vertolkt in de verfilming van De Overlevenden de rol van Ruby?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Jens!

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 15 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Karakter Uitgevers B.V. hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt hen op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.

Deze post is al 1346 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie

2 responses to “FEEST | Win De Overlevenden (filmeditie) door Alexandra Bracken {Afgelopen}