FEEST | Win een Lees Magazine-pakket {Afgelopen}

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt schrijf ik ook af en toe een recensie voor Bol.coms Lees Magazine. En voor diegenen die het nog niet hadden gezien: bij dezen! Lees Magazine heeft een team van experts samengesteld voor de diverse genres, en wij schrijven met regelmaat recensies, leuke artikelen, interviews of leveren favorietenlijstjes aan. En deze kun jij dus allemaal terug vinden in het online magazine: Lees Magazine. Benieuwd welke artikelen/recensies/interviews ik allemaal heb geschreven? Neem dan even een kijkje op mijn persoonlijke Lees Magazine profiel. O, en nu natuurlijk het extra leuke: ook Lees Magazine vond het erg leuk om mee te doen aan de grote FEEST-periode!

Wat kun je winnen?

Lees Magazine Pakket

 

Ik mag in totaal drie pakketjes weggeven, met daarin een fantastische Lees Magazine totebag, een bol.com lanyard én een bon waarmee je één maand gratis KOBO plus kunt gebruiken!

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete quote?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten. Gefeliciteerd Sanne, Britt en Marianne.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 22 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Lees Magazine en KOBO hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt Lees Magazine op Facebook en Twitter.

Deze post is al 3830 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 7 september 2018 door Jessica

Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geef een antwoord