FEEST | Win ‘Wat als dit het is’ door Becky Albertalli en Adam Silvera {Afgelopen}

Win Wat als dit het is

Eén van de boeken waar ik dit jaar enorm naar uitkijk is de boekbaby van Becky Albertalli en Adam Silvera: Wat als dit het is. Met Adam Silvera ben ik nog niet bekend, al heb ik gehoord dat hij een fantastische schrijver is. Becky Albertalli heb ik mogen ontmoeten tijdens Yalfest in 2016. Wat. Een. Heerlijk. Mens! Ze is zó lief! Ze komt op 23 september trouwens ook naar Yalfu. Heb jij je kaartjes al gekocht?

Over ‘Wat als dit het is’

Omslag binnenkort beschikbaar Blossom BooksTitel: Wat als dit het is door Becky Albertalli en Adam Silvera
Verschijnt: 9 oktober 2018
Uitgeverij: Blossom Books
Format: Paperback
Aantal pagina’s: 304
Genre: Young Adult | Contemporary | LGBTQ | Romantiek

Arthur en Ben ontmoeten elkaar bij een postkantoor in New York. Er is een vonk. Er is een tweede ontmoeting, een eerste date. Een tweede date. Maar wat als het niet werkt? Wat als Arthur te hard zijn best doet? Wat als Ben niet genoeg moeite doet? Wat als het leven niet echt een Broadway-musical is? En wat als het dat wel is?

Bestsellerauteurs Becky Albertalli (Love, Simon) en Adam Silvera (Op het einde gaan ze allebei dood) hebben hun krachten gebundeld in deze grappige, realistische en gevatte roman over twee jongens die maar niet kunnen bepalen of het universum ze naar elkaar toe, of juist uit elkaar drijft. Een heerlijk eigentijds verhaal waarin alles eens niet zo loopt als of tv (of in een boek)!

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Wie is mijn favoriete schrijfster uitgegeven bij Blossom Books?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen. Gefeliciteerd Iris.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Blossom Books hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt hen op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube.

Deze post is al 1772 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 13 september 2018 door Jessica

Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geef een antwoord

5 responses to “FEEST | Win ‘Wat als dit het is’ door Becky Albertalli en Adam Silvera {Afgelopen}