FEEST | Win Zij en ik door Nic Stone {Afgelopen}

Het favoriete boek van dit najaar van Kelly (marketeer bij Best of YA)? Zij en ik door Nic Stone. Dit boek gaat dus direct op mijn TBR-lijst. En één van jullie kan dit boek nu winnen!

Over ‘Zij en ik’

Zij en ik - Nic StoneTitel: Zij en ik door Nic Stone
Verschijnt: 5 oktober 2018
Uitgeverij: Best of YA
Format: Hardcover
Aantal pagina’s: 288
Genre: Young Adult | Contemporary | LGBTQ | Romantiek

Jupiter en haar buurjongen Courtney zijn al elf jaar beste vrienden, maar alles verandert als de mooie, sprankelende Rae hun leven instapt.

Courtney ‘Coop’ Cooper: Gedumpt. Nog een keer. Normaal zou ik het niet erg vinden, maar op dit moment negeert mijn beste vriendin Jupiter Sanchez me om een of ander meisje te appen.

Rae Evelyn Chin: Ik ben het ‘nieuwe meisje’, maar Jupiter en Courtney laten me voelen dat ik hier thuishoor. Ik wil hem kussen. En haar ook.

Jupiter ‘Jupe’ Charity-Sanchez: Het enige wat erger is dan het verliezen van het meisje dat je liefhebt aan een jongen, is haar verliezen aan jouw jongen. Ik moet iets doen.

Eén verhaal. Drie kanten. Geen gemakkelijke oplossingen. Als het gaat om liefde, aantrekkingskracht en relaties, is niets eenvoudig.

‘Ik wilde dat ik Zij en ik had kunnen lezen toen ik vroeger zelf probeerde uit te vinden wanneer het oké is om van iemand te houden.’ Nic Stone over Zij en ik

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier in en vul bij ‘antwoord’ het antwoord op de volgende vraag in: Welk ander boek, uitgegeven door Best of YA, kun je winnen tijdens dit FEEST?

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen. Gefeliciteerd Sara.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Best of YA hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking. Je volgt hen op Facebook en Instagram.

Deze post is al 2608 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 11 september 2018 door Jessica

Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geef een antwoord

2 responses to “FEEST | Win Zij en ik door Nic Stone {Afgelopen}