Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Feestweek winactie #1 {Afgelopen}

Win Genade van Lisa Ballantyne

Zoals ik vanochtend al aankondigde begint vandaag een heuse feestweek ter ere van de eerste verjaardag van Reviews & Roses. Ik heb verschillende bedrijven benaderd die passen bij de verschillende thema’s op mijn blog, waaronder Boeken. In dit eerste blogjaar heb ik meerdere keren heel leuk samengewerkt met A.W. Bruna Uitgeverij. Zo heb ik onder andere deelgenomen aan de blogtour van Wat ik nooit eerder heb gezegd en De Voltooiing, en staan voor het najaar nóg twee leuke blogtour op de planning waar ik aan mee mag doen. Ik vind het dan ook erg leuk om jullie te kunnen vertellen dat A.W. Bruna heel graag mee wilde doen aan deze feestweek.

Wat kun je winnen?

 • 1 exemplaar van Genade door Lisa Ballantyne

Over Genade

Genade - Lisa BallantyneGenade door Lisa Ballantyne
Aantal pagina’s: 472
Format: Paperback
Uitgeverij: A.W. Bruna
Verschijnt: 1 september 2015

Genade is de mooiste wraak…

Londen, 2014. De kettingbotsing is een keerpunt voor Margaret. Ze raakt bekneld in haar auto die elk moment kan ontploffen, maar ze wordt op het nippertje gered door een man met een misvormd gezicht, die daarna meteen verdwijnt. Margaret herinnert zich verder niet veel van het incident. Ze is het gewend, haar hele jeugd zit ook vol gaten en gestolen herinneringen. Maar nu, voor het eerst, voelt ze de diepe wens om te ontdekken wie ze echt is. En wie de man is die haar leven redde.

‘Het zet je aan het denken, is moedig en daagt je uit. Dit boek is een verontrustende en verslavende leeservaring.’ – Rosamund Lupton, auteur van Zusje

Hoe doe je mee?

Verplicht

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waarom jij dit boek graag wilt winnen.

Optioneel

 • Like Reviews & Roses op Facebook;
 • Deel deze winactie op Facebook (vergeet niet om het openbaar te delen, anders zie ik het niet);
 • Volg Reviews & Roses op Twitter;
 • Deel deze winactie 1x op Twitter (en noem @ReviewsAndRoses in je tweet);
 • Volg Reviews & Roses op Bloglovin’ en klik op het hartje bij deze winactie.

Laat in je reactie wel even weten welke extra winkansen je benut hebt en onder welke naam.

Looptijd winactie

De winactie loopt tot en met zondag 6 september 23.59 uur en ik zal de winnaar bepalen via ClassTools.net. Let op dat je een geldig e-mailadres invult in het daarvoor bestemde veld, want via dat mailadres zal ik op 7 september contact opnemen met de winnaar!

p.s. op 1 september mag ik nog twee exemplaren weggeven via een Facebook en Twitter only actie. De winacties verschijnen morgen (1 september) om 14.00 uur op Facebook en Twitter en zullen slechts 24 uur duren! Vergeet mij dus niet te volgen via Facebook en Twitter.

EDIT: Ga nu naar Facebook en Twitter om kans te maken op één van de twee extra exemplaren!

Ik wil A.W. Bruna Uitgevers enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 2429 keer gelezen


Geef een reactie

43 responses to “Feestweek winactie #1 {Afgelopen}

 1. Thea

  Allereerst gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag!
  Genade is de mooiste wraak… die zin vind ik prachtig en maakt dat ik zeker Genade wil lezen.
  Ik volg je via Twitter en Bloglovin (@cloggie13)

 2. Sylvia

  Gefeliciteerd en op naar weer een heerlijk nieuw blogjaar!
  Lijkt mij een spannend verhaal dat mij zeker aanspreekt. Zou het graag lezen! Ik heb alle optionele dingen gedaan FB onder mijn eigen naam en twitter en Bloglovin’ onder (@)TurtleBookwurm.

 3. Dini van Heumen

  Gefeliciteerd. Ben erg benieuwd naar dit boek. Ik las twee jaar terug de Schuldige al van haar. Natuurlijk weer de actie gedeeld.

 4. Ans Stier

  Het lijkt me een erg goed boek, ben er nieuwsgierig naar geworden naar alle goede berichten die ik erover heb gehoord. Ik doe graag mee aan deze actie. Ik volg je op bloglovin en Facebook.

 5. Grete Karina

  Lijkt me een prachtig indrukweekend boek, ik win en lees het graag!

  Ik Like Reviews & Roses op Facebook;
  Ik Deelde deze winactie op Facebook •Volg Reviews & Roses op Twitter;
  Ik Deelde deze winactie 1x op Twitter en noemde @ReviewsAndRoses in mijn tweet
  Ik Volg Reviews & Roses op Bloglovin’ en klikte op het hartje bij deze winactie

  Nu maar duimen…
  Groeten,
  Grete Karina

 6. Wilma van 't Hof

  Lijkt me een heel mooi boek. Zou het graag willen lezen, want ben wel zeer benieuwd of Margaret uiteindelijk erachter zal komen wie ze werkelijk is, en ook wie de man is wie haar uit de auto heeft kunnen redden.
  Tuurlijk ben ik liker op Facebook / actie openbaar gedeeld, volger op Twitter / actie getweet, en ook via Bloglovin’ ben ik van de partij.

 7. Henriette Leeuwis

  Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin.
  Ik heb gedeeld, ge RT en gesaved.
  En nu ga ik heeeeeeel hard duimen 🙂

 8. Janneke Boon

  Hoi Jessica, super blog en interessante recensies! Reviews & Roses geliked en winactie gedeeld op Facebook. Nog helemaal in de ban van De schuldige en nu ga ik om Genade smeken…

 9. Marielle

  Ik volg vanaf nu je pagina op fb.
  Op de korte beschrijving afgaand, gaat dit boek onder je huid zitten. Zoeken naar het onbekende, jezelf. Dat raakt me

 10. Gineke

  Ik doe zeker weten mee en na deze actie ga ik het delen op facebook en uiteraard de betreffende pagina liken. Ik lees graag, maar na het lezen waar dit boek overgaat was mijn interesse helemaal geprikkeld. Ik heb zelf een auto-ongeluk gehad en degene die me uit mijn auto heeft gered heb ik helaas niet meer kunnen achterhalen. Dus ik ben reuze benieuwd wat voor stappen Margaret allemaal gezet heeft om erachter te komen wie de man is wie haar heeft gered.

 11. Belinda Augustinus

  Als Rosamund Lupton hem aanraad moet hij zeker heel goed zijn! Ik wil hem dan ook graag lezen. En het is echt alleen al een prachtige cover. Graag doe ik mee aan deze win actie. Maar Hanneke zo wie zo hartelijk gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan.

 12. Laura van Wattum-Fritz

  Ik zou dit boek heel graag willen winnen om als ik het gelezen heb door te geven aan mijn vriendin en die geeft het dan weer door aan haar zus en zo kunnen er dan minimaal 3 van genieten want het doorgeven zal weer verder gaan zoals met alle boeken die we gezamenlijk lezen.

 13. Monique T

  Van harte gefeliciteerd met je eerste blogverjaardag.
  Ik doe heel graag mee voor dit mooie boek.
  Ik volg je op bloglovin en heb op het hartje gedrukt, en op fb heb ik gedeeld.

 14. nakita

  Alvast gefeliciteerd!

  Ik wil heel graag mee doen omdat het verhaal mr als eerste erg aan spreekt, ik ben dol op wraak verhalen want in mijn hoofd heb ik het idee dat wraak een iets is wat goed moet gebeuren als je het doorzet en dit boek lijkt me dus goed opgesteld.

  Wie is die duistere man? Waarom heeft hij haar gered en is hij verdwenen. Het leek het lot, maar wat doe je als je hem heel graag wil bedanken voor het feit dat je nog leeft en hem niet vind? Geen idee, en nu ben ik dus benieuwd hoe het verder loopt! So I cross my fingers and hope!

 15. Allereerst natuurlijk: gefeliciteerd!! Nog vele jaren te gaan zou ik zeggen.
  Ik doe graag mee met deze winactie! Eerlijk gezegd had ik nog nooit van dit boek gehoord (en het is normaal gesproken ook niet echt mijn genre), maar de beschrijving trok me gelijk. Wat lijkt het me een spannend verhaal zeg!
  Ik heb jullie geliked op Facebook met mijn volledige naam Rowan Koeleman, ik volg jullie op twitter met @xrowananne en ik volgde jullie al op Bloglovin’, maar heb deze winactie ook nog even geliked.
  Fijne blogverjaardag en nog vele jaren!
  Liefs Rowan

 16. Bertha

  gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan en hopelijk komen er nog vele jaren bij. Volg je op facebook en twitter en heb dit jaar genoten van alles wat je doet. Ik hou van lezen dus doe graag mee..

 17. Janneke

  Ik kwam op jouw blog terecht na een tweet van Bruna, dus dit is mijn eerste kennismaking met jouw blog. Heb je meteen opgezocht op facebook en Bloglovin.
  En wat betreft het boek wat we kunnen winnen, het woord ‘verontrustend’ in de beschrijving door Rosamund Lipton was de trigger om mee te doen

 18. Penny

  Wooooow dit boek lijkt me echt bijzonder! Ik ben ook helemaal weg van Zusje.. en als deze auteur al enthousiast is over het boek, kan ik niet wachten om het te lezen!! Ik volg je op Facebook, Bloglovin en twitter

 19. Nancy

  Proficiat met je eerste blogverjaardag!
  Ik doe graag mee voor deze winactie.
  Ik zou het boek graag willen lezen omdat de korte inhoud mij wel intrigeert. Wie is die mysterieuze man die haar redt? Ik zou het ook willen weten en ik zou ook op onderzoek gaan.
  Ik volg je op Facebook en heb de actie openbaar gedeeld.
  En ik volg je via Bloglovin’ en heb de post bewaard 🙂

 20. Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan van Reviews & Roses 😉
  Doe heel graag mee voor dit mooie boek.
  Ik volg je op FB en bloglovin……krijg ook de nieuwsbrief van bloglovin.

 21. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor dat exemplaar omdat het een bijzonder verhaal lijkt te zijn. Ik volg je overal en deel overal. Ook op mijn fb-pagina mieke’s blog:graaggelezen!
  Warme groet, Mieke

 22. Tanneke Burggraaff

  Allereerst van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag. Heel graag doe ik mee aan deze winactie voor het boek van Lisa Ballantyne. Lijkt me een ptachtig boek. Ik volg je op Facebook (Tanneke Burggraaff) en gedeeld. Ook op twitter volgen en gedeeld (@tanneke2) en volg op Bloglovin (op ❤️ geklikt).

 23. Dit lijkt me een heerlijk boek, ik lees het allerliefste crime boeken. Vooral de comment van Rosamund Lupton over dit boek zorgt ervoor dat ik dit wil lezen, want ik vind juist haar boeken echt geweldig!

  & om mijn win kansen te vergroten; ik volg je natuurlijk op twitter en volg je op blolovin, ik ga je post liken zodra hij verschijnt (want hij staat er nu nog niet op haha)