Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Kom jij ook naar Yalfu? (+ win 2 kaartjes!) {Afgelopen}

Win 2 kaartjes voor Yalfu

Vorig jaar bezocht ik met veel plezier Yalfu. Eén van de nieuwste events rondom Young Adult boeken en auteurs. Lees hier mijn verslag van vorig jaar, waar onder andere Becky Albertalli aanwezig was.

Yalfu 2019

De kleuren van magie - V.E. Schwab

In 2019 is V.E. Schwab de hoofdact, en daar móét ik gewoon bij zijn. Ik heb mijn kaartje dan ook zo snel mogelijk gekocht. V.E. (Victoria) Schwab heeft inmiddels twee in het Nederlands verschenen boeken, maar er liggen nog véél meer toppers klaar die wachten tot ze vertaald worden.

Naast de hoofdact komen, net als vorig jaar, diverse leuke andere auteurs. Dit zijn degenen die al zijn aangekondigd: Rima Orie (Zwendelprins), Astrid Boonstoppel (Dit is hoe het ging) en Daniëlle Bakhuis (De Executie). De presentatie zal weer in handen zijn van Edward van de Vendel.

Er zijn Q&A’s op het podium met de auteurs, je kunt boeken laten signeren, en je portemonnee beroven door allerlei leuke goodies en boeken te kopen. En niet te vergeten: er is een goodiebag!

Net als vorig jaar zal het plaatsvinden in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Ikzelf sta er dit jaar niet met een kraampje, en zal echt puur en alleen als bezoeker aanwezig zijn.

De details

Datum: zondag 13 oktober 2019
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Ticketprijs: €25,-
Waar: TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht)

Zo maak je kans

Je maakt kans op een kaartje voor jou en een vriend(in)!

Deel deze winactie op een social media platform naar keuze en aan tag degene die jij mee wilt nemen als je de twee kaartjes wint (vergeet niet ook Reviews & Roses te taggen!).

Je vindt Reviews & Roses op Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 7 september 2019 23.59 uur. Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens naam en mailadres (en die van de vriend(in) door te geven voor het op naam zetten van de toegangskaarten. Indien de winnaar niet reageert vóór 14 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Ik wil Het Literatuurhuis hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1087 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Kom jij ook naar Yalfu? (+ win 2 kaartjes!) {Afgelopen}

  1. Wauw wat leuk!

    Ik zou graag willen gaan met een vriendin van mij van de boekengroep. Super leuke actie♡. Zou graag een keer naar Yalfu willen❤❤❤

    Erg lief dat jullie dit mogen doen voor jullie lezers♡