Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Als de kat van huis is door Melinda Metz {Afgelopen}

Wauw, wat is de dag voorbij gevlogen! We zijn gewoon al aangekomen bij de allerlaatste winactie van vandaag. Wat heb ik van deze dag genoten en wat fijn om al jullie leuke reacties te lezen. Dankjewel! En natuurlijk kon ik vandaag niet afsluiten zonder een katgerelateerde winactie. Daarom maak je nu kans op een exemplaar van ‘Als de kat van huis is’ door Melinda Metz; het los te lezen vervolg op ‘Hartendief op pootjes’. En er is niet één winnaar, er zijn twéé winnaars!

Over Als de kat van huis is

Als de kat van huis is - Melinda MetzAls de kat van huis is door Melinda Metz
Serie: Mac #2
Verschijnt: 10 september 2019 bij HarperCollins Holland
Format: Paperback, Aantal pagina’s:
Genre: Roman

Goodreads - Add to button

Mac is dik tevreden. Door zijn toedoen heeft zijn vrouwtje de perfecte partner gevonden, en ze is nu zelfs op huwelijksreis! Mac kan van zijn welverdiende rust genieten. Tot Briony, de kattenoppas, arriveert. Zoals de meeste mensen blijkt ze hopeloos in de liefde, en wie moet er dus weer in actie komen?

Briony heeft haar verloofde voor het altaar laten staan en voelt zich daar vreselijk over. Voorlopig is Mac de enige ‘man’ met wie ze durft te knuffelen! Maar Mac is het daar niet mee eens en lokt Briony naar Nate, een knappe jongen uit de buurt. Eerst lijkt het liefde op het eerste gezicht, maar mensen moeten nu eenmaal altijd moeilijk doen. Waarom volgen ze niet gewoon hun instinct? Mac ziet het kopschuddend aan, en is niet van plan zijn pootjes ervanaf te trekken. Het zál hem lukken deze twee te koppelen!

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil HarperCollins Holland hartelijk danken voor dit exemplaar en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1357 keer gelezen


Geef een reactie