Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win 2x een maandabonnement op CineMember {Afgelopen}

Cinemember

Natuurlijk zijn vandaag niet alleen maar boeken te winnen. Er zal ook veel ander leuks online verschijnen. Zoals een maandabonnement op CineMember.

Over Cinemember

Cinemember

September Film

Dit streaming platform voor arthousefans is ongeveer een jaar geleden door September Film opgericht. Met zo’n 600 (inter)nationale arthousefilms bieden ze de grootste quality film collection van Nederland en België. Voor een vast bedrag per maand van 9,99 euro kun je onbeperkt films kijken op je smartphone, tablet, computer óf je televisie. En wekelijks worden minimaal twee nieuwe titels toegevoegd! Vandaag maken twee gelukkigen dus kans op een maand lang gratis films kijken via CineMember. Wie wil dat nou niet?

Zo maak je kans

Vertel in een reactie hieronder welke film – beschikbaar bij CineMember – jij zou willen gaan kijken als jij één van de twee maandabonnementen wint.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 7 september 2019 23.59 uur. De winnaars krijgen het leuke nieuws op het door hem of haar ingevulde mailadres bij de reactie, alsook de code waarmee je het abonnement kunt starten. Zorg er dus voor dat dit goed is ingevuld!

Ik wil September Film hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 795 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Win 2x een maandabonnement op CineMember {Afgelopen}

  1. Marian B

    Ik heb een leuke foto van mijn twee kinderen die naast elkaar lopen in een paadje in het bos. Mooi om deze als tuinposter te gebruiken.

  2. Nathalie

    Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! De film die ik graag zou willen zien is Big Eyes. Ik zou deze graag willen zien omdat ik een grote fan ben van Tim Burton en dit zijn enigste film is die ik nog niet heb kunnen zien.